7Eleven Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Та значи имам една костенурка и и търся приятелче или приятелка да не скучае Ако някой има в повече и иска да я подари - обещавам да се грижа за нея Ще има подсигурено място за живот /двор/ Предварително благодаря на всички откликнали/ако има такива де/ Сухоземна Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Темата за "гадини" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Каква е костенурката? И шесте вида костенурки (сухоземни, блатни и морски) срещащи се у нас са защитени и глобата е много солена. snatch този път ти ме изпревари Сухоземна <{POST_SNAPBACK}> Пусни я. Стига и че постояно я избиват продават и изнасят за чужбина. Като искаш сухоземна костенурка, вземи си египетска, не са скъпи и могат да живеят на двора до късна есен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Каква е костенурката? И шесте вида костенурки (сухоземни, блатни и морски) срещащи се у нас са защитени и глобата е много солена. snatch този път ти ме изпревари Пусни я. Стига и че постояно я избиват продават и изнасят за чужбина. Като искаш сухоземна костенурка, вземи си египетска, не са скъпи и могат да живеят на двора до късна есен. <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа бих я пуснал ама е любимка на дъщеря ми и поне за сега ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Да ти кажа бих я пуснал ама е любимка на дъщеря ми и поне да сега ... <{POST_SNAPBACK}> Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече <{POST_SNAPBACK}> Да бе, повече...аз имам 2 такива и са действително големи сладури, но все пак бих предпочела, ако бяха сухоземни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече <{POST_SNAPBACK}> не и падам по аквариуми под всякаква форма- все пак така мисля, че е по близко да естественният и начин на живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Да ти кажа бих я пуснал ама е любимка на дъщеря ми и поне да сега ... <{POST_SNAPBACK}> Смения с египетска Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече <{POST_SNAPBACK}> Хич не ги препоръчвай тея дзверове, мене моята двапъти ме хапа, а на cheese и мръвка му липсва. Цапат много, нестават за пипане и трябва голям терариум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 за кво да я пуска човекът?като иска,да си я гледа.и без тва като я пусне,най-много някой да я прибере за супа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 В петък като бях за риба хванах водна костенурка на дъщерята. Вдругиден ще ходя да си я пусна там където я хванах, но ако те интересува мога да ти я подаря. Голяма е около 10 см. Имам и снимка ЕДИТ: Преди няколко години си гледах сухоземна ( малка - не повече от 4 см) и беше свикнала да яде ябълки от ръката ми. За съжаление при една разходка избяга . Колко е голяма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 В петък като бях за риба хванах водна костенурка на дъщерята. Вдругиден ще ходя да си я пусна там където я хванах, но ако те интересува мога да ти я подаря. Голяма е около 10 см. Имам и снимка ЕДИТ: Преди няколко години си гледах сухоземна ( малка - не повече от 4 см) и беше свикнала да яде ябълки от ръката ми. За съжаление при една разходка избяга . Колко е голяма ? <{POST_SNAPBACK}> Ми колко към 20 см в диаметър! Тая твоята водна ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Ето това е египетска костенурка Последно струваше 30лв, но май й е паднала цената ако решиш да смениш твоята с такава мога да те насоча към един човек. Аз лично ти препоръчвам да го направиш. <{POST_SNAPBACK}> ми моята изглежда по същия начин да ти кажа - знам ли може пък и тя да е египитска!!!!! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Най-лесно се познава по щитчето над опашката. При шипобедрената е едно, а при шипоопашатата - две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ами виж аз имам червенобуза костенурка .... незнам ква са води ама аз си я гледам в аквариум , но доста често я изкарвам на разходка и нищо и няма ..... тъъъъъ аквариума и стана малък и мисля , че ще е по-добре ако я дам на някой като теб с дворче и езерце ли фонтан ли или каквото имаш в двора .... ако те инетересува мога и снимки да и прата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.