samkijot Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 не съм много сигурен дали опира до мирандата, но тъй като няма отделна тема за другата програма, която е замесена, ще пиша тук. става въпрос за програмката amip (плъгин за audio player-и) ... когато paste-на tag-a на песента, която слушам в прозореца на мирандата излиза само едно "np: artist - song" .... а това "np: artist - song" не съм го задавал в настройките на plugin-a. навскякъде другаде, където мога да paste-на tag-a - skype, icq(оригинално), qip, форуми, се появява точно това, което съм задал т.е. няма проблеми .... само когато го paste-вам в прозореца на мирандата нещата не стоят така. .... и к'во ми прави впечатление. това "np: artist - song" стои като статус в профила ми в скайп ... и се получава в прозорец на мирандата ... усещам как пак тоя скайп е замесен става въпрос за това: np: Chambao - Una de Tantas а трябва да е това: samkijot salutes you with: Chambao - Una de Tantas (Caminando 2001-2006/2007) (което е и зададено в плъгина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 От вчера ICQ не ми работи с Миранда. Не може да се свърже. Сега инсталирах официалния ICQ клиент за проба (който между другото ми хареса засега, изглежда не е оня боклук отпреди години......) и с него се свързах, но пък няма нито един онлайн. Дали всички ползват алтернативи, и ICQ да са направили някоя мизерия в протокола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 От вчера ICQ не ми работи с Миранда. Не може да се свърже. Сега инсталирах официалния ICQ клиент за проба (който между другото ми хареса засега, изглежда не е оня боклук отпреди години......) и с него се свързах, но пък няма нито един онлайн. Дали всички ползват алтернативи, и ICQ да са направили някоя мизерия в протокола... Аз съм с миранда и нямам проблем. В четвъртък ми изписка нещо за проблем, сега е ок. Колежката ми и на нея и беше спрял нещо, но сега е ОК. Таз пък цял ден не може да се свърже с ICQ - каза, че му викало дълга парола. А той е с друг чат клиент. Ъпдейтни си Миранда-та и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Още на другия ден тогава се оправи (демек вчера) от самосебе си. В друг форум се оказа, че и доста други хора са имали подобен проблем оня ден с ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.