Jump to content
BulForum.com

Търся CPU AMD Athlon XP 3200+ Barton

Recommended Posts

От доста време искам да си ъпгрейтна процесорчето, но (AMD Athlon XP 3200+ Barton) не само че спряха да ги произвеждат а и цените на остатъчните бройки са вече наравно с 64 битовите, а не мога да си позволя да дам толкова пари. Дъното ми е Biostar M7NCD-A02 ver.3, и според производителя това е максимума процесор, който мога да сложа.

Ако Ви се намира някой "излишен" пишете. :rolleyes:

В момента процесора ми е AMD Athlon XP 2200+ Thoroughbred

/ОФФТОПИК/

Намери си Атлон ХП 2500+ с бартън ядро (11х166), и го оверклокваш на 11х200, ще ти го разпознае като 3200+ Почти няма бартон който да не стига 2.2ГХц, ще му подадеш малко ток ако се наложи.

/ОФФТОПИК/

а ве и аз съм с 2200+ (1.8ГХз 13.5х133) искам да го му отключа множителя ,дъното ми поддържа ФСБ 400 и паметта ми е на 400 или да ъпгр ?

дайте някви идеи иначе и аз търся АМД над 2200+

Ако пък не намериш подобен бартън, вземи си един 3000+/FSB400, моя е такъв, със заключен множител, бях го пробвал на 10.5*220 (2310 MHZ), което минава по-нагоре от 3200+, и си беше добре, но го свалих защото не съм оверклокър.

В www.gss.bg още присъства в листата, може да го имат.

И на 3000+ съм навит, но проблема не е там, че не мога да го намеря, и в Жар, и в Ерата ги имат. Проблема е че не ми се дават пари равносилни на 64 битов процесор. Иначе работя доста често с мултимедийни приложения, и процесорчето ми определено се задъхва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...