evi^^ Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 продавам samsung X460-имам го от 8 месеца,даже още е в гаранция до декември.всичко му е добре,продавам го понеже искам друг-с камера естествено пак ще е samsung.все едно.искам му 180лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 продавам samsung X460-имам го от 8 месеца,даже още е в гаранция до декември.всичко му е добре,продавам го понеже искам друг-с камера естествено пак ще е samsung.все едно.искам му 180лв <{POST_SNAPBACK}> Barter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 така,правя една добавка-баща ми си продава стария gsm-phillips xenium 929 http://www.gsm.sms-bg.com/?ph=339 доста запазен .цена-35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 днес заминавам за седмица и няма да мога да посещавам форума,така че ако някой има интерес към някой от гсмите да ми пише на е-майла - eva_b@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.