evil_smith Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Понеже има доста теми (Ф1, Ф1 залагания, Формат на квалификациите, Мото ГП, Спортни коли, Световен рали шампионат, Рали Хеброс и т.н.) в раздел Any other sport искаме от администраторите нов раздел, в който всеки сезон от Ф1 ще си има оделна тема, за да се избегне миш-маша, който е в момента... Надявам се да ни подкрепите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Напълно подкрепям тази идея но въпроса е дали ще има някакъв ефект изобщо от този поол!!А дано се получи нещо което много силно ме съмнява като гледам с практиката примерно на тема като "Гримьора и Лорд_Гудо модератори на тя и той"!!Така че смятам че и тази тема ще остане като глас в пустиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Не ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз съм за!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 все ми е тая всъщност по скоро не, ама вече гласувах Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 И аз съм за!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Какъв е смисълат от анкетата, когато всеки поства "да" "не". Гласувайте и си трайте или поне кажете защо сте гласували така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Това би означавало вместо формула 1 темата да се казва Моторни спортове и Формула 1 да стане подтема в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Това би означавало вместо формула 1 темата да се казва Моторни спортове и Формула 1 да стане подтема в нея. <{POST_SNAPBACK}> Имам две идеи!! 1.Да се махне препратката към другия форум и това да си стане секция за Формула 1!!!Тази препратка ще си стане просто пинната (закрепена) горе на страницата и който има мерак да си влиза и в другия форум Аз лично там непиша защото правят много грешки в обяваването на нещо си!!Например че Шумахаер стартирал кариерата си в Заубер а той е тръгнал от Джордан доколкото си спомням 2.Втория вариант е да си остане тази препратка така и да се отвори нов раздел с моторни спортове и тогава вече пак работата ще е точна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Не ! <{POST_SNAPBACK}> все ми е тая всъщност по скоро не, ама вече гласувах <{POST_SNAPBACK}> Аз разбира се съм ЗА! А защо вие момковци млади гласувате с НЕ? Имам предложение. Да гласуваме до няква определена дата и на тая дата да видим къв е резултата. След тва ще го предосатвим на админите и те да решават. ДЕМОКРАЦИЯ! И формулистите сме хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Все ми е тая. Една секция в повече или по-малко няма с какво да ми попречи. Щом имате нужда...ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ами щом имат желание момчетата да им я направят. Проблема идва оттам, че едва ли са връзкари като Grimjaur, че да ги огрее слънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 За! Според мен ще е добре да се отвори нова секция като те няма да станат повече тъй като ще се махне препратката към Ф1 форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Абе ония форум ВОНИ.Там некъв ми пише новела колко некадърни са МакЛарън друг с стихотворение му отговаря че феррари Съкс.....да си го прекръстат на literaturabg.com. ДА ИМА СЕКЦИЯ ЗА Ф1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Ами щом имат желание момчетата да им я направят. Проблема идва оттам, че едва ли са връзкари като Grimjaur, че да ги огрее слънцето <{POST_SNAPBACK}> Ами щом заради 1 човек (потребител) може да се направи секция, защо не заради 15? После 56448746542138 юзъра ми казват "обичай България". Как да я обичам, като всичко става с врзки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз разбира се съм ЗА! А защо вие момковци млади гласувате с НЕ? <{POST_SNAPBACK}> гласувах за все ми е тая. все ми е тая, защото гледам само Ф1 и не ми пука дали ще направят нов раздел ако толкова ми трябва ще ида в другия форум към които има препратка. както и да е щом има желаещи нека да направят нов раздел, няма да ми пречи с нищо @nookie, много правилна забележка между другото Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Няма да има лошо да има такава секция тя няма да пречи на никой А що се отнася до другия форум ми много е тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Това е заснето на пистата Истанбулринг. Дръпнете го, за да усетите тръпката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ne moga da go drapna EVIL prati mi go po SKYPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Както и по-рано казах - няма значение дали потребителите искат. 1. Администраторите имат повече ползва да правят реклама на сайта, поддържан от тях. 2. Да се направи поредната секция както Скаутство (нищо против секцията, просто давам пример за ниска активност)? Това ще е само още удължаване на индекса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Както и по-рано казах - няма значение дали потребителите искат. 1. Администраторите имат повече ползва да правят реклама на сайта, поддържан от тях. 2. Да се направи поредната секция както Скаутство (нищо против секцията, просто давам пример за ниска активност)? Това ще е само още удължаване на индекса. <{POST_SNAPBACK}> Е за Ф1 интересът е много по-голям, отколкото за скаутство Редно е да се направи в отделна секция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Е за Ф1 интересът е много по-голям, отколкото за скаутство Редно е да се направи в отделна секция... <{POST_SNAPBACK}> Даже и за "интерес" е малко пресилено да се говори.Нищо лично към "скаутството" , сигурно много хора намират нещо. което им дава то.Ама раздела си е чист Message board на Grimjaur и Тollimir.Не искам да кажа голяма дума ама 80 % от постовете са само техни. Със същия успех може да се направи някакъв сайт - на сигнатурата на Grimjaur има още място за линкове @breakneck а не е нужно да се увеличава индекса - просто подфорума да се прекръсти на "Моторни спортове", а линк-а да бъде стикната тема например. Варианти има много, стига на някой да му се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Даже и за "интерес" е малко пресилено да се говори.Нищо лично към "скаутството" , сигурно много хора намират нещо. което им дава то.Ама раздела си е чист Message board на Grimjaur и Тollimir.Не искам да кажа голяма дума ама 80 % от постовете са само техни. Със същия успех може да се направи някакъв сайт - на сигнатурата на Grimjaur има още място за линкове @breakneck а не е нужно да се увеличава индекса - просто подфорума да се прекръсти на "Моторни спортове", а линк-а да бъде стикната тема например. Варианти има много, стига на някой да му се занимава. <{POST_SNAPBACK}> Въпроса е дали ще получим подкрепа от някой от Админите на форума!!Все пак с новата секция облагородяваме форума който си е наш а неправим реклама на чужд форум който е пълен с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.