Botev1912 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Имаме шанс да не си играем дербито другата година в Б група, защото Нафтекс и Родопа имат по 1 точка, а ние имахме само гостувания до сега и сме с мач по-малко от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ми какво да ви кажа...продължавам да вярвам в отбора...ама...защо всеки мач падаме по един и същ начин?!?Натискаме...натискаме....натискаме...те правят контра...гол...и...край .Проблема е че като натискат са се съсредоточили в атаката и защитата не очаква че ще имат работа...и без тва са слаби защитниците,а и като им дойде една контра и направо по-добре без тях поне няма да им викат след тва.Жалко.... .Оставам оптимист и се надявам да се оттърсим от загубите и като домакини да покажем хубава игра не само в нападение и да спечелим!Ай КАНАРИИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 А Пирин Благоевград брои ли се за изпадащ или освен Пирин още 3 отбора изпадат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 абе квото и да си говорим много сме зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 А Пирин Благоевград брои ли се за изпадащ или освен Пирин още 3 отбора изпадат? <{POST_SNAPBACK}> брой се, още 2 остават абе квото и да си говорим много сме зле Аз съм оптимист, защото не играем лошо, поне по думите на коментаторите. Просто като гости сме си такива. Вярвам че ще дойде времето, когато ще почнем и да бием поне отборите от нашата класа. Но със сигурност Нафтес, Родопа и Марек са по-слаби от нас, просто имат по-лека програма и мач повече от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Botev 1912,Аз също съм оптимист!Няма и защо да не съм.1-вия мач паднахме от Цска-нормално,като имаме предвид играта можехме и да не загубин но...Втория кръг се издънихме защото мача си беше наш а ние го проиграхме.Днес можехме да вземем точка или три но като имаме предвид че и Славия загуби на Тича(това ще стане и с много други отбори) можем просто да забравим досегашните мачове и да започнем отначало.Единственото лошо е че самочувствието от миналия сезон си отиде и това може да повлияе на играта но се надявам че още следващия мач срещу Локо Сф нашия отбор ще покаже добра игра и ще спечели мача.Ами ние само трябва да подкрепим отбора и да не оставяме треньора и момчетата сами. Относно дали ще останем.Мисля ще има по-слаби отбори като:Родопа,Нафтекс и дори Марек.Със нищо Берое и Беласица а и Пирин 1922 не са по-добри от нашите момчета.Реално ако успеем да стабилизираме играта и покажем че сме отбор а не както вече всички мислят че сме "разбита команда" ще се класираме 9-ти. Успех на всички канари и успехите ще дойдат скоро(надявам се)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 но се надявам че още следващия мач срещу Локо Сф нашия отбор ще покаже добра игра и ще спечели мача. <{POST_SNAPBACK}> Аз също се надявам макар че Локо София правят чудесна игра тоя сезон.Направо мачкат наред.Незнам на какво се дължи ама са станали много добри.Шанса ни е само че ще е на наш терен и знам че нашета подкрепа ще накара момчетата да заиграят както тряя.Надявам се поне на равен ама ако загубим пак положението няма да е никак розово Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Чесно казано отбора е пълна скръб А на мен лично ми се иска на първите места да има пловдивски отбори въпреки че не съм футболен запалянко както и си личи по подписа и аватара ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 И к'во мислите, че ще направите през това първенство ? Като гледам мизерната ви игра направо ме избива на смях. А като чуя: "Играхме добре, но паднахме" направо ми става мъчно за оптимисти като вас. Тази година пак ще се борите за оцеляване в А група, то се е видяло. Храните разни надежди, че ще биете Локо (СФ) и не мога да разбера как изобщо си го помисляте с тази игра. Гледах ви срещу Спартак (ПД) - контролата и толква зле ботяф никога не са били. Просто сте жив зян, няма к'во да си кревим душите. Май тази гдина пак ще се борите за оцеляване. Успех все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 И к'во мислите, че ще направите през това първенство ? Като гледам мизерната ви игра направо ме избива на смях. А като чуя: "Играхме добре, но паднахме" направо ми става мъчно за оптимисти като вас. Тази година пак ще се борите за оцеляване в А група, то се е видяло. Храните разни надежди, че ще биете Локо (СФ) и не мога да разбера как изобщо си го помисляте с тази игра. Гледах ви срещу Спартак (ПД) - контролата и толква зле ботяф никога не са били. Просто сте жив зян, няма к'во да си кревим душите. Май тази гдина пак ще се борите за оцеляване. Успех все пак <{POST_SNAPBACK}> Аре само да не ме занимаваш....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 И к'во мислите, че ще направите през това първенство ? Като гледам мизерната ви игра направо ме избива на смях. А като чуя: "Играхме добре, но паднахме" направо ми става мъчно за оптимисти като вас. Тази година пак ще се борите за оцеляване в А група, то се е видяло. Храните разни надежди, че ще биете Локо (СФ) и не мога да разбера как изобщо си го помисляте с тази игра. Гледах ви срещу Спартак (ПД) - контролата и толква зле ботяф никога не са били. Просто сте жив зян, няма к'во да си кревим душите. Май тази гдина пак ще се борите за оцеляване. Успех все пак <{POST_SNAPBACK}> И защо реши, че трябва да си изкажеш мнението. Винаги ми е било смешно, когато буферите се опитват да ни убедят колко сме зле. Много бързо забравихте кой сте и какво ви беше обичайното състояние преди мутрата (или ти гледаш футбол от 5-6 години?)!!! Ако вие изпаднете в нашето финансово състояние, златната среда на Б група ще ви се вижда чудо, както преди 5 години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 И защо реши, че трябва да си изкажеш мнението. Винаги ми е било смешно, когато буферите се опитват да ни убедят колко сме зле. Много бързо забравихте кой сте и какво ви беше обичайното състояние преди мутрата (или ти гледаш футбол от 5-6 години?)!!! Ако вие изпаднете в нашето финансово състояние, златната среда на Б група ще ви се вижда чудо, както преди 5 години! <{POST_SNAPBACK}> Реших да си изкажа мнението, защото живеем в демократични времена и мога да говоря к'вото си искам.Убеждавам ви колко сте зле, защото самите вие не виждате това и си мислите, че живеете във времената на успехите на ботяф, ама не е така и сега на ред е Локомотив. Не съм забравил къде бяхме и никога златната среда не ми се виждала чудо. Такаче приемете горчивата истина, че в момента сте във падение, вместо възход Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 По принцип не гледам футбол, но искам да питам нещо LOKOMOTIVcho: тая година, кой ще ви купува мачовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Реших да си изкажа мнението, защото живеем в демократични времена и мога да говоря к'вото си искам.Убеждавам ви колко сте зле, защото самите вие не виждате това и си мислите, че живеете във времената на успехите на ботяф, ама не е така и сега на ред е Локомотив. Не съм забравил къде бяхме и никога златната среда не ми се виждала чудо. Такаче приемете горчивата истина, че в момента сте във падение, вместо възход <{POST_SNAPBACK}> дааа. Имаш право да кажеш квото искаш, но аз като казах нещо съвсем вярно в темата за Георги Илиев и веднага отвори голяма уста Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 По принцип не гледам футбол, но искам да питам нещо LOKOMOTIVcho: тая година, кой ще ви купува мачовете? <{POST_SNAPBACK}> Цветин ! Ако стане президент, той ще купи още 10 титли та да ви е яд до края на живота си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Мен не ме е яд, поне ти казах, че не гледам футбол, но ти ако си мислиш, че сте много добри, като си купувате мачовете, значи много се лъжеш... А за Цветин съм почти сигурен, че и него ще го пишат по вестниците скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Цветин ! Ако стане президент, той ще купи още 10 титли та да ви е яд до края на живота си I see stupid people ^^. Честито, прееба поредната нормална тема. Ся кефиш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.