Jump to content
BulForum.com

продава се колело

Recommended Posts

Аз не мога да видя снимката :(

Иначе ме интересува коя година е купувано, сменяно ли му е нещо, има ли калници.

П.С И възможен ли е коментар по цената :)

П.С 2 Аааа снимката е видях.

Аз не мога да видя снимката :(

Иначе ме интересува коя година е купувано, сменяно ли му е нещо, има ли калници.

П.С И възможен ли е коментар по цената :)

П.С 2 Аааа снимката е видях.

пред около 6 години, но е карано малко. това лято му беше направен основен ремонт и смазване. продавам го защото имам друго и това не го карам, колелото е запазено и е италианско (ако това има някакво значение).

пред около 6 години, но е карано малко. това лято му беше направен основен ремонт и смазване. продавам го защото имам друго и това не го карам, колелото е запазено и е италианско (ако това има някакво значение).

Да зная, че е италианско, а нищо не каза за коментара по цената?

Peripoli - EASY TIME

цена 70 лв.

ето и снимка:

P6140136.JPG

СЪжалявам, че се намесвам, но 70лв за това колело си е много. Имал съм такова, наистина е хубаво, но е адски крехко. Не е за бъгларските пътища и тротоари :laughing:

Да не говорим, че за толкова пари има нови колелета, които не са по-лоши от това

тва лято го занесох на майстор да му направи основен ремонт, който излезе около 40 лв, задната гума е чисто нова. цената му е 70 лв.

п.с. колелото не е крехко, но модела също не е нов. въпреки това тези новички колелета за по 100на лева не могат да се сравняват с него.

като цяло колелото е и доста стабилно.

70 е отлична цена за точно това колело.Имам Периполи на 10 години и над 40000 км.Средното движение не е мръднало,веригата се разтегна чак на 30000 км,слабост обаче му са спирачките.Да се сравнява с БГ колелета под 200лв е смешно,най-вече рамката изобщо не е крехка.

@kalchev-колко инча е рамката?

Колелото е отлично,цената е отлична-->който има нужда от байк,да го взема.Имал съм такова и е 6.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...