Jump to content
BulForum.com

Англия Премиършип 05/06

veseo

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Чудесна серия на Пуул. В момента са отборът в най-добра форма с 5-6 поредни победи (изгубих им бройката). Това се дължи и на сравнително леката им програма (само мачът на гости на Ман Сити го броя за по-тежък), но говори и за добра форма. Мисля, че не са и пускали гол в тия мачове. Изобщо браво на Пуул...може да объркат нечии сметки, но това ще се види, като срещнат някой по-силен противник...и като дойде сгъстената програма по Коледа...

Наистина Ливърпул направиха страхотен мач и заслужено спечелиха.Челси доста трудно надиграха Мидължбро и това ме очуди.Болтон победиха Арсенал с добра игра и благодарение на Жилберто Силва,а Тиери Анри нямаше никакъв късмет и нацели два пъти гредите.Сега дано Манчестър опукат с доволен резултат Помпи :punk

Адски доволен съм от резултата на Ман. Юнайтед.Просто това е Ман. Юнайтед който съм свикнал да гледам.Е да вярно срещу отбор с няколко класи по-надолу,но победата си е победа.А днешната беше беше в стил Ман. Юнайтед. :devil

И аз много се радвам,че навлизаме в ритъм. :tongue

Солскяр се връща в игра

Първия си мач от 2 г. насам ще изиграе в понеделник нападателят на Манчестър Юн Оле Гунар Солскяр. Норвежецът ще се появи за резервите на клуба срещу тези на Ливърпул.

- Още не съм решил дали Оле ще бъде титуляр, или ще влезе резерва - обясни мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън пред в. "Манчестър Ивнинг Нюз". - Той изглежда страхотно, явно има светлина в края на тунела.

32-годишният Солскяр скъса кръстни връзки на коляното срещу ПАО в Шампионската лига през септември 2003 г. Нападателят се върна в края на сезона, игра във финала за Купата на Англия срещу Милуол. След това обаче пак се контузи.

Vreme beshe :punk

И аз много се радвам,че навлизаме в ритъм. :tongue

Солскяр се връща в игра

Първия си мач от 2 г. насам ще изиграе в понеделник нападателят на Манчестър Юн Оле Гунар Солскяр. Норвежецът ще се появи за резервите на клуба срещу тези на Ливърпул.

- Още не съм решил дали Оле ще бъде титуляр, или ще влезе резерва - обясни мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън пред в. "Манчестър Ивнинг Нюз". - Той изглежда страхотно, явно има светлина в края на тунела.

32-годишният Солскяр скъса кръстни връзки на коляното срещу ПАО в Шампионската лига през септември 2003 г. Нападателят се върна в края на сезона, игра във финала за Купата на Англия срещу Милуол. След това обаче пак се контузи.

Vreme beshe :punk

Адски се радвам че и Саха се оправи.Сношти заради него стана гола на Рууни.Смятам че по- често трябва Саха да играе титуляр.

Солскяр е голям играч. След всичките травми и контузии успява да се върне в игра, това е доста. След поредната му контузия, всички си мислеха, че повече няма да играе :)

Солскяр е голям играч. След всичките травми и контузии успява да се върне в игра, това е доста. След поредната му контузия, всички си мислеха, че повече няма да играе :)

Това показва само едно- сърцата на играчите на Ман. Юнайтед са истински червени.

• 2 weeks later...

Много ме е яд ,че така се получи в Англия....Арсенал,Ливърпул и Манчестър дори и Нюкясъл са в няква дълбока криза и сега прехваленият Жозе Мауринъо трупа слава...

Много ме е яд ,че така се получи в Англия....Арсенал,Ливърпул и Манчестър дори и Нюкясъл са в няква дълбока криза и сега прехваленият Жозе Мауринъо трупа слава...

тука малко не съм съгласен. поне за арсенал, манчестър и най-вече за ливърпул (като ги гледам нюкасъл, на тях май им харесва да са в 'криза'). вярно че арсенал и манчестър имат проблеми, но чак пък криза е силно казано, най-вече защото финансово са отлично, което е най-важно, за да се изгради шампионски отбор. ливърпул според мен дори са в подем. а мауринъо, колкото и да е противен, не е прехвален, само си спомни какво направи раниери с милионите на абрамович.

как в криза бе ливърпул имат 6 поредни победи без допуснат гол...

Man. Utd. отново напомни за себе си.

Мдам. От тези отбори, в най-голяма криза са Ливърпул, определено ;). 7 поредни победи, 1-во място в ШЛ, но те са в такава криза, че трудно се излиза от нея :lol: .

Ман. Сити играят доста добре в момента. Абсолютно никакъв шанс не дават на Бирмингам. Жалко, но така е :)

Арсенал паднаха от Челси и отпадат окончателно от борбата за титлата още преди да е минал и половината сезон. От една страна - доволно, от друга - още едно място с евентуална загуба на точки за шампиона се размина. Гледах мача до малко преди първия гол и мога да твърдя, че Арсенал играха определено по-добре. Вероятно при контраатака е станало първото парче и после Челси са взели мача в свои ръце. Не бих казал, че е неочаквано, но все пак...и аз веднъж виках за Арсенал... Те пък милите са доста зле в момента в Англия...три поредни загуби отдавна не бяха правили. И май не са го правили изобщо при Венгер. Това все още нищо не значи де...но си е кофти период за артилеристите.

Мдам. От тези отбори, в най-голяма криза са Ливърпул, определено wink.gif. 7 поредни победи, 1-во място в ШЛ, но те са в такава криза, че трудно се излиза от нея laugh.gif .

Ти случайно да си поглеждал класирането в Англия скоро ??? Каква криза те гони бе момче, отбора е на трето място с два мача по-малко изиграни. Преди да пропуснат тези два мача бяха на второ място. Какви са тия мохабети наизуст. ГОЛЯМА криза няма що. Явно Челси са в още по-голяма криза щом са първи.

Ти случайно да си поглеждал класирането в Англия скоро ??? Каква криза те гони бе момче, отбора е на трето място с два мача по-малко изиграни. Преди да пропуснат тези два мача бяха на второ място. Какви са тия мохабети наизуст. ГОЛЯМА криза няма що. Явно Челси са в още по-голяма криза щом са първи.

Виж, че се бъзика, заради поста на @NeSTa_86.

Вече спокойно може да се каже, че Челси е шампион...11 точки и то по Коледа е доста голяма разлика...

едит:е и - 9 точки и имат гостувания на Челси и Ман Юн ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...