Jump to content
BulForum.com

Defragment-ация

NightKiller

Recommended Posts

Добре ся ми кажете ако файловете на пц-ти ми са толкова размесени,че като му правя Defragment ми пише че неможе да го направи какво да праа?На windows XP съм и там отдолу дет са цветовете дет показват састоянието на диска са толкова много че дъгата ще завиди...ПЦ-то не е преинсталирвано от може би 2 години а Defragment не мога да се сетя да съм правил...май не съм.Надявам се някой да даде няква идея какво да правя?

Ми каквото можеш на ЦД-та и после дефраг!

Тва не го разбрах какво на цд-то?Май си изял някоя думичка или аз се баркам....

Имам над 20% свободно място....а Scandisk го правя през ден...така че това не е проблема.

Да, иска 15% свободно място, но затова си има далеч по-добри алтернативи на вградения в Windows дефрагментер. Може би най-добрия е Diskeeper (вж. www.diskeeper.com).

За него не съм сигурен колко свободно място искаше, но предполагам е далеч под 15% и освен това е доста по-ефективен и дефрагментира по-добре. Недостатък: не е фрий ;) !

Да, иска 15% свободно място, но затова си има далеч по-добри алтернативи на вградения в Windows дефрагментер. Може би най-добрия е Diskeeper (вж. www.diskeeper.com).

За него не съм сигурен колко свободно място искаше, но предполагам е далеч под 15% и освен това е доста по-ефективен и дефрагментира по-добре. Недостатък: не е фрий ;) !

10x за предложението ама да дам пари за дефрагментация не мисля...по-добре да го преинсталирам.А впрочем проблема е при C-то(windwos-а ми е там)ся дефрагментирам D-то и зася не е дало грешка...олеее тва е такава каша че напрао си еб**о майката.

Karaman имам 768 мб рам ДДР място имам нали не тряя да е под 15% ми не е над 20% е!

Стига сте му говорили глупости на момчето!!!

Сложи си PerfectDisk 7.0 виж дали той ще успее да се справи, не се притеснявай че ще отнеме много време :zzz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...