DEVIL_in_PLD Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 ДА ПОЧИВА В МИР .Най-лошото е че футболистите са биле в много добро настроение след победата,трагнали са към Сланчев бряг и са получили лоша изненада по патя.Надявам се да не паднат духом. VESEO незнам ако беше твой роднина така ли щеше да мислиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 дам, при това един добър човек ! <{POST_SNAPBACK}> Добре, че не всички разсъждават като теб. Поне така се надявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Добре, че не всички разсъждават като теб.Поне така се надявам. <{POST_SNAPBACK}> такива мафиоти заслужават тази съдба. Да са мислели, когато му е било времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 За умрелите или хубаво или нищо ! Според мен седващия ще е някой Маргин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 такива мафиоти заслужават тази съдба. Да са мислели, когато му е било времето <{POST_SNAPBACK}> Неразбирам какво лошо ти е направи човека,и моляви нека непревращаме темата в "Трябвало ли е да умле или не.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 За мъртвите или хубаво или нищо. За мутрите - да му мислят Всичко се връща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Неразбирам какво лошо ти е направи човека,и моляви нека непревращаме темата в "Трябвало ли е да умле или не.". <{POST_SNAPBACK}> прочети му биографията и тогава говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 прочети му биографията и тогава говори <{POST_SNAPBACK}> Знам я много отпреди ти да научиш кой е той.Стига SPAM темата е съвсем друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Знам я много отпреди ти да научиш кой е той.Стига SPAM темата е съвсем друга. <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си, че я знаеш преди него? Като ти гледам годинките...когато мутрите шетаха из България ти си си играел с дечицата пред входата, така, че не се прави на най-големия разбирач. Изобщо изчете ли какви са му присъдите? А сега помисли още колко неща е извършил за, които не се знае.Ти представяш ли си колко майка е оставил без деца, колко дрога е разпространил и колко деца са се друсали с дрогата, която той е продавал? Вземи се скрий някъде, изобщо не очаквам някой от феновете на отбора, който дойде от Кюстендил да каже нещо лошо за него - нали все пак титла ви купи.А и нали и паметник му направиха ?? Това е мафиот и той е една от най-големите риби в България.Ако искаш иди му на погребението, ако искаш иди му носи цветя всяка седмица на гроба. И без това Бате Бойко освен да говори пред медиите, да се снимка в реклами и да участва в клиповете на каразима друго не прави, та поне мафиотите понякога решават да си редуцират бройката. П.С. И как темата ще е друга след като е за Георги Илиев ?!?! Ха, кавал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 мафиотите понякога решават да си редуцират бройката. <{POST_SNAPBACK}> От това редуциране ползата за обикновенния гражданин е по-скоро отрицателна, отколкото пожителна. От 2000-та година насам откакто започна тази наркоборба изпозастеряха сума ти наркобосове. На всеки застрелян изникват двама нови, които не само, че продължават работата му, но и я развиват. Да не говорим за негативните последици които оставят в/у името на държавата ни - мафиотска. Не знам как някои от вас гледат положително на такива убийства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Сигурен ли си, че я знаеш преди него? Като ти гледам годинките...когато мутрите шетаха из България ти си си играел с дечицата пред входата, така, че не се прави на най-големия разбирач.Изобщо изчете ли какви са му присъдите? А сега помисли още колко неща е извършил за, които не се знае.Ти представяш ли си колко майка е оставил без деца, колко дрога е разпространил и колко деца са се друсали с дрогата, която той е продавал? Вземи се скрий някъде, изобщо не очаквам някой от феновете на отбора, който дойде от Кюстендил да каже нещо лошо за него - нали все пак титла ви купи.А и нали и паметник му направиха ?? Това е мафиот и той е една от най-големите риби в България.Ако искаш иди му на погребението, ако искаш иди му носи цветя всяка седмица на гроба. И без това Бате Бойко освен да говори пред медиите, да се снимка в реклами и да участва в клиповете на каразима друго не прави, та поне мафиотите понякога решават да си редуцират бройката. П.С. И как темата ще е друга след като е за Георги Илиев ?!?! Ха, кавал... <{POST_SNAPBACK}> 1-Во ти задавам сащия вапрос ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МАЙКИ Е ОСТАВИЛ БЕЗ ДЕЦА? 2-Ро за дрогата незнам 3-То сащо можеш да залегнеш някаде 4-То това няма нищо общо с това че сам фен на отбора !Според мен един човек заслужава поне в деня на смартта му да не се говори лошо по негов адрес. И по леко с кавалите че ше фанеш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 1-Во ти задавам сащия вапрос ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МАЙКИ Е ОСТАВИЛ БЕЗ ДЕЦА?2-Ро за дрогата незнам 3-То сащо можеш да залегнеш някаде 4-То това няма нищо общо с това че сам фен на отбора !Според мен един човек заслужава поне в деня на смартта му да не се говори лошо по негов адрес. И по леко с кавалите че ше фанеш нещо. <{POST_SNAPBACK}> 1-во. Не, не знам,ама поне не твърдя, че разбирам повече от другите 2-ро. Като не знаеш, залягай някъде 3-то. Също като горното. 4-то. Точно пък такъв човек нищо не заслужава. П.С. Кавал. Чакам хващането... П.С.С. Научи се да пишеш правилно и тогава ела да спорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 ОК ОК само по спокойно аз непомня да сам те убидил с нещо.А това какво заслужава и какво не си е твое мнение незнам защо мислиш че трябва да е на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 ОК ОК само по спокойно аз непомня да сам те убидил с нещо.А това какво заслужава и какво не си е твое мнение незнам защо мислиш че трябва да е на всички. <{POST_SNAPBACK}> Признавам малко буйно реагирах но... През 1983 г. е регистриран по чл. 195 от Наказателния кодекс за кражба. Три години по-късно е осъден на 11 години затвор за участие в групово изнасилване. Илиев лежи в затвора Бобовдол -------------------------------------------- През юли 1995 г. влиза в ареста по обвинение в грабеж и побой. Съдружник е с футболиста Любослав Пенев. Последното му обвинение е за хулиганство след инцидент в БИАД. ------------------------------------------- На 10 октомври 2000 г. Георги Илиев нахлува с 10-ина въоръжени мъже в столичния клуб "БИАД" и пребива собственика му Слави Бинев. Той престоява в ареста 24 часа. Изведен е тайно от задния вход на районното срещу 1000 лв. гаранция. Mислиш ли, че човек с такова "цветно" минало заслужава каквото и да е уважение? Парите вкарани във спорта не ги приемам за аргументи - това са мръсни и кървави пари ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Mислиш ли, че човек с такова "цветно" минало заслужава каквото и да е уважение? Парите вкарани във спорта не ги приемам за аргументи - това са мръсни и кървави пари ... Не става дума за това дали да се уважава или не, става дума, че не е етично човек да се радва на смърта на друг човек - от тук идва и приказката - за умрелите или хубаво или нищо. Не сме 16 17 век когато хората са се събирали на площада да се радват на обесването или изгарянето на някой престъпник. А както писах и по-горе - в такова убийство няма нищо положително и не разбирам на какво се радват някои хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Пък и едва ли повечето от вас знаят от къде има толкова пари. Ами как човек който е прекарал живота си в затворите може да има толкова пари? Скоро гледах по "неудобните" или както се казваше предаването на онази скандалната журналистка, някакъв .. имал над 100 фирми в България?!?!?!?! 5 от които туристически агенции с десетки хотели по черноморието и планините. участва в част от машиностроенето на страната, от обработката на химикали и от какво ли още не. да се почудим и неговите пари от къде са? интересно, защо богатите хора са винаги участници в бивши групировки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 да се почудим и неговите пари от къде са? интересно, защо богатите хора са винаги участници в бивши групировки? <{POST_SNAPBACK}> Нали знаеш, лафа за първия милион От там нататък може да се докаже произхода на всяка стотинка или цент. При нашите "бизнесмени" нещата стоят горе долу по същия начин, при един повече при друг по-малко. veseo Божков няма да е скоро. Според мен не е замесен с наркотици, а с хазарт. А за поръчката залагам на Красимир Маринов-Маргина Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Не става дума за това дали да се уважава или не, става дума, че не е етично човек да се радва на смърта на друг човек - от тук идва и приказката - за умрелите или хубаво или нищо. Не сме 16 17 век когато хората са се събирали на площада да се радват на обесването или изгарянето на някой престъпник. А както писах и по-горе - в такова убийство няма нищо положително и не разбирам на какво се радват някои хора. <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля точно като N00KiE.Еми ето пример DEVIL_in_PLD ти като толкова скърбиш за него я пак си помисли дали щеше да ти е толкова мъчно ако беше сред изнасилените онази нощ .Я сички които много скърбите се поставете на мястото на изнасилените или пребитите от този човек.Щеше ли да ви е приятно ако бяха изнасилили или пребили вас .Аз мисля че като се изтребват един друг мафиотите помаган и на страната,защото на мястото на Клюна може да дойдат и 10 човека,но те няма да са така утвърдени в така наречения "подземен свят".Еми това от мен аз така мисля и това е моята гледна точна,и никой не може да я промени.Благодаря за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Бе да мрът в киреча всички тия охлюви - и ВИС-ове -мисове ,и Клюнове разни,Маргини-гаргини, е*ал съм им мам*цата на такива животни (щото те не са хора,те са изроди) .Да мрът сичките ,се едно кой ги стреля и за какво точно важното е да ги улучват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ай стига бе! Снощи по Канал 3 писаха, че бил прострелян, ама очаквах да е по-безобидно... Май това означава тежки дни за Локо Пък и както Ботев нещо ги няма в последно време....пловдивски футбол...тва понятия изчезва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Да ви имам проблемите...пловдивския футбол... Жоро Илиев толкова ги е натворил през всичкото това време откакто отрепаха брат му, че и преди това, но преди това беше под крилото на бате, че не знам, как може да мислите за такива неща. Съгласен съм с това, че трябва да се отдаде почит на мъртвите, но къде бяхте да отдадете почитта си към изтрепаните от него (няма нужда да е собственоръчно) хора и съсипаните хлапета от наркотиците, които разпространяваше? И не ми излизайте с номера, че тия наркоманчетата са имали избор. Имали са, а Жоро нямаше ли избор да бъде нормален човек? Та идеята ми е, че всеки човек заслужава малко или много уважение в деня на смъртта си и дори тия като Жоро Илиев, но дори по-малко, а вие го обърнахте все едно е кой знае какво и трябва всички да скърбим за него. Разбирам, какво им е на близките му. Видях, какво стана, като убиха Илия Павлов. С баща ми са били съученици в спортното, та се познава с всичките тия диванета, само дето ги знае като хлапетии... Та видях, как се чувства човек, чийто приятел от даскало са утрепали. Обаче пък знам и какво е да си от другата страна. И в тоя случай - майната ви! Точно пък за Жоро Илиев... Не знам, кой ще е следващият, но Васо Черепа няма да е. Той отдавна направи хитрия номер да избяга от приятелчетата си и да си държи само на хазарта. Там работата му е относително чиста и общо взето спи спокойно...или поне така изглежда. И той не е китка, но не е от списъка wanted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Обаче готино звучи заглавието на темата - починал. То биваше и да не почине от куршум в сърцето Сещам се за един весел момент от Челюсти. Там един полицай пишеше протокол за оглед на труп, който всъщност липсваше от кръста надолу. И човекът, нали си е полицай, написа "Причина за смъртта - ухапване от акула" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 tozi pone e dogivql do 40 koeto rqdko se slu4va v tezi sredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз мисля точно като N00KiE.Еми ето пример DEVIL_in_PLD ти като толкова скърбиш за него я пак си помисли дали щеше да ти е толкова мъчно ако беше сред изнасилените онази нощ .Я сички които много скърбите се поставете на мястото на изнасилените или пребитите от този човек.Щеше ли да ви е приятно ако бяха изнасилили или пребили вас .Аз мисля че като се изтребват един друг мафиотите помаган и на страната,защото на мястото на Клюна може да дойдат и 10 човека,но те няма да са така утвърдени в така наречения "подземен свят".Еми това от мен аз така мисля и това е моята гледна точна,и никой не може да я промени.Благодаря за вниманието <{POST_SNAPBACK}> Да ама точно като убият един и дойдат няколко на негово място, които не са утвърдени, ще настане още по-голямо трепане за територия, за сделки, за уважение, замисли се малко... Колкото до Жоро Илиев виждал съм го ведниж в Санто, ама ми направи добро впечатление щото беше някъв такъв весел, усмихнат, дошъл да си прави шоу не да се надува, като повечето от по-дребните мутри... Само не ми е ясно закво се движеше с 7-8 човека охрана Дори аз ако имах пистолет и желание да го убивам имах тази възможност А за тва убийство докато не покажат тялото за мен не е вярно Според мен вариантите са три: 1. Писнало му вече да бъде толкова известен уредил цялата инсценировка... 2. Наистина са го простреляли, но не смъртоностно и той е видял в тва възможност да изчезне - следователно дава пари на тия от болницата и айде умрял... 3. Наистина е мъртъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 tozi pone e dogivql do 40 koeto rqdko se slu4va v tezi sredi <{POST_SNAPBACK}> Наистина след като е тръгнал по този път е знаел,че рано или късно това ще му се случи.Рядко хора с неговия "занаят" умират в леглата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.