Jump to content
BulForum.com

Windrop

CTAH4O

Recommended Posts

Добре,използвах Eggdrop конфигуратора.. направих всичко , бота се появи в IRC,но не влиза в канала.. като пиша /msg .. hello и нищо :blink:

Еми кво да ти кажа ... не си направил нещо както трябва. Аз когато се занимавах с това ми отне доста време. Прочети малко повечко и тогава си задавай въпросите, не очаквай отговорите да ти идват оттук смелени наготово. Има си един конфигурационен файл, в който се задава къде да влиза бота. Препоръчвам ти да го прочетеш няколко пъти целия тоя файл (да, големичък е, ама се налага). Това няма да е първият проблем, с който ще се сблъскаш без да си чел нищо, тъй че - чети.

Тва е супер обарквация.Има много неща за правене,писане,настройване глупости разни и неможах да си го оправя и го зарязах.То ми писна

Същата работа и при мен!

1 ден загубих за тоя бот,без никъв резултат :angry:

Много ме е яд :cry

Няма да ми падне пи***** , ако остана без windrop

Явно е дошъл моментът да разберете, че методът "проба-гршка" не е най-добрият. Четеш си manual-ите и после става доста по-бързо. Отделяш един час за четене и после знаеш какво правиш. Не да налучкваш настройки няколко дена ...

Първо си свалих най-новата версия на WinDrop - 1.7.0 и използвах канфигуратора но нищо не стана. И познайте това е защотото тази версия е бъла бъгава. Значи свалих си windrop1.6.16.exe и със конфигуратора всичко заспива. :)

Пускането на тоя бот не е кой-знае кво,ама никъде не виждам грешката си...

използвам тоя конфигуратор -> [LinK]

пиша всичко нужно,стартирам command prompt,влизам в директорията , пиша :

eggdrop.exe -m eggdrop.conf

уж ми зарежда нещо и ми изписва BotNick -> 1 channels , 0 users; да напиша /msg BotNick hello ,пиша го , но нищо не става. Бот е в IRC,но в канала го няма.

:blink:

Трябва да изчакаш 1-2 мин за да бота да се установи. След това като му напишеш hello той става твой, после му пишеш парола и веше трябва да пускаш бота дирекно от eggdrop.exe без command prompt и -m. :)

Аз едно време не съм използвал никви конфигуратори. Отворих там кво беше windrop.conf или нещо такова и то просто си е написано като за идиоти

nickname == $ " тук примерно пишеш ника"

или нещо подобно беше, не помня точно. Само дето беше по-старичка версия.

После само стартираш windrop.bat чакаш 5 мин и го спираш. Т.е. то само прозореца се затваря, процеса си остава да бачка ;)

Ама беше отдавна, ся нито командите, нищо не помня. Тогава ботовете, тривиата ;) още бяха на мода.

Дай майл да ти пратя директно готов бот и само кажи името. Или да ти пратя conf файла и ти да си го донапишеш. Можеш и да кажеш какви TCL ще ползваш за да ти ги пратя готови :)

Какво стана бе приятел ??? Пусна ли БОТ-а дето ти го пратих ???? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...