genecatcher Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Някой срещал ли е win базирана програма, която да използва изчислителната мощ на компютри в локална мрежа? Интересува ме, защото в лабораторията използваме програми с алгоритми на търсене в стрингове от букви. Тези програми нямат подобна функция, и когато се наложи един компютър да обработва данните, той го прави с цели дни. Ако няма такова чудо, май ще трябва да се пише програма за тази цел. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ако съм разбрал правилно искаш да разделиш изчислението на една задача (програма) м/у няколко компютъра? за такава цел мисля че самата програма трябва да е написана така. или ако може пусни задачата от различни точки на различни компютри - едната от началото - другата от 1/3 трета от 2/3. едит: щях да питам каква ще е тая програма дето да търси букви в стрингове - сега разбирам от nick-а ти :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.