Jump to content
BulForum.com

Въпрос за принтер

Recommended Posts

Имам HP Deskjet 420. На опаковката е даден как разпечатва цветна снимка и пак на опаковката пише:

- Quality black printing, optional colour

- Optional HP colour print cartridge produces vivid full-colour documents

Самият принтер обаче има само Black Cartridge и даже няма тази "шейничка" отзад която "носи" пълнителя. Тоест като дигнеш капака оставаш с впечетлението, че си е направен за да печата само черно. Според вас може ли да му се сложи цветен Cartridge .

Хм.. искаш да кажеш, че на мястото на черната може да се сложи цветна така ли? И принтера това, че съм ги сменил автоматично ли ще си го засече?

Цветната е по-голяма по размер, но има място за нея. Не съм сигурен дали имаше черен сектор, или ги вадеше като комбинация, но със сигурност се слага на мястото на черната.

Едит: в интерес на истината имах DJ400 (предшественика на 420) и към него имаше кутия за главите - перпендикулярно едно на друго бяха гнездата за главите. Ползваш черната, а цветната е в кутията, и обратно. Аз имах само черна глава, но по размера на леглото за цветната съдя за нейния размер.

ОК Благодаря за разясненията! :) А да знаете от къде мога да си я купя тази цветна глава (HP 25). Гледам, че HP-BG не я предлагат на сайта си пък и аз предпочитам рециклирана..

Мисля че тези касети цветните има с тях и черно но самата касета е по голяма.Потарси в D&E мисля че ще имат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...