Jump to content
BulForum.com

Продавам памет 512MB DDR400 A-Data

Recommended Posts

Продавам 512MB A-Data DDR400(CL 2.5) модул. С чипове ADD8608A8A-5B e, които както се знае, са по-добри от следващите -5C за клок. Работила е на до 225Mhz 2.5-3-3-6 2.8v за по-добра стабилност на дъно с Intel (!) чипсет. Възможно е да може и повече, но това не знае никoй ;) Ако някои се интересува от този и потенциал, е възможно тестване на предназначеното за нея дъно в мое присъствие. Купувана е на 30/10/2003 от фирма Smart Systems с доживотна гаранция. В гаранционната карта обаче е записано 12 месеца, и на въпросът ми тогава "Защо?", бе отговорено че "няма проблем", че пишело така - гаранцията била доживотна...За щастие не ми се е налагало по една, или друга причина да разбирам , доколко "доживот" имат предвид търговците..

Цена: 70 лв. твърда

Ако някои има въпроси, да пита..

P.S.: Ама че дълга обява за една памет... :wacko:

Не. Трябват ми пари за съжаление :bgrin:

@UzITo

Достатъчно съм сигурен ;)

@nonsan

Здрасти :) и тук се засякохме ;)

Не ме устройват...вече имам предложение за 65 лева и го обмислям достатъчно сериозно...ако тук няма развитие до няколко дни, я давам на човека - така че ако някои я иска - сега е моментът да предложи повече ;)

Понеделник (29.08) да кажем ;)

@dinko

Както съм писал по-горе - трябват ми пари, размяни не ме интересуват.

@Gaden

Не гледаш ли какво съм писал? Имам предложение за 65 лева. Как очакваш да ти я дам за 60?! :blink:

Ако ще я давам за толкова по-добре да я оставя за себе си :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...