JOU JOU Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ами не мога да кажа с точност. Може би този с най-добър имидж-мейкър, този с най-модерната техника. И не на последно място този с най-успешната визия, та да успее да събере повече хлапетии на партито си. А иначе за мен DJ е просто модерното име на професията на клоуна. Само че залата за представления не се нарича цирк и отпред не продават захарни петлета и памук-шекер, а трева и други боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ами не мога да кажа с точност. Може би този с най-добър имидж-мейкър, този с най-модерната техника. И не на последно място този с най-успешната визия, та да успее да събере повече хлапетии на партито си.А иначе за мен DJ е просто модерното име на професията на клоуна. Само че залата за представления не се нарича цирк и отпред не продават захарни петлета и памук-шекер, а трева и други боклуци. <{POST_SNAPBACK}> Металяга ? П.С. Като гледам снимката на профила,май да.Ми кво да кажа - тва се казва личност с всестранни интереси,стремяща се към развитие на кръгозора си ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Tiesto, Dr. Kucho, DJ. Jean. Въпреки че много от парчетата на тиеста нещо не ги бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 ТИЕСТО РУЛЗ БЕ!!! Фери Корстен също е много добър. И Армин ван Буурен и Армин Ван Беукен. П.С. А DJ Jean къде е? Поздрав с Every single day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Ами не мога да кажа с точност. Може би този с най-добър имидж-мейкър, този с най-модерната техника. И не на последно място този с най-успешната визия, та да успее да събере повече хлапетии на партито си.А иначе за мен DJ е просто модерното име на професията на клоуна. Само че залата за представления не се нарича цирк и отпред не продават захарни петлета и памук-шекер, а трева и други боклуци. <{POST_SNAPBACK}> разбира се! колко по-добре е някой грозен, обрасъл метъл да врещи и да ухае на бира. ти да се лъскаш с още много такива като него, които не си събуват кирливите обувки вермахт с години. защо не си замълча, а веднага изцепи твоето смотано мнение? по темата - отново казвам джон дигуид - партито му ме разби, не бях преживявал такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Za Mauro Picotto kvo shte kajete <{POST_SNAPBACK}> da kefi me muzikata mu ina4e glasuvah za The Chemical Brothers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 ina4e glasuvah za The Chemical Brothers <{POST_SNAPBACK}> Dam i te sa mnooo dobri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Мен лично ми допада най-много Timo Maas, но дали е "най-добър" слабо ме интересува ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Thomas Krome, Umek и Deep Dish. Въобще не ми харесва музиката на първите двама но са адски майстори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Josh Wink ******** Da Hool neznam samo 6to josh wink go nqma v spisaka s DJs po gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Liam Howlett ( Prodigy) НО иначе ме кефят и тиесто и даруде и chemical brothers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLA_B Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 FUNK MASTER FLEX според мен е най-добрия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_CarlCox_ Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Разбира се Carl Cox. Но трябваше да добавите DJ-и от по-различни стилове. Примерно - Deep Dish, Josh Wink, Mauro Picotto, John B............... От тези, за които гласуваме половината пускат транс Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Разбира се Carl Cox. Но трябваше да добавите DJ-и от по-различни стилове. Примерно - Deep Dish, Josh Wink, Mauro Picotto, John B............... От тези, за които гласуваме половината пускат транс Абе какво ми говориш... най-мазните комерси ми наредили, а човека с най-слушаното предаване за хаус (Kiss 100 на John Digweed по Radio 1, за неосведомените, които гледам са много) го няма. Освен това нека цитирам нещичко, че все се намира някой да вдигне тая тема и да ме издразни: 1 Tiësto 2 Paul Van Dyk 3 Armin Van Buuren 4 Sasha 5 Ferry Corsten 6 Hernan Cattaneo 7 Christopher Lawrence 8 John Digweed 9 Paul Oakenfold 10 Deep Dish 11 Carl Cox 12 Sander Kleinenberg 13 ATB 14 Judge Jules 15 James Zabiela 16 Marco V 17 Roger Sanchez 18 Benny Benassi 19 Tall Paul 20 Danny Howells Естествено ги има комерсиалните пичове. Челната тройка за мене е suxxx Но ви съветвам горещо да обърнете внимание на червените имена. Може пък и вие да разберете що е то house music... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Разбира се Carl Cox. Но трябваше да добавите DJ-и от по-различни стилове. Примерно - Deep Dish, Josh Wink, Mauro Picotto, John B............... От тези, за които гласуваме половината пускат транс Absoliutno saglasen, vupreki 4e durjad parvite mesta v DJ Magazine i tesi, koito sa isbroeni. Zavisi i kakvo slushash. Niama nito edin ispanec primerno! A kakvo 6te kajete niakoi da napravi klasacia za BG DJs? Естествено ги има комерсиалните пичове. Челната тройка за мене е suxxx Но ви съветвам горещо да обърнете внимание на червените имена. Може пък и вие да разберете що е то house music... istina kazva 4oveka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_CarlCox_ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Напълно съм съгласен с вас. В темата обаче се пита според нас кой е най-добрия. Аз писах за тези които слушам. А що се отнася до хаус музиката според мен поне John Creamer и Tony Thomas. Отново казвам трябваше в анкетата да се сложат DJ-и от по-различни стилове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 С тези червени името хайлайтнатите освен да объркате не чак толкос навътре хората друго неа напрайте и като казавате качествен House , не бъркайте двата щата ,щот аз кат видя House и си мисля друго а като видя Prog House & Prog Trance нещата си идват на мястото .Истинския House тесно свързан с Disco'то от 80'те е как да го свържа тва диско с Digweed ? За мен достоини DJ'и ,които се справят добре на desks са: Antoine Clamaran Marcello Castelli Erick Morillo Junior Jack Danny Tenaglia Kurtis Kahleel (Kurtis Mantronic, Chamonix) Rouzbeh Delavari Martin Solveig Bob Sinclar Olav Basoski..и мнго много още various Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Мен ме кефи Roger Sanchez Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Dj Jean - много ме кефи тоя пич. Иначе трудно ще определите кой бил най - добрия при толкова много различни вкусове. От неграта пък слабите DJ - са рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Мен най-много ме кефят Dj Chus и Satoshi Tomiie , и двамата са някви ненормалници просто само яки тупалки въртат Link to comment Share on other sites More sharing options...
wavelet Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 ATB & Armin Van Buuren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.