MAPMOT Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Кой по колко яде на ден и отразявали се това на фигурата му? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Хобито ми е да ям Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 а много ли ти се отразява на фигурата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз лично доста си хапвам като шоколади,манджи разни,мазни баници от кото ти тече мазнината по ръцете,дюнери ама хич не ми се връзва За сега съм така ама като одъртея най-вероятно няма да е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Спрял съм сладкто. И не изяждам на ядене повече от 2 филийки хляб. Карам колело и напоследък почнах да слабея... по принцип тава е най-добрата диета: Малко ядене и много потене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 а много ли ти се отразява на фигурата? <{POST_SNAPBACK}> Ми потдържам си едни 70 кила и тва е при височина 177 см май е добре Лятото по отслабвам леко ама тва е заради тичането Зимата :) ... Хапвам си но не съм лоена топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Аз съм доста угоен!!!!!! !!!!!!! Не ве не съм ама нали тряя се съобразявам с мацките по улиците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Храната прави борбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 През зимата си хапвам квот си искам колкото си искам щото практикувам зимни спортове а там се гори много. През лятото се ограничавам. По-малко сладко и мазно. Но като цяло се кефя на шоколадчета, банички, гевречета, пастички, кексчета и ала бал;а предимно неща от тесто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ям си с кеф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 az si qm postoqnno i ni6to ne ka4vam ama i ne svalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 и аз съм така,ама искам да свалям при това достааааааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Спрял съм сладкто. И не изяждам на ядене повече от 2 филийки хляб. Карам колело и напоследък почнах да слабея... по принцип тава е най-добрата диета: Малко ядене и много потене. <{POST_SNAPBACK}> Най-добрата е много ядене и още повече потене Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 аз пък пуцам дюнери, пици и манджи ама ИЗОБЩО не ми се отразява, напротив мн съм тъничък за височината си (188см и 73кг) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 дисциплината е 100 метра гребане с лъжица много обичам да е практикувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Не знам ама аз имам такъв метаболизъм че... Особено ся в тая възраст направо ми е... Сега съм на 15год и съм 176-7см и към 50(1или2)кила.К'вото хапна се изпарява.Аз ям по 3-4 пъти на ден(когато ми хрумне)Няма никъв ефект.Но казано чесно така си ми е по добре от колкото да затлъстея. Не съм качвал килограм от към 14-15 месеца(нито пък съм свалял) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.