Jump to content
BulForum.com

Акватерариум

Recommended Posts

Купувам акватерариум.Имам червенобуза костенурка,но вече доста порасна и и трябва нов дом.И аквариум върши работа само,че да е поне 80/40/40 см.Очаквам разумни предложения.

Купувам акватерариум.Имам червенобуза костенурка,но вече доста порасна и и трябва нов дом.И аквариум върши работа само,че да е поне 80/40/40 см.Очаквам разумни предложения.

imam edin 120 litrov ako si zainteresovan 6te ti dam i razmerite

имам един висок 70 см, дълъг 100-120 см, широк около 50 см.

Може да бъркам с размерите, но иначе аквариума е 380 литра.

дебелината на стъклото е 10 мм.

Има допълнителни спънки за сигурност както в долната част, така и в горната част на аквариума. Има обаче едно малко местенце, от което леко протича вода. Беше ми пълен, когато се случи това :bgrin:

Взех си прозрачен силикон за лепене на стъкла за да му мина края на стъклото с един слой и да реша проблема, но в последствие се отказах от рибите и така си седи сега.

Цената е 50 лв на това нещо. Тежи над 50 кг и ако ще ти върши работа, организирай с кой ще го вземеш от втория етаж и с какво ще го транспортираш, че в лека кола трудно влиза :bgrin:

akvarium.jpg

Продавам аквариум с размери: Д-3100 mm, Ш-2100 mm, В-2600 mm. Цена 15 лв.

Едната нула не е ли в повечко, триметров аквариум :confused

Продавам аквариум с размери: Д-3100 mm, Ш-2100 mm, В-2600 mm. Цена 15 лв.

Ако е найстина тези размери на тази цена ще го взема.Ако не си размислил пиши ми PM да се разберем.Ама сега като се загледах не вярвам да е точно такъв!!Все пак 2,60 м. висок....!!! :blink: :wir Да не си се объркал нещо?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...