fluffy Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Нови разпределения в бизнеса.Бате Бойко не е израстнал толкова,че да трепе мутрите, повечето от които се познава и е в добри отношения. Колкото до Георги Илиев не виждам защо толкова се радвате,като мястото му в йерарЕическата "мутренска'' стълбица веднага ще бъде заето от някой още по-голям бос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Еееееее!!!!! Ама как само с един куршум ша го убият тва говедо бе Трябвало е да го фанат и да го обесят за петите за 2-3 дена,после ако мозъка му не са е пръснал вече от притока на кръв да го колят с дървен трион Тоя с много малко са е разминал <{POST_SNAPBACK}> Егати и садистичното животно(това на аватара ягуар ли е?), където си... Какво толкова ти е направил човека? И аз не го харесвам особено, но само поради една единствена причина-смъртта на брат му и реакцията от негова страна. Мафиоти-дайте да ги гърмим, бесим и разпъваме на кръст...Разпространявали дрога... Дрога ще има по улиците, докато има търсене! Мръсни сделки... Че то кога е нямало такива? Рекет... Ами то онези години направо всеки беше рекетьор. Какво толкова сте се озлобили. Тези хора отдавна плащат последствията от действията си, но вие само виждате лъскавата страна-пиячката, жените и мангизите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Не знам къде трябва да стават, ама не и посред бял ден, в центъра на града, сред толкова много хора.Я си представи, че си излязъл малко да се поразходиш и съвсем случайно минаваш покрай мутрата, точно когато снайпериста стреля и оцелват тебе.Как ще се почувстваш.Не че имам нещо против, да се трепят, ама не по тоя начин, да измислят нещо по "модерно"-отрова или нещо такова. Нали знаеш, че тия снайперисти не се обучават на CS? А и каква е тая охрана дето ще ми даде да минавам покрай мафиота на улицата? След всичките тия убийства, да си чул за пострадал цивилен? само хората които бяха ранени в престрелката в някаква дискотека, но снайперистите са си чисто професионална работна ръка и надали ще стреля с 7843 човека около мишената. нали като не уцели, може да няма втора възможност? Нови разпределения в бизнеса.Бате Бойко не е израстнал толкова,че да трепе мутрите, повечето от които се познава и е в добри отношения.Колкото до Георги Илиев не виждам защо толкова се радвате,като мястото му в йерархическата "мутренска'' стълбица веднага ще бъде заето от някой още по-голям бос. за деградация ли говориш? по-големия бос се връща назад, за да заеме мястото на по-нисшия служител? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Мафиотите са лошо нещо, това не го оспорвам. Ясно е, че Георги Илиев също се причислява към това число. и в този ред на мисли питам: КОЕ Е ПО-ДОБРЕ? а) мафиот, който си седи на свобода и си гледа кефа... б) мафиот, който помага на българския спорт (борба, футбол, волейбол и др.) За вас не знам, но за мен отговора е Б... <{POST_SNAPBACK}> Аз предлагам отговор в) мъртъв мафиот тва най-ме кефи Такива изроди като тоя - тва не са хора,не съм Господ,ама всички имаме някакво човешко чувство за справедливост от което те са лишени явно,според вас такива заслужават ли да живеят ? Това обири,грабежи,изнасилвания,изнудвания,дрога,проституция,отвличания,убийства - как мислите : тоя трябва ли да живее ? И не само той,а и всичките му "колеги" в "бранша" ? Аз в случая ще съм по християнски милосърден и ще му стискам палци да си умре човека - стига се е мъчил дали ще доживее следващият ден и дали следващият снайперист няма да използва специални куршуми,да си почине сега и да се кротне тама в ада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Тъпо ми е, че ей така си ги приказвате нещата и някой ден като пораснете пак така ще мислите. <{POST_SNAPBACK}> ами така като ти гледам профила съм по-голям от теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 A ве, какво се изреждате всички да разсъждавате и да филосовствате върху смъртта на един човек. Нямате ли малко уважение към смъртта. Какво то е направил, получил си е заслуженото. Това не означава че трябва да опорочавате смъртта му. Честно да ви кажа до снощи незнаех кой е той и с какво се е занимавал, но все пак има и хора които скърбят за него. Какво право Ви дава да говорите такива неща за починал човек. И няма ли изобщо кой да затвори тази тема, за да се спре с тези глупости. И лека му пръст. П.П. Между другото, за почитателите на поп фолка: Снощи е починала също и Рейхан, въпреки че състоянието й се подобряваше. Да почива в мир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз предлагам отговор в) мъртъв мафиот тва най-ме кефи Такива изроди като тоя - тва не са хора,не съм Господ,ама всички имаме някакво човешко чувство за справедливост от което те са лишени явно,според вас такива заслужават ли да живеят ? Това обири,грабежи,изнасилвания,изнудвания,дрога,проституция,отвличания,убийства - как мислите : тоя трябва ли да живее ? И не само той,а и всичките му "колеги" в "бранша" ? Аз в случая ще съм по християнски милосърден и ще му стискам палци да си умре човека - стига се е мъчил дали ще доживее следващият ден и дали следващият снайперист няма да използва специални куршуми,да си почине сега и да се кротне тама в ада. <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям отговор В! Това че е налял някаква смешна лепта от кървавите си пари небива в никакъв случай да го правим на човек с некви заслуги! Спорт в българия е имало и преди мутренския период в БГ , така че надявам се за в бъдеще спорта да се ръководи от хора с нормален бизнес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 и в този ред на мисли питам: КОЕ Е ПО-ДОБРЕ?а) мафиот, който си седи на свобода и си гледа кефа... б) мафиот, който освен, че си гледа кефа - помага на българския спорт (борба, футбол, волейбол и др.) За вас не знам, но за мен отговора е Б... <{POST_SNAPBACK}> Хем е така, хем дето казаха и други...трети вариант без мафиоти е най-добре. И да, до голяма степен това си е химера, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Еден офтопик: Рейхан е умряла също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Мафиотите са лошо нещо, това не го оспорвам. Ясно е, че Георги Илиев също се причислява към това число. Ясно е, и че в България мафиотите си ходят на свобода... за което не можем да направим нищо, а тези, които могат очевидно не искат или не се справят... и в този ред на мисли питам: КОЕ Е ПО-ДОБРЕ? а) мафиот, който си седи на свобода и си гледа кефа... б) мафиот, който освен, че си гледа кефа - помага на българския спорт (борба, футбол, волейбол и др.) За вас не знам, но за мен отговора е Б... <{POST_SNAPBACK}> Не,не си познал тоя път.Отговора е С:Мафиот,който си гледа кефа зад решетките!! Понеже в България това не става има и отговор D:Мафиот,който почива в мир!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Явно никой не си прави труда да чете. Други хора се ебават със смърта на един човек (независимо кой е той). Според мен и breakneck това е недопустимо. Ако някой има какво да допълни да го направи тук: http://www.sportbg.com/forums/index.php?showtopic=30110 - темата още е отворена. ТОЧКА. (всяка нова отворена тема ще се затваря) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.