LaN Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Значи един познат се наложи да си преинсталне Win-a и сега иска пак да си гледа киповете от камерата на мобилния които са в 3GP формат.Преди си ги е гледал,но сега му нямат звук.Не си спомня кой му беше плеъра преди и кодеците (той и почти не отбира от PC-ta де) ,но сега е със KLite последната или предпоследната версия незнам точно.Някой знае ли как може да се гледат тия клипове 3GP формат без да се инсталира конвертер от 3GP в AVI примерно,щото той едва ли ще се оправи с конвертера.Трябва ми кодек или плеър който да ги чете без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Значи един познат се наложи да си преинсталне Win-a и сега иска пак да си гледа киповете от камерата на мобилния които са в 3GP формат.Преди си ги е гледал,но сега му нямат звук.Не си спомня кой му беше плеъра преди и кодеците (той и почти не отбира от PC-ta де) ,но сега е със KLite последната или предпоследната версия незнам точно.Някой знае ли как може да се гледат тия клипове 3GP формат без да се инсталира конвертер от 3GP в AVI примерно,щото той едва ли ще се оправи с конвертера.Трябва ми кодек или плеър който да ги чете без проблеми. <{POST_SNAPBACK}> Quick Time Моля,пак заповядай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Да пробва Media Player Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз свалям клипчета от К700i в същия формат и с Quick Time Player нямам никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Само да добавя, че K-lite Codec Pack SUX Big Time!! Едит: @karaman: няма какво толкова да му се ползва. това е кодек пак. инсталираш го и той си се "използва" сам. доказателство, че е гаден, може да ти даде един юзър от форума, който се допита до мен в чата, във връзка с конвертиране на някакви филми. не помня точно. кодеците му правеха проблем. аз му предложих друг кодек пак и всичко се оправи. Дори и сам съм бил "жертва" на този "пак". Като го инсталирах на работата, яркостта на всичките филми/клипове, които вървяха през WMP/Winamp, беше увеличена. през QuickTime нямаше проблем (на места можеше да се ползва QT вместо WMP за Streaming Video). После го махнах тоя "пак" и всичко си тръгна както трябва. аз лично съм го инсталирал на личния си компютър веднъж, но не ми вдъхна доверие, защото се появиха някакви проблеми със звука и го смених (тогава) с Nimo. Иначе аз ползвам Cole2k Media. Може да си изтеглиш само Audio или само Video, а и кодеците събрани там са много по-добри от K-lite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.