Jump to content
BulForum.com

Костенурка

7Eleven

Recommended Posts

Та значи имам една костенурка и и търся приятелче или приятелка да не скучае :inqn

Ако някой има в повече и иска да я подари - обещавам да се грижа за нея :love

Ще има подсигурено място за живот /двор/

Предварително благодаря на всички откликнали/ако има такива де/ :woot

Сухоземна

Каква е костенурката? И шесте вида костенурки (сухоземни, блатни и морски) срещащи се у нас са защитени и глобата е много солена.

snatch този път ти ме изпревари :P

Сухоземна

Пусни я. Стига и че постояно я избиват продават и изнасят за чужбина. Като искаш сухоземна костенурка, вземи си египетска, не са скъпи и могат да живеят на двора до късна есен.

Каква е костенурката? И шесте вида костенурки (сухоземни, блатни и морски) срещащи се у нас са защитени и глобата е много солена.

snatch този път ти ме изпревари :P

Пусни я. Стига и че постояно я избиват продават и изнасят за чужбина. Като искаш сухоземна костенурка, вземи си египетска, не са скъпи и могат да живеят на двора до късна есен.

Да ти кажа бих я пуснал ама е любимка на дъщеря ми и поне за сега ...

Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече

Да бе, повече...аз имам 2 такива и са действително големи сладури, но все пак бих предпочела, ако бяха сухоземни.

Ами защо не и вземеш една червенобузеста и да я гледаш в аквариум - мисля, че че и се радва повече

не и падам по аквариуми под всякаква форма- все пак така мисля, че е по близко да естественният и начин на живот :inqn

Да ти кажа бих я пуснал ама е любимка на дъщеря ми и поне да сега ...

Смения с египетска

Хич не ги препоръчвай тея дзверове, мене моята двапъти ме хапа, а на cheese и мръвка му липсва. Цапат много, нестават за пипане и трябва голям терариум.

за кво да я пуска човекът?като иска,да си я гледа.и без тва като я пусне,най-много някой да я прибере за супа.

В петък като бях за риба хванах водна костенурка на дъщерята. Вдругиден ще ходя да си я пусна там където я хванах, но ако те интересува мога да ти я подаря. Голяма е около 10 см. Имам и снимка :D

ЕДИТ: Преди няколко години си гледах сухоземна ( малка - не повече от 4 см) и беше свикнала да яде ябълки от ръката ми. За съжаление при една разходка избяга .

Колко е голяма ?

В петък като бях за риба хванах водна костенурка на дъщерята. Вдругиден ще ходя да си я пусна там където я хванах, но ако те интересува мога да ти я подаря. Голяма е около 10 см. Имам и снимка  :D

ЕДИТ: Преди няколко години си гледах сухоземна ( малка - не повече от 4 см) и беше свикнала да яде ябълки от ръката ми. За съжаление при една разходка избяга .

Колко е голяма ?

Ми колко към 20 см в диаметър!

Тая твоята водна ли е ?

Ето това е египетска костенурка

agd.sized.jpg

Последно струваше 30лв, но май й е паднала цената ако решиш да смениш твоята с такава мога да те насоча към един човек.

Аз лично ти препоръчвам да го направиш.

ми моята изглежда по същия начин да ти кажа - знам ли може пък и тя да е египитска!!!!! :allien

Най-лесно се познава по щитчето над опашката. При шипобедрената е едно, а при шипоопашатата - две.

Ами виж аз имам червенобуза костенурка .... незнам ква са води ама аз си я гледам в аквариум , но доста често я изкарвам на разходка и нищо и няма ..... тъъъъъ аквариума и стана малък и мисля , че ще е по-добре ако я дам на някой като теб с дворче и езерце ли фонтан ли или каквото имаш в двора .... ако те инетересува мога и снимки да и прата :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...