Shadow^Dancer Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Продавам следните неща: AMD Duron - 900 mhz и дъно към него с AGP за SD RAM (не му знам модела.Звука е вграден и е C-Media) + cooling 2x128MB SD Ram pc133 PQI всичко работи и няма забележки.просто само ми стой в шкафа и затова го продавам. Цена за всичко 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Здравей! Утре съм в Пловдив и искам дая ги видя. Интересуват ме,но искам да знам какво е дъното. Прати някакви координати.Телефон,ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 пратих ти мобилен на ЛС. Докато не се видим всичко се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Продадено на nonsan моля модераторите да изтрият/затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.