Jump to content
BulForum.com

3GP формат : с какво се чете ?

LaN

Recommended Posts

Значи един познат се наложи да си преинсталне Win-a и сега иска пак да си гледа киповете от камерата на мобилния които са в 3GP формат.Преди си ги е гледал,но сега му нямат звук.Не си спомня кой му беше плеъра преди и кодеците (той и почти не отбира от PC-ta де) ,но сега е със KLite последната или предпоследната версия незнам точно.Някой знае ли как може да се гледат тия клипове 3GP формат без да се инсталира конвертер от 3GP в AVI примерно,щото той едва ли ще се оправи с конвертера.Трябва ми кодек или плеър който да ги чете без проблеми.

Значи един познат се наложи да си преинсталне Win-a и сега иска пак да си гледа киповете от камерата на мобилния които са в 3GP формат.Преди си ги е гледал,но сега му нямат звук.Не си спомня кой му беше плеъра преди и кодеците (той и почти не отбира от PC-ta де) ,но сега е със KLite последната или предпоследната версия незнам точно.Някой знае ли как може да се гледат тия клипове 3GP формат без да се инсталира конвертер от 3GP в AVI примерно,щото той едва ли ще се оправи с конвертера.Трябва ми кодек или плеър който да ги чете без проблеми.

Quick Time

Моля,пак заповядай! :rolleyes:

Само да добавя, че K-lite Codec Pack SUX Big Time!!

Едит: @karaman: няма какво толкова да му се ползва. това е кодек пак. инсталираш го и той си се "използва" сам. доказателство, че е гаден, може да ти даде един юзър от форума, който се допита до мен в чата, във връзка с конвертиране на някакви филми. не помня точно. кодеците му правеха проблем. аз му предложих друг кодек пак и всичко се оправи.

Дори и сам съм бил "жертва" на този "пак". Като го инсталирах на работата, яркостта на всичките филми/клипове, които вървяха през WMP/Winamp, беше увеличена. през QuickTime нямаше проблем (на места можеше да се ползва QT вместо WMP за Streaming Video). После го махнах тоя "пак" и всичко си тръгна както трябва. аз лично съм го инсталирал на личния си компютър веднъж, но не ми вдъхна доверие, защото се появиха някакви проблеми със звука и го смених (тогава) с Nimo. Иначе аз ползвам Cole2k Media. Може да си изтеглиш само Audio или само Video, а и кодеците събрани там са много по-добри от K-lite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...