CTAH4O Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Може ли някакъв сайт с подробни инструкции за инсталиране на windrop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Не знам дали ТОВА ще ти помогне точно сега, но със сигурност ще ти помогне по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Добре,използвах Eggdrop конфигуратора.. направих всичко , бота се появи в IRC,но не влиза в канала.. като пиша /msg .. hello и нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Еми кво да ти кажа ... не си направил нещо както трябва. Аз когато се занимавах с това ми отне доста време. Прочети малко повечко и тогава си задавай въпросите, не очаквай отговорите да ти идват оттук смелени наготово. Има си един конфигурационен файл, в който се задава къде да влиза бота. Препоръчвам ти да го прочетеш няколко пъти целия тоя файл (да, големичък е, ама се налага). Това няма да е първият проблем, с който ще се сблъскаш без да си чел нищо, тъй че - чети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Тва е супер обарквация.Има много неща за правене,писане,настройване глупости разни и неможах да си го оправя и го зарязах.То ми писна Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Същата работа и при мен! 1 ден загубих за тоя бот,без никъв резултат Много ме е яд Няма да ми падне пи***** , ако остана без windrop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Явно е дошъл моментът да разберете, че методът "проба-гршка" не е най-добрият. Четеш си manual-ите и после става доста по-бързо. Отделяш един час за четене и после знаеш какво правиш. Не да налучкваш настройки няколко дена ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Първо си свалих най-новата версия на WinDrop - 1.7.0 и използвах канфигуратора но нищо не стана. И познайте това е защотото тази версия е бъла бъгава. Значи свалих си windrop1.6.16.exe и със конфигуратора всичко заспива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Пускането на тоя бот не е кой-знае кво,ама никъде не виждам грешката си... използвам тоя конфигуратор -> [LinK] пиша всичко нужно,стартирам command prompt,влизам в директорията , пиша : eggdrop.exe -m eggdrop.conf уж ми зарежда нещо и ми изписва BotNick -> 1 channels , 0 users; да напиша /msg BotNick hello ,пиша го , но нищо не става. Бот е в IRC,но в канала го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Трябва да изчакаш 1-2 мин за да бота да се установи. След това като му напишеш hello той става твой, после му пишеш парола и веше трябва да пускаш бота дирекно от eggdrop.exe без command prompt и -m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Аз имам инсталационен windrop, който се наглася за 1 минута, само те пита за ник, пас, канал и т.н. http://windows.neron.org/Software/Windrop+%200.4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggogi Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 http://windropplus.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Станчо ако искаш ми се обади в IRC ще ти пусна едно еггдропче...ник operator Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз едно време не съм използвал никви конфигуратори. Отворих там кво беше windrop.conf или нещо такова и то просто си е написано като за идиоти nickname == $ " тук примерно пишеш ника" или нещо подобно беше, не помня точно. Само дето беше по-старичка версия. После само стартираш windrop.bat чакаш 5 мин и го спираш. Т.е. то само прозореца се затваря, процеса си остава да бачка Ама беше отдавна, ся нито командите, нищо не помня. Тогава ботовете, тривиата още бяха на мода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Дай майл да ти пратя директно готов бот и само кажи името. Или да ти пратя conf файла и ти да си го донапишеш. Можеш и да кажеш какви TCL ще ползваш за да ти ги пратя готови Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Какво стана бе приятел ??? Пусна ли БОТ-а дето ти го пратих ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Пратих ти мейл преди 2 дена,ама или нещо не е достигнало,или не си си проверил пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.