Jump to content
BulForum.com

Купувам DFI s.A

Recommended Posts

Търся да си купя DFI Infinity ili Lanparty за сокет А моля предложете ако някой има ... или ако някой може да ми свърже от някъде ... или също може да ми кажете от къде мога да си купя и ново (в Пловдив съответно)

благодаря ви много предварително

RTS Networks са им вносителите за България(rtsnet.net), а за Пловдив в листата на GSS www.gss.bg има техни дъна, което значи че би трябвало все още да можеш да ги поръчаш да ти ги доставят(най-много да чакаш няколко дни).

DFI NFII U400S-AL/nVIDIA® nForce2 U400S/FSB400/Dual CH/Lan - Lanparty при GSS e на цена 116лв(без ДДС).

Какво толкова не му харесваш на твоето Асус дъно. Вярно че ДФИ-то е най-добрата марка при дъната но даже и да смениш с него Асус-а надали ще имаш подобрение в бързодействието повече от 2-3% в най-добрия случай.

Лично според мен не си струва да даваш пари за такъв ъпгрейд. По-разумно е да посъбереш още кинти и да ъпгрейднеш до 64битов АМД 3000+ за сокет939 и съответното дъно. Ще трябва разбира се да сменяш и видеото. Но пък и PCI-E картите поевтиняват а и избора е по-добър.

Гоше,

ant9 е прав.

Аз съм на същото мнение.

И естествено ще си крачка напред,от колкото загуба и догодина когато отново ще се сетиш да го продаваш.

Ако е за спорта(крастата) това е друг въпрос.

Късмет!

айде като всичките сте такива големи отворенгяси и много знаете и много ми спамите темата и ми се бъркате в това което съм решил да права елате и ми дайет 200-250$ да си направа един качествен ъпгрейд към с.939

K8 AMD64 3000+ Socket 939 129$

Asus A8N-E 106$

GF 6600, 128MB 128bit PCI Express, TV Out 108$

Фортрон 350В 24пин - 43$

е.............

аз щом съм си направил сметката че няма да е към А64 щото няма смисал защото нямам достатъчно пари значи е така + тва нямам и свясна памет за А64 та... ако обичате... аз не съм питал кое кво да направа и как да си направа ъпгрейда темата е конкретно за това което съм питал.. ако много големите разбирачи дето ме съветвате искате да ми дадете по 100$ няма да откажа и ъпгрейд до А64 но... темата в темата си е точно и ясно казано какво се търси и иска ако исках съвети има хора от форума към които бих се обърнал дори не публично ами директно на ЛС така че който пише по темата е абсолютно добре дошъл и ще се уважи мнението му но който ми разправя неща които са ми повече от пределно ясни благодаря ама... на тези дет не знаят що е хардуер ..

благодаря за вниманието нека темата да продължи да бъде в сила търся си усилено такова дъно ДФИ за с.А така че заповядайте

Здрасти и от мен.

ант9 в първия пост е прав за дъното:

Lanparty NF II Ultra - nForce2 Ultra400, Dual channel DDR, AGP8X, 6-channel audio, ATA133, Serial ATA, RAID, Dual LAN, IEEE1394, USB2.0, ATX

Цена 105 лева, като мисля на тези дъна задължително им се слага ДДС (ако може за без ДДС-супер).

Цената е добра, дъното също, а като съотношение цена-качество...То говори само за себе си.

ТОВА ли е дъното?

Това е телефона на фрмата 02 971 20 20 - в централния им офис.

В пловдив, мисля имаха офис някъде срещу Тримонциум, но не съм сигурен.

звънни им, няма да има проблем да ти го пратят по Еконт например с наложен платеж до теб.

Ако ли не, пиши на ЛС ще ти го поръчам аз.

Поздрави

П.С. А и наистина преходът към с.939

все пще не е по нашия джоб

Значи ако ще взимаш Lanparty NF II Ultra задължитлено да е Lanparty NF II Ultra-B в протвен случай е обикновенно нф2 дънце. Ако ти се занимава може да си потърсиш 2-ръка някое ИНФИНИТИ с биос на ЛП ще си имаш 3.3 волта :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...