Jump to content
BulForum.com

Ливърпул - ЦСКА (Москва)

ThE_UfO

кой ще вдигне суперкупата на европа  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Направо ми писна от калитарските изпълнения на Ливърпул

На финала и тук пак.Някав късметлийски гол даже и с ръка

Ако земат купата повече няма да гледам мач на Ливърпул

Толкова са зле...

Браво, този път гол без ръце :) Но Ливърпул все още води на хандбал :P въпреки, че на футбол са наравно

ливърпул, ако продължават с тоя късмет пак ще спечелят ШЛ :bgrin:

Верно е, не им трябват футболисти - те и сега си нямат, ама пусти късмет .. ;)

aide 3-1...

macha e reshen...

inache Pool taq godina i grupite na CL nqma da minat s taq igra...ama da im e chestita superkupata...

shte si ostanat s neq za dulgo vreme... :devil

Айде, честита ни купа на всички фенове на Ливърпул :) Няма да коментирам простотиите по горе. Завистта е естесвено нещо :D

П.С. Ъъъъъ! Ква е тая купа бе?! Джобен размер :woot

Великия ливърпул :huh:....жалко за ЦСКА, които макар че не са англичани знаят, че football не идва от английската дума за ръка ;)

Айде, честита ни купа на всички фенове на Ливърпул :)  Няма да коментирам простотиите по горе. Завистта е естесвено нещо :D

nikoi ne te kara da gi komentirash...

lichno mnenie...i nqmam nishto protiv Liverpool...:)

Чефо - Първо мерси, но пък гола на Сисе (1вия) наистина си беше голям късмет. Но пък и това е част от играта. Що се отнася до играта с ръка - е имаше я, но да искате садията да я свири? В смисъл от такова разстояние човек трудно може да реагира. Ако го е направил с умисъл - шапка му свалям за рефлекса.

Иначе какво видях аз - добре подредени в защитен план ЦСКА Москва. Не даваха шанс за игра в близост до тяхната палантерия и единствения шанс на Ливърпул беше да стрелят от далеч. ЦСКА направиха 1 атака, но прекрасна и реализираха положението си. Като изключим гола и хубавия пас в края на мача към Вагнер Лов, голмайстора беше слаб (спрямо това, което беше на финала на УЕФА) и прекарваше повечето време от мача лежейки по терена.

2то полувреме не беше по различно от 1вото. Ливърпул нападаха, ЦСКА се браниха и така до грубата грешка в защитата на руснаците, от която с голяма доза късмет се възползва Сисе. След гола руснаците се отвориха и Ливърпул се възползваха максимално добре от ситуацията 3:1

И аз нямам нищо против Ливърпул, даже на финала на КЕШ бях за тях, но тук направо се изложиха. Ако не беше тоя нещастен гол с ръка, няма да ви казвам как щеше да свърши мача.. чист късмет, че съдията беше далеч и не видя.

eee, митак, ти прописа на български бе, не мога да повярвам :bgrin: играта с ръка можеше и да се свири според мен. страничния съдия можеше да види и главния също. ако бяха свирили нарушение може би изобщо нямаше да се стигне до продълженията.

4efo_88, няма за какво да ви завиждам приятелю

Хехе, прописах :)

Според мен садиите видяха ситуацията, но дадоха авантаж. Просто времето за реакция беше малко и е трудно да се говори за умишлено отиграване. Въпреки, че да си призная, бих предпочел гола да беше станал от друга ситуация. За дали щеше да се стигне до продължения - не знам. Може би не, но и късмета е част от играта. Смятам, че като цяло ЦСКА играха по начина по който искаха, а Ливърпул по принуда се мъчиха. Иначе тактиките им бяха идентични.

А на The Ufo само да му кажа, ето познах голмайстора и играч на мача за Ливърпул...ако си заложил може да почерпиш 1 бира :D

А ве писнахте ми ве! За ШЛ късмет,ся късмет! Еми кво да напраа!

Ама зимат купи,нали... Наистина,играха слабо,ама кой го интересува,след като зехме купата!

ЦСКА пък имат само един Карвальо,другите са кат мухи без глави!

Пък и през целия мач ЛФК превъзхождаха,така че победата е заслужена!

Аеее! Ливърпул завинаги!

Честита купа на всички фенове на Ливърпул независимо дали е спечелена с късмет както ще кажат всички които не симпатизират на Ливърпул.Но наистина късмета е част от играта пък и фала на Сисе беше неумишлен.Все пак съм на мнение че Ливърпул беше по-добрия отбор на терена и владееше мача.Единственото което им пречеше да победят още в редовното време бече добре подредената и сгъстена защита на ЦСКА.Все пак справедливостта възтържествува независимо с какъв гол.Сисе отново показа класата си,а Ливърпул че е голям отбор дори и без 100 милиона паунда за трансфери.

Ливърпул завинаги!!!

Честита купа на всички фенове на Ливърпул  независимо дали е спечелена с късмет както ще кажат всички които не симпатизират на Ливърпул.Но наистина късмета е част от играта пък и фала на Сисе беше неумишлен.Все пак съм на мнение че Ливърпул беше по-добрия отбор на терена и владееше мача.Единственото което им пречеше да победят още в редовното време бече добре подредената и сгъстена защита на ЦСКА.Все пак справедливостта възтържествува независимо с какъв гол.Сисе отново показа класата си,а Ливърпул че е голям отбор дори и без 100 милиона паунда за трансфери.

Ливърпул завинаги!!!

Неумишлен? Аз не проявявам рефлекса си за овладяване на топката с ръка когато играя мач. щеше да е неумишлен ако ръката му беше до тялото, а тя беше изперена напред. кое му е неумишленото?

Признайте си, че беше като гола на Марадона и това е. защо трябва да се върти по всякакъв начин? Никой няма да вземе купата обратно и да пусне 5 минути за преиграване.

А ве писнахте ми ве! За ШЛ късмет,ся късмет! Еми кво да напраа!

Ама зимат купи,нали... Наистина,играха слабо,ама кой го интересува,след като зехме купата!

Верно е ;) Докато има такива фенове, футболът ще деградира. Важното е купата, а не играта, нали ...

Честита купа на всички фенове на Ливърпул  независимо дали е спечелена с късмет както ще кажат всички които не симпатизират на Ливърпул.

И които гледаха мача и видяха, че въпреки тоталния натиск на Ливърпул не направиха нито 1 опасност(преди гола), а всяка контраатака на ЦСКА беше такава.

Няма значение, тази година и групите няма да минат Ливърпул. Особено ако си продадат Сисе и Джерард им е контузен за по-дълго може и победа да не си вземат ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...