kalchev Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Peripoli - EASY TIME цена 70 лв. ето и снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Аз не мога да видя снимката Иначе ме интересува коя година е купувано, сменяно ли му е нещо, има ли калници. П.С И възможен ли е коментар по цената П.С 2 Аааа снимката е видях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Аз не мога да видя снимката Иначе ме интересува коя година е купувано, сменяно ли му е нещо, има ли калници. П.С И възможен ли е коментар по цената П.С 2 Аааа снимката е видях. <{POST_SNAPBACK}> пред около 6 години, но е карано малко. това лято му беше направен основен ремонт и смазване. продавам го защото имам друго и това не го карам, колелото е запазено и е италианско (ако това има някакво значение). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 пред около 6 години, но е карано малко. това лято му беше направен основен ремонт и смазване. продавам го защото имам друго и това не го карам, колелото е запазено и е италианско (ако това има някакво значение). <{POST_SNAPBACK}> Да зная, че е италианско, а нищо не каза за коментара по цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Peripoli - EASY TIME цена 70 лв. ето и снимка: <{POST_SNAPBACK}>/div> СЪжалявам, че се намесвам, но 70лв за това колело си е много. Имал съм такова, наистина е хубаво, но е адски крехко. Не е за бъгларските пътища и тротоари Да не говорим, че за толкова пари има нови колелета, които не са по-лоши от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Пич един приятел е при мен и каза че го взима веднага само остави координати!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Dosta uchukano mi se vijda! I modela ne e mnogo nov! Kakvo shte kajesh za 50 leva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 тва лято го занесох на майстор да му направи основен ремонт, който излезе около 40 лв, задната гума е чисто нова. цената му е 70 лв. п.с. колелото не е крехко, но модела също не е нов. въпреки това тези новички колелета за по 100на лева не могат да се сравняват с него. като цяло колелото е и доста стабилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 70 е отлична цена за точно това колело.Имам Периполи на 10 години и над 40000 км.Средното движение не е мръднало,веригата се разтегна чак на 30000 км,слабост обаче му са спирачките.Да се сравнява с БГ колелета под 200лв е смешно,най-вече рамката изобщо не е крехка. @kalchev-колко инча е рамката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Колелото е отлично,цената е отлична-->който има нужда от байк,да го взема.Имал съм такова и е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 70 lv ot men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 колелото е продадено, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.