HaD3Zz Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Мен Попринцим много ме кефи .. олита ... барспинове .. а ве супер е .. чакам и вашите мнения аз скоро ще си копувам Х-че и .. и аз ще се захващам със спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Мен Попринцим много ме кефи .. олита ... барспинове .. а ве супер е .. чакам и вашите мнения аз скоро ще си копувам Х-че и .. и аз ще се захващам със спорта <{POST_SNAPBACK}> Еее наистина тва е много див спорт! И аз се бях зарибил по едно време, обаче като разбрах Х-са колко струва и нещо ми се загуби мерака Пък и друга работа си имам вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 ми то става и с обикновен БМХ но е малко по трудно скачането понеже тежи много иначе тия дни си зех и ся зарибявам в квартала да не се излагам на съединение btw отлепям го на 30 санта Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ми то става и с обикновен БМХ но е малко по трудно скачането понеже тежи много иначе тия дни си зех и ся зарибявам в квартала да не се излагам на съединение btw отлепям го на 30 санта <{POST_SNAPBACK}> xaxa! vseki v na4aloto se e izlagal i sa mu se smeli, no tova e nai-dobriq na4in da se nau4i6! Ne si stoi v kvartala, a otidi tam! ako 6te6 samo gi gledai mom4etata /dadada:) na 2rata min si na X-sa:) / i taka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 a nqkoi mojeli da kaje kolko struvat i otkade moge dase zakupi ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 ако говорим за пловдив .. има в магазин тандем аз вече имам Х и много си му се кеефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ще внесете ли малко лъч светлина или да си останем на тъмнито ния невежите , които не разбраха за какво става въпрос ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.