Shadow_X_ Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Търся програма за гласови команди. Има много такива само че са за Офиса или други глупости. На мен ми трябва нещо от рода... да мога на всеки "Shortcut" да слагам команда и при нейното извикване да се стартира приложението зад "shortcut"-a. Някой знае ли някав такъв софтуер. Ще съм много благодарен. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Microsoft Plus! Има такава функция. Ама не си спомням дали можеше на всичко да се сложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Microsoft Plus! Има такава функция.Ама не си спомням дали можеше на всичко да се сложи. <{POST_SNAPBACK}> Всъщност до скоро използвах VoiceFlux ама тя е малко бъгава и затва питам да ми даде нещо различно което не знам. Иначе програмите от жанра са хиляди. VOX Microsoft Speech engine narator MS Office XP ( даже Microsoft си имат такава програма ) VoiceFlux VoiceComander SlaveRemote Обаче на мен ми трябва нещо различно и съвременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.