Jump to content
BulForum.com

Microsoft Visual Studio 2005 BETA 2

yasbas

Recommended Posts

Гледам че някой е почнал да качва Visual.Studio.2005.BETA.2 на software.co.jp обаче е стигнал само до 251К и е спрял.

Има ли я някой цялата инсталация или знаете ли от къде мога да я дръпна ?

Благодаря предварително :)

Гледам че някой е почнал да качва Visual.Studio.2005.BETA.2 на software.co.jp обаче е стигнал само до 251К и е спрял.

Има ли я някой цялата инсталация или знаете ли от къде мога да я дръпна ?

Благодаря предварително :)

В http://www.data.bg/ го има. :)

Търсих го там вече и ти като ми каза пак претърсих но не мога да го намеря. Ще може ли да те помоля да ми дадеш линка на торента или да ми кажеш за каква ключова дума си търсил ?

Търсих го там вече и ти като ми каза пак претърсих но не мога да го намеря. Ще може ли да те помоля да ми дадеш линка на торента или да ми кажеш за каква ключова дума си търсил ?

Явно са го истрили. :( Иначе преди го имаше.

Може, ама ако си абонат за MSDN, иначе не може, а за да се абонираш за MSDN искат кинти.

Visual Studio 2005 е все още бета и можеш напълно безплатно да си го свалиш от сайта на Microsoft без да даваш пари за регистрация. Аз лично така се cдобих с него.

Ами първо така опитах, но се оказа, че е само за MSDN абонати :(

Както и да е, изтеглих Бета 1 (според коментарите към торента) от АренаБГ.

За моя голяма радост се оказа, че някакви лапета са писали коментарите и всъщност това е Бета 2 :)

Ами първо така опитах, но се оказа, че е само за MSDN абонати  :(

Както и да е, изтеглих Бета 1 (според коментарите към торента) от АренаБГ.

За моя голяма радост се оказа, че някакви лапета са писали коментарите и всъщност това е Бета 2 :)

Сега и ако го качиш някъде и дадеш линк - цена нямаш :)))

А иначе от сайта на МС може да се сваля само Express Edition, което е орязана версия на студиото.

Случайно имам книга за Visual Studio, която струва 35 лева (чисто новичка е). Е, да, за 2003 е, но едва ли това ще е голям проблем. Ако някой иска мога да му я дам за 20лв :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...