Jump to content
BulForum.com

Георги Илиев е починал

veseo

Recommended Posts

Аз мисля точно като N00KiE.Еми ето пример DEVIL_in_PLD ти като толкова скърбиш за него я пак си помисли дали щеше да ти е толкова мъчно ако беше сред изнасилените онази нощ :angry: .Я сички които много скърбите се поставете на мястото на изнасилените или пребитите от този човек.Щеше ли да ви е приятно ако бяха изнасилили или пребили вас :angry: .Аз мисля че като се изтребват един друг мафиотите помаган и на страната,защото на мястото на Клюна може да дойдат и 10 човека,но те няма да са така утвърдени в така наречения "подземен свят".Еми това от мен аз така мисля и това е моята гледна точна,и никой не може да я промени.Благодаря за вниманието :excl:

Бе да мрът в киреча всички тия охлюви - и ВИС-ове -мисове ,и Клюнове разни,Маргини-гаргини, е*ал съм им мам*цата на такива животни (щото  те не са хора,те са изроди) .Да мрът сичките ,се едно кой ги стреля и за какво точно важното е да ги улучват ! :sayjin

Абсолютно съм съгласен

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Хе, не сте прави бе!Да мрат.И аз не харесвам такива хора, нека България да зе изчисти малко от тях, ама защо тези неща трябва да стават по сред бял ден(не говоря за актуалния случай) и пред толкова много хора и в центъра на града?

Съгласен съм с Botev1912, asd и nookie.

Единствното нещо за което можем да съжаляваме е че не го разтреляха МВР, а други бандити ;) От това страдаме само ние.

От това редуциране ползата за обикновенния гражданин е по-скоро отрицателна, отколкото пожителна. От 2000-та година насам откакто започна тази наркоборба изпозастеряха сума ти наркобосове. На всеки застрелян изникват двама нови, които не само, че продължават работата му, но и я развиват.

Да не говорим за негативните последици които оставят в/у името на държавата ни - мафиотска.  Не знам как някои от вас гледат положително на такива убийства.

Най-вече от "положителната" страна на фенове на Ботев... те дори ще се радват, ако убият Димитър Христолов.

Не, няма нищо объркано в това да се радваш на убийството на човек, който е прославил спорта и дава много пари на спорта в България.

Ако убият Васил Вожков пак ли ще се радвате? Та ако не беше той нямаше ЦСКА да бие Ливърпул онзи ден... а това си е престиж за страната и клуба откъдето и да го погледнем.

но всеки си знае за себе си.

Неприятното е, че го е получил не от когото трябва, а тези които са го извършили с нищо не са по-добри от него.

да, наистина не го е получил от когото трябва. но хората, които уж трябва да се занимават с такива като него нищо не правят. следователно по-добрият вариант е този :) царя нали каза "за кво да се занимаваме с престъпницитие, като те се избиват сами" :bgrin:

Най-вече от "положителната" страна на фенове на Ботев... те дори ще се радват, ако убият Димитър Христолов.

нашия президент е много дребна риба за да тръгне някой да го трепе, иначе сигурно ще има празненства в пловдив :lol:

Dreamer: Не си мисли че всички тук се интересуваме от футбол. Изобщо не ми пука какво е направил за спорта и какво не.. въпросът е че той е престъпник и според мен се отърва лесно.

Неразбирам какво лошо ти е направи човека,и моляви нека непревращаме темата в "Трябвало ли е да умле или не.". :sad1:

Много ясно какво ни е направил тоя...заради такива мръсници целия народ обеднява/ да си чувал случайно за рекет например/ . Този човек опорочава българския футбол като купува мачове ...ето какво ТОЙ ни е направил!!!!

П.С. Много съжалявам за Локото въпреки ,въпреки че съм от Ботев, май сега ще си правим дербита в "Б" група. :inqn :inqn

:angry1 :angry1 ne mi se 4ete cqlata tema poneje sam siguren 4e sa napisani sqkvi prostotii ne za6titavam joro iliev ama vse pak 4oveka e umrql i ne varvi vie tuka da go obsajdate kvo e pravil i kvo ne kvi takiva xora ste we ?! 4oveka e umrql te tuka obsajdat mrasnik bil , reketior bil neznam si kvo nqma li malko sram vav vas ?! :angry1 :angry1 :angry1

МИ да ги отървем хората....все ще се съберат 10ина фена навити за кървава разправа. Само организация требе :D

такива мафиоти заслужават тази съдба. Да са мислели, когато му е било времето

Вие не ме разбрахте. Идеята ми е, че като е мафиот би трябвало да се следва процедрата...Разследване -> Съд -> Затвор. Хората са се борили едно време да станем правова държава...къде отиде демокрацията. Вие НЕ СТЕ ГОСПОД, за да решавате кой е заслужавал да умре. Тъпо ми е, че ей така си ги приказвате нещата и някой ден като пораснете пак така ще мислите. А това е варварство. Той е престъпник? ОК, но и той има права. Право на справедлив процес! И...на справедлива присъда :rolleyes:

Отделен е въпроса какво е положението със съдебната ни система, ама точно заради това ни е толкова изкривена държавата. Като не може да ги осъдим, да ги оставим да се избият един друг. :wacko:

Изнасилил..., нанесъл побой...и още не разни работи. Един обикновен мангал е направил 20 пъти повече вреди на хората. Замислете се, преките му провинения с/у хора колко 100000000 мангала са ги правили същите. На вас ви бъркат в очите парите му...

И друго да добава...Боли ме к*ра за Жоро Илиев, за Локото, за земетресенията в Япония... :wacko: Кофти ми е, че държавата ми е варварска. :(

Ами как човек който е прекарал живота си в затворите може да има толкова пари?

Ами и аз това казвам, НЕ ЗНАМ!!! А и повечето от вас не знаят как.

То аз ако знаех. :rolleyes:

Ей това не го схванах. :wtf:

Да почива в МИР! Бог да го прости човека!! Не ме интересува какъв е бил! Защо точно след победата на любимия му (ми) отбор...Кво се избиват тия хора ве ?! бахти :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Не, няма нищо объркано в това да се радваш на убийството на човек, който е прославил спорта и дава много пари на спорта в България.

Не си прав. Нека аз да продавам наркотици на дъщеря ти и после да сипя малко в любимия ти отбор. Кое ти е по-ценно?

Изнасилил..., нанесъл побой...и още не разни работи. Един обикновен мангал е направил 20 пъти повече вреди на хората.

Ех тоя расизъм бе ;)

А, сефте. Такова нещо до сега не се беше случвало.

Верно, досега не бяха убивали Г. Илиев :) Всичко друго се е случвало

@Дочо - без да искам затрих цитата, та ще карам тук. Искаш справедлив процес, присъда, ала-бала. Не забеляза ли колко пъти е влизал за процес и не е осъждан? Такива риби НЕ се осъждат. Плащат си 1000/10000/++ лв. и си излизат. Малко трудно със справедлив процес да стане нещо ..

Еееееее!!!!!

Ама как само с един куршум ша го убият тва говедо бе :cry :cry :cry

Трябвало е да го фанат и да го обесят за петите за 2-3 дена,после ако мозъка му не са е пръснал вече от притока на кръв да го колят с дървен трион :cry :cry Тоя с много малко са е разминал :cry

Да почива в МИР! Бог да го прости човека!! Не ме интересува какъв е бил! Защо точно след победата на любимия му (ми) отбор...Кво се избиват тия хора ве ?! бахти  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Поредната тъпотия :wacko: Ти знаеш ли колко ги интересува тия които са го убили (евентуално) за победата на "любимия му отбор" Ама ако не беше от Локото щеше да има "тоя бахти тъпака да мре"...

Lan както казах все още не е много сигурно дали е умрял...

Хе, не сте прави бе!Да мрат.И аз не харесвам такива хора, нека България да зе изчисти малко от тях, ама защо тези неща трябва да стават по сред бял ден(не говоря за актуалния случай) и пред толкова много хора и в центъра на града?

А къде да стават? ДОкато спят, да влизат нинджи и да ги трепят с отровни стрели?

Да почива в МИР! Бог да го прости човека!! Не ме интересува какъв е бил! Защо точно след победата на любимия му (ми) отбор...Кво се избиват тия хора ве ?! бахти  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Защото тогава е имал възможност, тогава го е утрепал.

Абе щом са го упукали значи има защо. Видях тука едни неща за бате Бойко. Само да ви питам, не ви ли е било интересно, че откакто бате Бойко се появи и каза, че ги знаят кои са мафиотите, обаче нищо немогат да направят, взеха да мрът оттогава. Толкова често убииства на мафиоти никога е нямало. Бате Бойко каза -" ние ги хващаме, прокоратурата ги пуска, какво може да направим!" Незнам за вас, ама според мен, тия убииства нестават туко така, а някой голям ги прави и според мен това е бате Бойко. От неговата поява, почнаха да стават тия неща. Никъде не се споменава за нови мафиоти, който разчистват другите. Сигурно бъркам, но все пак, поне аз така си мисля :)

А къде да стават? ДОкато спят, да влизат нинджи и да ги трепят с отровни стрели?

Защото тогава е имал възможност, тогава го е утрепал.

Не знам къде трябва да стават, ама не и посред бял ден, в центъра на града, сред толкова много хора.Я си представи, че си излязъл малко да се поразходиш и съвсем случайно минаваш покрай мутрата, точно когато снайпериста стреля и оцелват тебе.Как ще се почувстваш.Не че имам нещо против, да се трепят, ама не по тоя начин, да измислят нещо по "модерно"-отрова или нещо такова. :D :bgrin:

Абе щом са го упукали значи има защо. Видях тука едни неща за бате Бойко...

Мнооооооооооого се лъжеш че бате ти Бойко ще тръгне да трепе мутри за благото на обществото... Май нещо си гледал The Punisher напоследък :D

utrepko_ ако искаш да си уреждат срещи а :blink: :angry: Къв ша е тоя некадърен снайперист дето не може да си уцели мишената, :wacko:

Не си прав. Нека аз да продавам наркотици на дъщеря ти и после да сипя малко в любимия ти отбор. Кое ти е по-ценно?

Мафиотите са лошо нещо, това не го оспорвам. Ясно е, че Георги Илиев също се причислява към това число. Ясно е, и че в България мафиотите си ходят на свобода... за което не можем да направим нищо, а тези, които могат очевидно не искат или не се справят...

и в този ред на мисли питам: КОЕ Е ПО-ДОБРЕ?

а) мафиот, който си седи на свобода и си гледа кефа...

б) мафиот, който освен, че си гледа кефа - помага на българския спорт (борба, футбол, волейбол и др.)

За вас не знам, но за мен отговора е Б...

Мнооооооооооого се лъжеш че бате ти Бойко ще тръгне да трепе мутри за благото на обществото... Май нещо си гледал The Punisher напоследък :D

Бе все тая дали е той, казвам, че става от както той се появи, ся гледах новините, през 2003-04 видя ли колко са гръмнати? А кой е тогава главен секретар на МВР? Откакто той таза, че сте се старае да направи, каквото може, от тогава почнаха тия неща. Може просто да е съвпадение, ама според мен има няква логика :unsure:

и в този ред на мисли питам: КОЕ Е ПО-ДОБРЕ?

а) мафиот, който си седи на свобода и си гледа кефа...

б) мафиот, който освен, че си гледа кефа - помага на българския спорт (борба, футбол, волейбол и др.)

аз избирам отговор В-мафиот които е в затвора или е мъртъв :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...