Jump to content
BulForum.com

Ливърпул - ЦСКА (Москва)

ThE_UfO

кой ще вдигне суперкупата на европа  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

В http://www.uefa.com/ можете да видите едно онлайн трейлърче ;) Аз лично симпатизирам на Ливърите от Европа, но мисля че руското ЦСКА ще довърши серията от мачкане по евротерените. B)

Аз лично ще стискам палци за братушките, въпреки че любимия ми отбор от Англия е Ливърпул :) Иначе очаквам силно първо полувреме за Ливърпул, евентуално завършващо с 1 или МАКСИМУМ 2 гола в тяхна полза и доминация на ЦСКА през второто, надделявайки в общия резултат :)

100%-ова победа за наще! :punk

цСКА в момента не са в добра форма.Не се представят добре и в руското първенство,така че очаквам лека победа.

Slabo parvo...eksplozivno na4alo na 2to za liverpool (Rafa vinagi gi mobilizira po nqkakav na4in) i pobeda s malko, no dostatu4no.

И аз мисля точно така!

Винаги е било така, на този мач ще е така, така и ще бъде :)

Рафа си знае работата ;)

Иначе съм за ЦСКА, щото са братушки :)

ЦСКА верно са в доста слаба форма и явно ще изпуснат титлата в Русия .. но и Ливърпул не са в цветуща форма - 0:0 с Мидълзбро и измъчено 1:0 срещу Съндърланд. Отделно и срещу ЦСКА не впечатлиха - вкараха няколко гола без кой знае каква игра, не мачкаха, както би било нормално за еврошампиона. Затова не подценявайте и ЦСКА .. не забравяйте и какво направиха на финала за УЕФА, при това на терена на Спортинг ;)

Тука някакви гадатели се събрали, а някой ще ми каже ли кой ще отбележи головете и в коя минута да ги пусна в bet365.com ;)

Naprotiv...liverpool igraqt po-silno 2ro poluvreme. A predvid takti4eskiq podhod na Rafa sam siguren, 4e parvoto poluvreme otbora shte igrae predimno defanzivno, osven ako ne stane nqkoq gruba greshka v otbora na CSKA moskva. Na po4ivkata Rafa shte im kaje analiza na slabite mesta v otbora na CSKA i v na4aloto na 2to poluvreme shte ima samo 1 otbor na terena. Kam kraq na ma4a liverpool shte otstupat iniciativata, no otbranata shte e jelqzna i pak shte se govori za podvizite na Carragher, Hypia i t.n. v zashtiten plan. V kraina smetka - prognozata mi si ostava minimalna pobeda na lfc. Estestveno shte se radvam ako vidq pove4e golove v ma4a, no mnogo se samnqvam tova da se slu4i...makar 4e na finali liverpool se razigravat (Uefa sreshtu alaves 4:3, Superkupata sreshtu Bayern M 3:2, CL sreshtu milan 3:3).

ЦСКА Москва! Ливърпул са ми антипатичен отбор, а и смятам, че реалният съперник на ЦСКА Москва е Милан...

тц тц тц, тея ливърпул ся ако бият и не знам :angry1 тоя съдия да ида да му купя очила освен :angry:

едит: абе тея волейбол ли играят, баскетбол ли :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...