kumcata Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Търся да си купя DFI Infinity ili Lanparty за сокет А моля предложете ако някой има ... или ако някой може да ми свърже от някъде ... или също може да ми кажете от къде мога да си купя и ново (в Пловдив съответно) благодаря ви много предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 RTS Networks са им вносителите за България(rtsnet.net), а за Пловдив в листата на GSS www.gss.bg има техни дъна, което значи че би трябвало все още да можеш да ги поръчаш да ти ги доставят(най-много да чакаш няколко дни). DFI NFII U400S-AL/nVIDIA® nForce2 U400S/FSB400/Dual CH/Lan - Lanparty при GSS e на цена 116лв(без ДДС). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 ЕТО това има на пазара в българия кажете струва ли си то и клокърско ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Какво толкова не му харесваш на твоето Асус дъно. Вярно че ДФИ-то е най-добрата марка при дъната но даже и да смениш с него Асус-а надали ще имаш подобрение в бързодействието повече от 2-3% в най-добрия случай. Лично според мен не си струва да даваш пари за такъв ъпгрейд. По-разумно е да посъбереш още кинти и да ъпгрейднеш до 64битов АМД 3000+ за сокет939 и съответното дъно. Ще трябва разбира се да сменяш и видеото. Но пък и PCI-E картите поевтиняват а и избора е по-добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Гоше, ant9 е прав. Аз съм на същото мнение. И естествено ще си крачка напред,от колкото загуба и догодина когато отново ще се сетиш да го продаваш. Ако е за спорта(крастата) това е друг въпрос. Късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз като близък на kumcata да ви кажа, че не става въпрос само за дъно, но и за РАМ, и за процесор, така че разликата няма да е 2-3% а доста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 айде като всичките сте такива големи отворенгяси и много знаете и много ми спамите темата и ми се бъркате в това което съм решил да права елате и ми дайет 200-250$ да си направа един качествен ъпгрейд към с.939 K8 AMD64 3000+ Socket 939 129$ Asus A8N-E 106$ GF 6600, 128MB 128bit PCI Express, TV Out 108$ Фортрон 350В 24пин - 43$ е............. аз щом съм си направил сметката че няма да е към А64 щото няма смисал защото нямам достатъчно пари значи е така + тва нямам и свясна памет за А64 та... ако обичате... аз не съм питал кое кво да направа и как да си направа ъпгрейда темата е конкретно за това което съм питал.. ако много големите разбирачи дето ме съветвате искате да ми дадете по 100$ няма да откажа и ъпгрейд до А64 но... темата в темата си е точно и ясно казано какво се търси и иска ако исках съвети има хора от форума към които бих се обърнал дори не публично ами директно на ЛС така че който пише по темата е абсолютно добре дошъл и ще се уважи мнението му но който ми разправя неща които са ми повече от пределно ясни благодаря ама... на тези дет не знаят що е хардуер .. благодаря за вниманието нека темата да продължи да бъде в сила търся си усилено такова дъно ДФИ за с.А така че заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Здрасти и от мен. ант9 в първия пост е прав за дъното: Lanparty NF II Ultra - nForce2 Ultra400, Dual channel DDR, AGP8X, 6-channel audio, ATA133, Serial ATA, RAID, Dual LAN, IEEE1394, USB2.0, ATX Цена 105 лева, като мисля на тези дъна задължително им се слага ДДС (ако може за без ДДС-супер). Цената е добра, дъното също, а като съотношение цена-качество...То говори само за себе си. ТОВА ли е дъното? Това е телефона на фрмата 02 971 20 20 - в централния им офис. В пловдив, мисля имаха офис някъде срещу Тримонциум, но не съм сигурен. звънни им, няма да има проблем да ти го пратят по Еконт например с наложен платеж до теб. Ако ли не, пиши на ЛС ще ти го поръчам аз. Поздрави П.С. А и наистина преходът към с.939 все пще не е по нашия джоб Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Значи ако ще взимаш Lanparty NF II Ultra задължитлено да е Lanparty NF II Ultra-B в протвен случай е обикновенно нф2 дънце. Ако ти се занимава може да си потърсиш 2-ръка някое ИНФИНИТИ с биос на ЛП ще си имаш 3.3 волта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.