Runner Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Интересуват ме телефони на автобояджии. Трябва да се боядисва цяла кола. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 0898909421 Бул. "Македония" No.4 (зад автогара "Родопи"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Автосервиз Тракия - многократно съм го ползвал - винаги много доволен съм оставал. Имат добра камера и боядисват много качествено. Гаражни бояджии не могат ги достигна посмъртно. Намира се близо до Пулпудева, надоу по улицата от дясната страна. Търси направо началника Занев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Автосервиз Тракия - многократно съм го ползвал - винаги много доволен съм оставал. Имат добра камера и боядисват много качествено. Гаражни бояджии не могат ги достигна посмъртно. Намира се близо до Пулпудева, надоу по улицата от дясната страна. Търси направо началника Занев. <{POST_SNAPBACK}> Само дето и по цена немогат да ги достигнат сигурно. Ина4е и ние боядисваме тука в къщи (гаражно ама едвали търси6 гаражни бояджии ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Мога съвсем отговорно да препоръчам един бояджия, който съм виждал как работи и знам, че няма да ме псуват после хората, на които съм го препоръчал. Лошото е само, че цехът му е чак в село Мулдава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 1 хале знам работят мн добре момчетата, но и то е малко след града. На няколко метра след овощарския институт е,но нямам в момента телефон да ти дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Оправихме се вече. Благодаря на всикчи за съдействието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Я кажи къде я боядисахте колата, че сега имам да боядисвам едната врата и се чуда къде да я закарам. Сещам се за буркана до новата митница, ама сигурно ша ми каже много време да чакам, та къде ша ми я пръснат качествено другаде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Я кажи къде я боядисахте колата, че сега имам да боядисвам едната врата и се чуда къде да я закарам. Сещам се за буркана до новата митница, ама сигурно ша ми каже много време да чакам, та къде ша ми я пръснат качествено другаде? Има една работилница до централни гробища, точно където е градинката с трафопоста, 2 пъти са боядисвали колата ми и 1 път съм я пастирал при тях, доволен съм, предполагам, няма да съжаляваш и ти, ако идеш при тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Освен бояджия, някой може ли да препоръча добър тенекиджия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Има една работилница до централни гробища, точно където е градинката с трафопоста, 2 пъти са боядисвали колата ми и 1 път съм я пастирал при тях, доволен съм, предполагам, няма да съжаляваш и ти, ако идеш при тях. Освен бояджия, някой може ли да препоръча добър тенекиджия? Бих препоръчал пак тази работилница, извършват както тенекиджийски, така и бояджийски услуги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Освен бояджия, някой може ли да препоръча добър тенекиджия? Тенекеджия има до районното управление в кв.Изгрев. За мен той е най-добрия и евтиния вариант. Няколко пъти съм си правил колата при него и лоша дума не мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.