DELUXe Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Честито! А сега кажи при дефаулт честота как е спрямо стария ти Семпрон. Интересно би ми било мнението ти. Държи ли на качване на FSB? <{POST_SNAPBACK}> начи Semrona си го бях нагласил добре ама 512к са си 512к е разликата не е огромна, но определено по-бързо си върви пък и 2100мхз чиси на АМД е нещо велико @tedy да те питам твоя с какъв фан е и колко градуса държи щото ми се струва по допъл от Sempron-a подефаулт на идле с фана от подписа ми Sempron2400+ - 40Градуса AtlonXP3000+ - 43Градуса а за FSB-то още не съм пробвал довечера ще го помъча малко да видя как се справя с по височка шина Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 @tedy да те питам твоя с какъв фан е и колко градуса държи щото ми се струва по допъл от Sempron-aподефаулт на идле с фана от подписа ми Sempron2400+ - 40Градуса AtlonXP3000+ - 43Градуса Моя фан е абсолютно същия като твоя. Температурата в момента е към 46 градуса, но имайки предвид, че в стаята е топло, и кутията е затворена. На отворена кутия е около 41 градуса. През студените нощи преди няколко седмици държеше 32 градуса, докато в същите условия, с Windows XP държеше 37. Т.е. не се кахъри за температурата, аз не съм имал семпрон, не знам дали са по-топли, имах дурон, който беше с 10 градуса по-горещ . Нормална си е температурата. В жегите преди месец като го натоваря на 100% няколко часа, стигаше 52 градуса, няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.