weasel Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 В тон, с останалите постове из форума... жалко, че има възможност само за 10 кандидата :/ останалите, които не са вписани, моля да ме извинят, че не съм ги побрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Jozo, има няма мнение пише, колкото да се намира на приказка. После ние които имаме 3-5 поста на ден сме флудвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 колебая се между двама, но тъй като единия се проявява по-рядко, макар и по-просташки и "драскачески", ще гласувам за другия - който редовно присъства с безсмислените си постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Много са и за това давам null vote. Иначе в случая weasel води класацията след като вижда тези теми на къде се развиват и въпреки това създава нова такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 @weasel,thank you man!!!че ме включи!!!поне и аз да имам реален шанс да спечеля някаква надпревара в този форум. Чудих се за кой да гласувам,но реших,че моят човек е WooX. p.s.Не си включил правилните 10.Пропусна важни хора като GeorgiK i the`Scorpion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Стига вече с тези хейтърски теми бре хора. Само се чудите как да се заядете и да пишете глупости... да не говорим че е против правилата. Обичайте се !! Съберете се всички, вижте се.. изпиите по една бира и обсъдете нещата като нормални хора вместо да си избивате комплексите тука във форума.. всички до един! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.