yasbas Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Гледам че някой е почнал да качва Visual.Studio.2005.BETA.2 на software.co.jp обаче е стигнал само до 251К и е спрял. Има ли я някой цялата инсталация или знаете ли от къде мога да я дръпна ? Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Гледам че някой е почнал да качва Visual.Studio.2005.BETA.2 на software.co.jp обаче е стигнал само до 251К и е спрял. Има ли я някой цялата инсталация или знаете ли от къде мога да я дръпна ? Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> В http://www.data.bg/ го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Търсих го там вече и ти като ми каза пак претърсих но не мога да го намеря. Ще може ли да те помоля да ми дадеш линка на торента или да ми кажеш за каква ключова дума си търсил ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 то може и то майкрософт.ком,ама кой да се сети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Може, ама ако си абонат за MSDN, иначе не може, а за да се абонираш за MSDN искат кинти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Търсих го там вече и ти като ми каза пак претърсих но не мога да го намеря. Ще може ли да те помоля да ми дадеш линка на торента или да ми кажеш за каква ключова дума си търсил ? <{POST_SNAPBACK}> Явно са го истрили. Иначе преди го имаше. Може, ама ако си абонат за MSDN, иначе не може, а за да се абонираш за MSDN искат кинти. <{POST_SNAPBACK}> Visual Studio 2005 е все още бета и можеш напълно безплатно да си го свалиш от сайта на Microsoft без да даваш пари за регистрация. Аз лично така се cдобих с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Ами първо така опитах, но се оказа, че е само за MSDN абонати Както и да е, изтеглих Бета 1 (според коментарите към торента) от АренаБГ. За моя голяма радост се оказа, че някакви лапета са писали коментарите и всъщност това е Бета 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
about Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ами първо така опитах, но се оказа, че е само за MSDN абонати Както и да е, изтеглих Бета 1 (според коментарите към торента) от АренаБГ. За моя голяма радост се оказа, че някакви лапета са писали коментарите и всъщност това е Бета 2 <{POST_SNAPBACK}> Сега и ако го качиш някъде и дадеш линк - цена нямаш ) А иначе от сайта на МС може да се сваля само Express Edition, което е орязана версия на студиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Има го в arenabg.com , може да дърпате от там на воля. Аз сиийдвам там, така че и от мене може да се случи да го дръпнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Случайно имам книга за Visual Studio, която струва 35 лева (чисто новичка е). Е, да, за 2003 е, но едва ли това ще е голям проблем. Ако някой иска мога да му я дам за 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Ако ми дадеш линк да я прегледам в някоя онлайн книжарница и ми хареса, може да се спазарим за книгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 yasbas: ТОВА е темата, а ТОВА е книгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.