Jump to content
BulForum.com

AVI to AVI sas smqna na kodecite

Recommended Posts

ripnax si edin film s All Video Converter ot AVi pak vav AVi no s kodek DIVX da mi go 4ete DVD-to doma6noto no mi go napravi na edin fail okolo nad 1000 mb. Nqkoi da znae kak moje da si go razdela s nqkva programa na 2 cd-ta primerno ?

какъв е формата на първоначалния файл?

Ами, TMPGEnc е добра програма за това. Вижда се дори колко памет ще ти вземе. Но разбира се се губи време. Но можеш да си ползваш и Virtual Dub. Там даже си задаваш какъв формат да ти е и си режеш до където искаш, но мисля че за памет не се вижда колко ще ти вземе.

ami pak si e AVI no e Xvid ili  DVDrip.az az iskam da e ripvano s  DIVx da mi go 4ete DVD-to ina4e ne go pro4ita

Зареждаш във VirtualDub. Даваш му компресия с DivX. Нагласяш същите bps като оригиналния файл. Даваш Save As.. и след време равно на дължината на филма си готов. размера ще е същия като този на оригиналния файл. разликата ще е +-1-2 MB.

Защо не използваш FourCC changer, има го в пакета на XviD. Така ще излъжеш че е рипвано с Divx, няма да се налага да прекодираш и процедурата става за по малко от секунда. :punk :D

Защо не използваш FourCC changer, има го в пакета на XviD. Така ще излъжеш че е рипвано с Divx, няма да се налага да прекодираш и процедурата става за по малко от секунда.  :punk  :D

Хитро, но какво ще стане като двд-то опита да декодира DivX кодирано съдържание, а намери XViD (и то няма да знае какво е намерило)..?!

Този вариант го използвам за Sony Vegas и понякога за други програми, които "не харесват" XviD. Скоро ще опитам и на DVD-то но все не ми остава време, а ни ми се е и налагало. Нищо не пречи да опита. След това може да сподели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...