Jump to content
BulForum.com

Ботев в новото първенство?!

ultra_botev

Къде ще се намира Ботев в края на сезона?  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ами моето обективно мнение (въпреки че ми се иска повече, много повече) е че Ботев ще направи много добри мачове, но за повече от 9 място няма да има сили!!!

Ти наричаш 9-12 място "достойно представяне" ?!??!?? Кое му е достойното в примерно 10-тото място ?? От колко години ходиш по стадионите ??

9 години и повярвай че в момента 9-тото място е напълно достойно защото ако преди 5 години Ботев направи 3 поредни победи срещу Литекс, Нефтохимик и Велбъжд (сега Локо Пд) то сега действителността е друга.Тогава отбора завърши на 8-мо място и сега повече от 9-място не вярвам да достигнем.Много ме боли но трябва да признаем че е така!!!

Докато селския е начело нищо добро нени чака!Тази година сигурно ще са спасим отизпадане но какво оттова?Другата година всичко ще се повтори!А ние не искаме да гледаме такъв БОТЕВ!И последно всички играчи без КОЦЕТО ЛИЛЧО И ДУРМУШ са лигловци и гледат как да са напоркат в "ПАПАРАЦИ"Който е ходил впоследно време е вийдал СТЕФКА КОСТАДИНОВА(СТЕФАН КОСТАДИНОВ)

9 години и повярвай че в момента 9-тото място е напълно достойно защото ако преди 5 години Ботев направи 3 поредни победи срещу Литекс, Нефтохимик и Велбъжд (сега Локо Пд) то сега действителността е друга.Тогава отбора завърши на 8-мо място и сега повече от 9-място не вярвам да достигнем.Много ме боли но трябва да признаем че е така!!!

Спомням си въпросните мачовете и този период.Реално отбора можеше да завърши и доста по-напред ,но сигурно си спомняш и злополучния мач с ЦСКА(1:2) и събитията след него.

Но... аз съм бил на Ботев - Фенербахче('92) , на Ботев - Левски 3:0('93,полуфинал за КБ),на Ботев - Олимпиакос('93) , на финала за купата на БГ през '95 , на Ботев - Севиля('95), на Локо - Ботев 3:5 и Ботев - Локо 5:0....Аз израстнах с един голям Ботев,играещ пред доста публика в Пловдив и няма и не мога да приема това в момента за нещо достойно...

Миналата седмица в Стара Загора изобщо не се чувствах достойно,като гледах мъките на нашите "звезди".

Това е най-мизерният период в историята на БПФК.

Спомням си въпросните мачовете и този период.Реално отбора можеше да завърши и доста по-напред ,но сигурно си спомняш и злополучния мач с ЦСКА(1:2) и събитията след него.

Но... аз съм бил на Ботев - Фенербахче('92) , на Ботев - Левски 3:0('93,полуфинал за КБ),на Ботев - Олимпиакос('93) , на финала за купата на БГ през '95 , на Ботев - Севиля('95), на Локо - Ботев 3:5 и Ботев - Локо 5:0....Аз израстнах с един голям Ботев,играещ пред доста публика в Пловдив и няма и не мога да приема това в момента за нещо достойно...

Миналата седмица в Стара Загора изобщо не се чувствах достойно,като гледах мъките на нашите "звезди".

Аз съм нямал честа да ходя на тези мачове само защото годините не ми го позволяват(имам предвит че от детската количка надали ще ми е интересен мача ако вобще съм знаел какво е това)Ходил съм само на двата мача дет си избройл и не се сещам много.9 място не е зле за отбор токущо дошъл от Б група с тим в който 90% от играчите са под 25 години не мислите ли?Е ако го стравняваме с предишните величествени години естествено че е слабо представянето ама целта този сезон е да не изпаднем в Б група задържим ли ще се климатизираме надявам се и някоя друга трансфера да се напави догодина и всичко ще се оправи(оптимист съм защото вярвам в Ясен Петров и Коцето Костадинов и Трифон Пачев,които ги познавам лично).Нашета задача като фенове е да подкрепяме иснтинския Пловдивски отбор и да се надяваме на късмет.Посещавам всеки домакински мач и ще продължавам аз си изпалнявам моята задача а вие? :)

Породено от най-мизерния президент и може би единственият такъв, който единствено се опитва да пречи на отбора

1. 1-4 място (класиране в евротурнирите уааау)

;)

слагат се всякакви възможности :) Също толкова вероятно беше(е) ЦСКА да бие, но има опция "победа за ЦСКА с 2 гола" в темата за мача с Ливърпул, нали :)

Не желая караници тук, просто замълчи :)

Хубаво е да има оптимисти, ама нека да погледнем реално на нещата. С оглед на лошия старт в първенството мисля, че ще се борите по-скоро за златната среда - някъде около 9-10 място. Не ми се вярва и тази година Ботев да изпадне, защото мисля че си взеха поука от по-миналия сезон. Ако футболистите играят малко по-мотивирано, а не като няк'ви мързели със сигурност няма да изпаднете. Между другото и аз не искам да отпадате в името на най-доброто дерби в България ;) но все пак това си е ваш проблем, такаче успех :D :) :P

Съгласен съм, че 1-4 място е прекален оптимизъм и аз се НАДЯВАМ да се закрепим този сезон около 9-10 място, а завбъдеще да се борим за малко по-горни места. Но мисля, че спасението тази година ще е зор, ако футболистите не излязат от психологическата дупка, в която са в момента.

Дразнещото беше, че неговия пост беше просто опит за заяждане и подиграване с отбора(съответно и потребители), нарушавайки по този начин до момента спокойния и чист вид на темата.

Важното според мен е да подкрепяме отбора въпреки резултатите и да пълним стадиона защотот е едно да играеш пред празни трибуни a съвсем друго пред пълни.

хаха :laughing:

1-4 място засега е само мечта...

последните 5 години никви ги няма :(

Аз само се надявам да не изпаднем,щото ще стане голяма трагедия... направо не искам да си представям още един сезон в 'Б' група :cry

Ахх... дано се стегнат момчетата и да почнат да играят !

"Буфер" съм, но съвсем искрено стискам палци за Ботев! Пловдивския футбол трябва да се възроди, и макар Локото частично да го направиха (няма да коментирам мача Локо-Славия при титлата им), това според мен не е достатъчно. Винаги съм симпатизирал и на двата отбора и продължавам да твърдя, че тази малоумна вражда между двете агитки не носи добро на никой.

Реално погледнато моята преценка, поне от представянето на отбора досега е песимистична. Искрено се надявам да греша и Ботев да си вземат поука, да се стегнат малко и да заиграят както играха миналия сезон за купата с Локо - мач, който си беше техен и проигран наивно.

Аз също се надявам да не изпаднем ама кат гледам на там отива.Можем да играем прекрасно видя се срещу ЦСКА и Берое не си взеха дъх(особенно Берое)но две атаки защитата я няма и гол.Целия отбор рухва и надеждите изчезват.Ся си мислех че ще се оправят ама мача срещу Спартак ПД беше под всяка критика!!! :angry1 .С това ниво на игра ще се надяваме на оставане.

в света има само един отбор и той се казва БОТЕВ от гр. Пловдив но Митьо селския буфер бавно и сигурно го мачка и праща към гибел :blowup:

Задължително трябва да подкрепим отбора, за Варна няма какво да говорим.Всеки който има възможност трябва да отиде и да подкрепи BOTEV за да можем да постигнем първа победа!!!

Асансьорче ще бъдем май. Имаме крещяща нужда от нови играчи.

Днес пак сме паднали. Някой знае ли как сме играли поне? Да разкаже малко за срещата.

Играли сме много добре първото полувреме имали сме 3 положения, 2 от тях чисти а единственото положение за черно море е в 45 мин.-греда!Второто полувреме започва равностойно но получаваме глупав гол от пряк свободен удар.Ботев натиска обаче вместо да вкара получава втори и от там нататък всичко е ясно!Това е общо взето,добра игра но глупава загуба.Около 70 фена от Пловдив.Имало е два плаката "Ясене ние сме с теб","Бийте за да не ви бием ние".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...