WildCat Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Здравейте. Имам едно въпросче. Миналата седмица брат ми си купи DVD - SANG. Чете DivX формат - това е супер, но има едно но... Аз имам компютър и му свалям филми в .avi формат, но едни субтитри тръгват, други не щат. Пробвах с програмата Subtitle Workshop да сменя форматите. Пробвах ги половината, но не искат и не искат да тръгнат тези субтитри. Опитах да ги слагам на диска по два чифта с двата формата, но пак не ще. Прави ми впечатление, че на плеара на компютъра ако вървят двойни - на DVD-то тръгват без проблем. Как да се справя с този проблем. Знам как става залепянето на субтитрите върху филм, но не ми се играе. Някой да знае друг по-лесен начин да подкарвам всички филми на DVD-то със субтитрите? Ще Ви бъда много благодарна ако някой е имал същия проблем и го е решил - да го сподели. Предварително Ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Прочети в документацията какви формати чете плейъра. ако не.. "играи" си с лепенето на субтитрите върху ДВД-то. и без това е по-сигурно и по-хубаво става. а щом и знаеш как става и няма да се луташ тепърва - още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Пробвай филма да бъде в папка знам че няма логика но при мен на Неото 99% върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Филма и субтитрите да са в една папка и имената на файловете да са еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.