Jump to content
BulForum.com

Георги Илиев е починал

veseo

Recommended Posts

ДА ПОЧИВА В МИР :unsure: .Най-лошото е че футболистите са биле в много добро настроение след победата,трагнали са към Сланчев бряг и са получили лоша изненада по патя.Надявам се да не паднат духом.

VESEO незнам ако беше твой роднина така ли щеше да мислиш.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
такива мафиоти заслужават тази съдба. Да са мислели, когато му е било времето

Неразбирам какво лошо ти е направи човека,и моляви нека непревращаме темата в "Трябвало ли е да умле или не.". :sad1:

Знам я много отпреди ти да научиш кой е той.Стига SPAM темата е съвсем друга.

Сигурен ли си, че я знаеш преди него? Като ти гледам годинките...когато мутрите шетаха из България ти си си играел с дечицата пред входата, така, че не се прави на най-големия разбирач.

Изобщо изчете ли какви са му присъдите? А сега помисли още колко неща е извършил за, които не се знае.Ти представяш ли си колко майка е оставил без деца, колко дрога е разпространил и колко деца са се друсали с дрогата, която той е продавал? Вземи се скрий някъде, изобщо не очаквам някой от феновете на отбора, който дойде от Кюстендил да каже нещо лошо за него - нали все пак титла ви купи.А и нали и паметник му направиха ?? Това е мафиот и той е една от най-големите риби в България.Ако искаш иди му на погребението, ако искаш иди му носи цветя всяка седмица на гроба. И без това Бате Бойко освен да говори пред медиите, да се снимка в реклами и да участва в клиповете на каразима друго не прави, та поне мафиотите понякога решават да си редуцират бройката.

П.С.

И как темата ще е друга след като е за Георги Илиев ?!?! Ха, кавал...

мафиотите понякога решават да си редуцират бройката.

От това редуциране ползата за обикновенния гражданин е по-скоро отрицателна, отколкото пожителна. От 2000-та година насам откакто започна тази наркоборба изпозастеряха сума ти наркобосове. На всеки застрелян изникват двама нови, които не само, че продължават работата му, но и я развиват.

Да не говорим за негативните последици които оставят в/у името на държавата ни - мафиотска. Не знам как някои от вас гледат положително на такива убийства.

Сигурен ли си, че я знаеш преди него? Като ти гледам годинките...когато мутрите шетаха из България ти си си играел с дечицата пред входата, така, че не се прави на най-големия разбирач.

Изобщо изчете ли какви са му присъдите? А сега помисли още колко неща е извършил за, които не се знае.Ти представяш ли си колко майка е оставил без деца, колко дрога е разпространил и колко деца са се друсали с дрогата, която той е продавал? Вземи се скрий някъде, изобщо не очаквам някой от феновете на отбора, който дойде от Кюстендил да каже нещо лошо за него - нали все пак титла ви купи.А и нали и паметник му направиха ?? Това е мафиот и той е една от най-големите риби в България.Ако искаш иди му на погребението, ако искаш иди му носи цветя всяка седмица на гроба. И без това Бате Бойко освен да говори пред медиите, да се снимка в реклами и да участва в клиповете на каразима друго не прави, та поне мафиотите понякога решават да си редуцират бройката.

П.С.

И как темата ще е друга след като е за Георги Илиев ?!?! Ха, кавал...

1-Во ти задавам сащия вапрос ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МАЙКИ Е ОСТАВИЛ БЕЗ ДЕЦА?

2-Ро за дрогата незнам

3-То сащо можеш да залегнеш някаде

4-То това няма нищо общо с това че сам фен на отбора

!Според мен един човек заслужава поне в деня на смартта му да не се говори лошо по негов адрес.

И по леко с кавалите че ше фанеш нещо.

1-Во ти задавам сащия вапрос ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МАЙКИ Е ОСТАВИЛ БЕЗ ДЕЦА?

2-Ро за дрогата незнам

3-То сащо можеш да залегнеш някаде

4-То това няма нищо общо с това че сам фен на отбора

!Според мен един човек заслужава поне в деня на смартта му да не се говори лошо по негов адрес.

И по леко с кавалите че ше фанеш нещо.

1-во. Не, не знам,ама поне не твърдя, че разбирам повече от другите

2-ро. Като не знаеш, залягай някъде

3-то. Също като горното.

4-то. Точно пък такъв човек нищо не заслужава.

П.С.

Кавал. Чакам хващането...

П.С.С.

Научи се да пишеш правилно и тогава ела да спорим.

ОК ОК само по спокойно аз непомня да сам те убидил с нещо.А това какво заслужава и какво не си е твое мнение незнам защо мислиш че трябва да е на всички.

ОК ОК само по спокойно аз непомня да сам те убидил с нещо.А това какво заслужава и какво не си е твое мнение незнам защо мислиш че трябва да е на всички.

Признавам малко буйно реагирах но...

През 1983 г. е регистриран по чл. 195 от Наказателния кодекс за кражба. Три години по-късно е осъден на 11 години затвор за участие в групово изнасилване. Илиев лежи в затвора Бобовдол

--------------------------------------------
През юли 1995 г. влиза в ареста по обвинение в грабеж и побой. Съдружник е с футболиста Любослав Пенев. Последното му обвинение е за хулиганство след инцидент в БИАД. 
-------------------------------------------
На 10 октомври 2000 г. Георги Илиев нахлува с 10-ина въоръжени мъже в столичния клуб "БИАД" и пребива собственика му Слави Бинев. Той престоява в ареста 24 часа. Изведен е тайно от задния вход на районното срещу 1000 лв. гаранция.

Mислиш ли, че човек с такова "цветно" минало заслужава каквото и да е уважение? Парите вкарани във спорта не ги приемам за аргументи - това са мръсни и кървави пари ...

Mислиш ли, че човек с такова "цветно" минало заслужава каквото и да е уважение? Парите вкарани във спорта не ги приемам за аргументи - това са мръсни и кървави пари ...

Не става дума за това дали да се уважава или не, става дума, че не е етично човек да се радва на смърта на друг човек - от тук идва и приказката - за умрелите или хубаво или нищо. Не сме 16 17 век когато хората са се събирали на площада да се радват на обесването или изгарянето на някой престъпник.

А както писах и по-горе - в такова убийство няма нищо положително и не разбирам на какво се радват някои хора.

Пък и едва ли повечето от вас знаят от къде има толкова пари.

Ами как човек който е прекарал живота си в затворите може да има толкова пари?

Скоро гледах по "неудобните" или както се казваше предаването на онази скандалната журналистка, някакъв .. имал над 100 фирми в България?!?!?!?! 5 от които туристически агенции с десетки хотели по черноморието и планините. участва в част от машиностроенето на страната, от обработката на химикали и от какво ли още не. да се почудим и неговите пари от къде са? интересно, защо богатите хора са винаги участници в бивши групировки?

да се почудим и неговите пари от къде са? интересно, защо богатите хора са винаги участници в бивши групировки?

Нали знаеш, лафа за първия милион :D :D :D От там нататък може да се докаже произхода на всяка стотинка или цент. При нашите "бизнесмени" нещата стоят горе долу по същия начин, при един повече при друг по-малко.

veseo Божков няма да е скоро. Според мен не е замесен с наркотици, а с хазарт.

А за поръчката залагам на Красимир Маринов-Маргина

Не става дума за това дали да се уважава или не, става дума, че не е етично човек да се радва на смърта на друг човек - от тук  идва и приказката - за умрелите или хубаво или нищо.  Не сме 16 17 век когато хората са се събирали на площада да се радват на обесването или изгарянето на някой престъпник.

А както писах и по-горе - в такова убийство няма нищо положително и не разбирам на какво се радват някои хора.

Аз мисля точно като N00KiE.Еми ето пример DEVIL_in_PLD ти като толкова скърбиш за него я пак си помисли дали щеше да ти е толкова мъчно ако беше сред изнасилените онази нощ :angry: .Я сички които много скърбите се поставете на мястото на изнасилените или пребитите от този човек.Щеше ли да ви е приятно ако бяха изнасилили или пребили вас :angry: .Аз мисля че като се изтребват един друг мафиотите помаган и на страната,защото на мястото на Клюна може да дойдат и 10 човека,но те няма да са така утвърдени в така наречения "подземен свят".Еми това от мен аз така мисля и това е моята гледна точна,и никой не може да я промени.Благодаря за вниманието :excl:

Бе да мрът в киреча всички тия охлюви - и ВИС-ове -мисове ,и Клюнове разни,Маргини-гаргини, е*ал съм им мам*цата на такива животни (щото те не са хора,те са изроди) .Да мрът сичките ,се едно кой ги стреля и за какво точно важното е да ги улучват ! :sayjin

Ай стига бе! Снощи по Канал 3 писаха, че бил прострелян, ама очаквах да е по-безобидно... Май това означава тежки дни за Локо :( Пък и както Ботев нещо ги няма в последно време....пловдивски футбол...тва понятия изчезва :(

Да ви имам проблемите...пловдивския футбол... Жоро Илиев толкова ги е натворил през всичкото това време откакто отрепаха брат му, че и преди това, но преди това беше под крилото на бате, че не знам, как може да мислите за такива неща. Съгласен съм с това, че трябва да се отдаде почит на мъртвите, но къде бяхте да отдадете почитта си към изтрепаните от него (няма нужда да е собственоръчно) хора и съсипаните хлапета от наркотиците, които разпространяваше? И не ми излизайте с номера, че тия наркоманчетата са имали избор. Имали са, а Жоро нямаше ли избор да бъде нормален човек? Та идеята ми е, че всеки човек заслужава малко или много уважение в деня на смъртта си и дори тия като Жоро Илиев, но дори по-малко, а вие го обърнахте все едно е кой знае какво и трябва всички да скърбим за него. Разбирам, какво им е на близките му. Видях, какво стана, като убиха Илия Павлов. С баща ми са били съученици в спортното, та се познава с всичките тия диванета, само дето ги знае като хлапетии... Та видях, как се чувства човек, чийто приятел от даскало са утрепали. Обаче пък знам и какво е да си от другата страна. И в тоя случай - майната ви! Точно пък за Жоро Илиев...

Не знам, кой ще е следващият, но Васо Черепа няма да е. Той отдавна направи хитрия номер да избяга от приятелчетата си и да си държи само на хазарта. Там работата му е относително чиста и общо взето спи спокойно...или поне така изглежда. И той не е китка, но не е от списъка wanted...

Обаче готино звучи заглавието на темата - починал. То биваше и да не почине от куршум в сърцето :D

Сещам се за един весел момент от Челюсти. Там един полицай пишеше протокол за оглед на труп, който всъщност липсваше от кръста надолу. И човекът, нали си е полицай, написа "Причина за смъртта - ухапване от акула"

:D :D :D :D :D :D

Аз мисля точно като N00KiE.Еми ето пример DEVIL_in_PLD ти като толкова скърбиш за него я пак си помисли дали щеше да ти е толкова мъчно ако беше сред изнасилените онази нощ :angry: .Я сички които много скърбите се поставете на мястото на изнасилените или пребитите от този човек.Щеше ли да ви е приятно ако бяха изнасилили или пребили вас :angry: .Аз мисля че като се изтребват един друг мафиотите помаган и на страната,защото на мястото на Клюна може да дойдат и 10 човека,но те няма да са така утвърдени в така наречения "подземен свят".Еми това от мен аз така мисля и това е моята гледна точна,и никой не може да я промени.Благодаря за вниманието :excl:

Да ама точно като убият един и дойдат няколко на негово място, които не са утвърдени, ще настане още по-голямо трепане за територия, за сделки, за уважение, замисли се малко...

Колкото до Жоро Илиев виждал съм го ведниж в Санто, ама ми направи добро впечатление щото беше някъв такъв весел, усмихнат, дошъл да си прави шоу не да се надува, като повечето от по-дребните мутри... Само не ми е ясно закво се движеше с 7-8 човека охрана :blink: Дори аз ако имах пистолет и желание да го убивам имах тази възможност :wacko: А за тва убийство докато не покажат тялото за мен не е вярно ;) Според мен вариантите са три:

1. Писнало му вече да бъде толкова известен уредил цялата инсценировка...

2. Наистина са го простреляли, но не смъртоностно и той е видял в тва възможност да изчезне - следователно дава пари на тия от болницата и айде умрял...

3. Наистина е мъртъв...

tozi pone e dogivql do 40 koeto rqdko se slu4va v tezi sredi

Наистина след като е тръгнал по този път е знаел,че рано или късно това ще му се случи.Рядко хора с неговия "занаят" умират в леглата си!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...