alchemy Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 И с моето apache e така.. няма страшно.. просто някой смешник си тества еxploit ъпдейтвай си редовно, и няма да имаш проблеми <{POST_SNAPBACK}> Мислиш ли, че е тест? Онзи ден Касперски ми засече и блокира атака от Helkern и изписа едно IP, аз му дадох ОК, обаче се оказа, че съм махнал отметката да записва логове . Направи ми впечатление, че Касперски отчита необичайна активност след като стартирам DC++. Включването на файъруола прекрати тази активност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Тва и аз го имам. Опрайх си registry-то и вече нямам проблеми. Но беше адски досадно на всеки 3-4 мин. да ти излиза едно такова съобщение. Кажи как си оправи регистрито, че и аз сега имам проблеми с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Кажи как си оправи регистрито, че и аз сега имам проблеми с него. services.msc - Първо спираш и после забраняваш Messenger (Startup type - Disabled) Не е зле да направиш същото с Remote registry administration и другите подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.