Jump to content
BulForum.com

SMS Poetry

merylyn

Recommended Posts

Vastril4o,верно,че в гугъл има много неща,ама sms пезия чак пък едва ли има.

http://www.google.com/search?hl=en&q=sms+poetry

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&saf...=1&q=sms+poeziq

Ех, този Гугъл, този Гугъл....

merylyn - суупер изчерпателно си задал въпроса си и заглавието на темата ти е едно такова кристално ясно да му стане на човек за какво говориш, а накрая пък - не ми трябва, изтрийте темата... е извинявай ама хората губят от времето си, за да ти помогнат, така че следващия път преди да потърсиш помощ, хубаво обсъди със себе си трябва ли ти или не, и чак тогава занимавай всички.

Е защо пък да се затваря. Според мен идеята е добра. Нека да си остане да се слагат линкове към такива сайтове или подобни стихчета за смс-и. И на мен ми се е налагало понякога да се чудя за такива работи и не съм се сещал къде да търся. Само трябва да се преправи заглавието на темата, да се разбира по-добре.

Ето от мен един сайт: http://www.smspoetry.net Цъкате на българското или английското знаменце и си избирате нещо. ;)

ЕДИТ: http://fun.sms-bg.com/?fun И още един. :) Тук даже са си готови на латиница.

Done.

С една добавка - тук е мястото да публикувате и собствените си SMS поетични творения при следните условия:

- Да са с максимална големина един SMS (като брой символи имам предвид). Позволява се използване на емотикони, IRC съкращения и други подобни хватки за да се вместите в ограничението.

- Да са наистина ваши - не видяни някъде и пляснати тук просто щото ви харесват - ако искате да споделите какво ви харесва - линк към него е достатъчен.

btw, винаги съм се чудила откъде идва това sms;) и тъй като sos означава save ourselves.. защо sms да не значи save myself:))))))))))))))i takam, щом оувърмен/ама 4е съм неграмотна.../:)) позволява побликуването на лични смс-и ето и от мен едничку:ПпПп:

Milo moe,mn te obi4am, stiga samo da myl4i6:)Ela da ti zatforq ustata v 6 na po6tata;)) още не съм го пращала, защото няма на кой;/

btw, винаги съм се чудила откъде идва това sms;) и тъй като sos означава save ourselves.. защо sms да не значи save myself:))))))))))))))i

Short Message Service=SMS

ov3rm4n се произнася Оверман, поне аз така смятам...

Ето един SMS който го получи една позната на Нова година от бившия и приятел: Здрасти бейби, как си сладката, отвори си пак за мене матката...

Оувърмен се произнася оувър/над, върху, край/ман,...мъж..просто аз сън неграмотна:)0 извинявам се.. ааа,а това за матката,.хахаххаах!!! най-готиния смс който съм получавала:

obi 4am te

кратко и ясно:) в подходящият момент:) и неграмотно.. като мен:П

"ОБИЧАМ ТЕ Иво, искам да си само мой, аз съм само твоя"

След един час исках да съм мъртъв... backstab.gifheartbreaker.gif

Много подли същества сте, но ние сме си виновни... без вас неможем :cry .

Eхеее... Ти си първият човек, който се оплаква от нещо подобно...  :lol:  :lol:  :lol:

Смей си се, някои хора плакаха и то не от щастие.

ейй, колко потайно... направо сапунка. много си сериозен. аз си падам по кратките съобщения. целувка или нещо подобно. всичко си се разбира. или пък когато с човека можеш да се разбереш с една дума - велико.

Que sueñes con los angelitos y deci tus oraciones, mil Valentina  :wub:

Дааа,много яко,само дето не разбрахме кво значи.

• 9 months later...

http://www.slavishow.com/index.php?cat=2&mid=6 Eх тоя Слави, какво ли не може да се открие при него. :)

Цял ден се лутам и не мога да открия един свестен смс поздрав за рожден ден, а то виж къде имало. Има готини смс-и за всички случаи. Малко но качествени. ;)

Един приятел има навика от време на време да изпушва и тогава ражда не бисери, а диаманти направо :) Цитирам:

"Rosica Kirilova will blow your ass, mother fucker! Samo Rosica Kirilova - 666!"

Забележка! Настоящият пост може да е в нарушение с правило 2 на на темата, установено от законодателното лице с прякор "Овърман", гласящо: "Да са наистина ваши - не видяни някъде и пляснати тук просто щото ви харесват - ако искате да споделите какво ви харесва - линк към него е достатъчен." Поради липсата на адвокат или друго подходящо упълномощено лице, се наемам сам да се представлявам в защитата си относно пускането на пост, който може да е в нарушение с гореспоменатото правило. Тъй като в момента, в който лицето, изпратило краткото текстово съобщение, е избрало опцията "изпрати" от мобилния си телефон, това лице на добра воля прави избор да се откаже от правата върху собствеността над краткото текстово съобщение и то автоматично остава без попечител, до момента, в който аз го получавам на личния си мобилен телефон и го прочитам. От този момент нататък за краткото текстово съобщение може да се каже, че е законна собственост на лицето с прякор "Психозата".

P.S. Напоследък юридическият шит около мен си казва думата...нека няма засегнати от по-горното :)

... установено от законодателното лице с прякор "Овърман"...

едно уточнение - не съм закнодателно лице... щото съм гъз... за законодателн гъз може да мина.

Ти пък сега, дори и твърдението ти да е истинно, установените морални норми повеляват добър тон и поведение в съдебната зала, което автоматично отхвърля възможността за употребата на съществителни, съставени главно от съгласни, било то и при желание на една или повече от страните, участващи в делото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...