Jump to content
BulForum.com

FTP-Да стане на сайт,възможно ли е?

SeXy_BeBo

Recommended Posts

БРАВО :D

Ако може да питам с колко дъпате и ъплоадвате от фтп-то

тва е последния ми флууд е тая тема,пренасям се в форума :)

ми не съм дърпал се още,само ти напрайх една папка "New Folder" (неможе да се преименува ) щото нямаше папка за филми и качих вътре филма Братя Грим .На *.bin и *cue е ,но ще си го преобразувате че аз за в момента немога :)

Та значи ъплоудвах със скорост малко над 1МБ ,средно около 1,3 МБ - имаше и падове и ъпове на скоростта,но бе доста променлива.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Понеже не ми стана много ясно, може и да съм се объркал.. ама ако наистина правите варез сайт, това може да бъде първия домашен компютър, посетен от икономическа полиция, както сте я подкарали... бъдете по-дискретни... това е просто съвет от независим наблюдател... :>

/* edit */

добре де, смей се колкото щеш.. ама по-добре се консултирай с мама и тати, щото и без това има една камара хора, които само си търсят работа, понеже не могат да барат сериозните варез сайтове, заради протекции, а трябва да правят показни акции за пред Европа ;>

Prav si, prav si....She go izpolzvam samo za pachove;pic-ove etc. :laughing:

слет пет минути всички сте готови!Айде  :D  готово!Благодаря на девил ин пловдив за програмата супер е!И който му тряа нещо да казва веднага да го кача

МОЛЯ,МОЛЯ САМО КАЖИ С КАКВО ДА ПОМОГНА И СЪМ НА СРЕЩА.

НЕ!

Добре шефе. аз забравих, че ти успя да направиш ФТП и вече разбираш повече от всички.

да ве наистина тряа да има правила ;)

Ти си администратора. Ти си тоя дето прави правилата.

И не можах да разбера, след 3 пъти зададен въпрос. Скоростта в чужбина колко е? 1-4MB?

Добре шефе. аз забравих, че ти успя да направиш ФТП и вече разбираш повече от всички.

Ти си администратора. Ти си тоя дето прави правилата.

Първо:не разбирам нищо тфа че сън направил няйво си ftp не значи че разбирам нещо!

И не можах да разбера, след 3 пъти зададен въпрос. Скоростта в чужбина колко е? 1-4MB?

1.Пъров не разбирам нищо!Кат напраа някво ftp не значи че разбирам повече от всички! :sayjin НИЩО НЕ РАЗБИРАМ :angry1

Международния е 25-40

:excl: :excl:

:excl:

:excl:

Помогнете спешно Като бях на уиндолс Me си правех FTP-то и си влизах в шернатата директория,а днес като сложих 98 и праа FTP-то влизам в ftp-то през бролзера обаче нито ми дава шерната директория нито ми дава да направя няква папка(уж привилегиите ми са на администратор мога да трия да качвам да свалям)и ми пише:Aces denied:New folder error!Спешно ако някой знае че съм направил на 23 човека акаунти,утре цял ден имам ъплоад

Няма нужда да ми казвате опрайх си го направих си опцията да мога да шервам по мрежата и готово ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...