Jump to content
BulForum.com

Англия Премиършип 05/06

veseo

Recommended Posts

Според мен Рафа Бенитез напипа ритъма с който може да побеждава в Премиершип и сега Ливърпул ще дръпне доста в класирането..дано де.Две поредни победи и то едната като гост и още две в Шамп.лига и мисля че това ще е началото на някакъв възход.Сега предстои на пръв поглед лесно домакинство срещу Портсмут и ако го вземем вече ще имаме доста повече самочувствие!!!

Макар ,че съм заклет фен на ливърпул не смятам ,че тази година ще постигнат такива успехи като миналата :) Рафа Бенитез според мен тази година показва пълна липса на характер и наблюдателност.. И съм почти сигурен ,че при следващият мач с Челси резултатът ще е подобен на предишния.. Не мисля ,че човекът дуспа -=Crouch=- ще ги спасява постоянно.. или ,че Gerrard винаги ще е в настроение или форма.. Трябва ни някой свястен играч ,някой като Оуен.. Като някогашният ливърпуул :wub: "Gerrard дриблира , Оуен е на позицията си , пас към Оуен и ГОЛ !" :wir к'во повече.. Т'ва беше най-великият ливърпул !

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply
Като някогашният ливърпуул :wub: "Gerrard дриблира , Оуен е на позицията си , пас към Оуен и ГОЛ !" :wir к'во повече.. Т'ва беше най-великият ливърпул !

I kakvo postigna tozi velik Liverpool? Ni6to.

Sega si imame mnogo dobri napadateli(Cisse, Morientes)Prosto im trqbva o6te vreme da se vpi6at v kolektiva.

;) Savsem skoro 6te vijdame rezultatite ot rabotata na Rafa...

Абрамович нареди: Чистка!

Даваме огромни заплати на слабаци, ядосва се собственикът на Челси

Масова чистка в Челси нареди собственикът Роман Абрамович, съобщиха английските медии. Руският бизнесмен е ядосан, че клубът плаща огромни заплати на играчи, които не ги бива.

Абрамович заповядал на изпълнителния директор Питър Кениън през януари да продаде или пусне под наем няколко играчи. Последната дума за това, кой ще напусне стадион "Стамфорд Бридж", ще има, разбира се, мениджърът Жозе Моуриньо. Очаква се португалецът да даде на Абрамович списъка с нарочените за гонене играчи до две-три седмици.

Почти е сигурно, че клуба ще напуснат английският десен бек Глен Джонсън, германският централен защитник Роберт Хут и камерунският халф Джереми. Джонсън и Хут и без това рядко играят, а ако преминат в друг отбор, това ще увеличи шансовете им за участие на световното първенство. Интерес към Джереми пък отдавна проявява Мидълзбро.

Френският xалф Ласана Диара, който досега е играл само 14 мин (срещу Бетис в Шампионската лига миналия месец), вероятно ще бъде даден под наем. Моуриньо също така ще се опита да накара Бирмингам и Чарлтън да купят съответно Иржи Ярошик и Алексей Смертин, които играят там под наем.

Ако това е истина май скоро ще трябва да очакваме нови милионни покупки от страна на Челси.

I kakvo postigna tozi velik Liverpool? Ni6to.

Sega si imame mnogo dobri napadateli(Cisse, Morientes)Prosto im trqbva o6te vreme da se vpi6at v kolektiva.

;) Savsem skoro 6te vijdame rezultatite ot rabotata na Rafa...

И аз мисля че сегашните играчи на Ливърпул са съвсем споцобни да направят нещо голямо..трябва им още малко време и всичко ще си дойде на мястото.Според мен ни трябва още поне един защитник защото двамата централни колкото и да са добри са вече на годинки и не мисля че могат да изиграят цял сезон на пълни обороти..

Иначе и аз като гледах мача на Англия с/у Аржентина...головете на Оуен и особено втория който стана след асистенция на Джерард се замечтах.....но това е положението.В крайна сметка мисля че Рафата постъпи правилно и не привлече Оуен.Точно в този момент не беше време за сантименталности...

YNWA!!!

Да, и затова сега нямате свястно нападение. Имахте си много нужда от Оуен, колкото и той да е напоследък все контузен и в променлива форма и скъп... Това си е Оуен и той си е класа. Вижда се, че нападението на Пуул издиша яко и основно головете се вкарват от халфове. Пак добре, че Джибрата играе нещо...

Да, и затова сега нямате свястно нападение. Имахте си много нужда от Оуен, колкото и той да е напоследък все контузен и в променлива форма и скъп... Това си е Оуен и той си е класа. Вижда се, че нападението на Пуул издиша яко и основно головете се вкарват от халфове. Пак добре, че Джибрата играе нещо...

В последните мачове обаче Моро почна да се пробужда и това е добър знак :) Очевидно му беше труно да се адаптира и още е така, но вече започва да намира себе си. Заедно със Сисе могат да бъдат убийствена двойка. Луис Гарсия и Алонсо са в чудесна форма. Зенден направи също няколко добри мача напоследък. Изобщо отборът върви нагоре и дори и да не спечели нищо този сезон, можем да сме доволни от Рафа и след година-две да очакваме титлата на Анфийлд :)

В последните мачове обаче Моро почна да се пробужда и това е добър знак :) Очевидно му беше труно да се адаптира и още е така, но вече започва да намира себе си. Заедно със Сисе могат да бъдат убийствена двойка. Луис Гарсия и Алонсо са в чудесна форма. Зенден направи също няколко добри мача напоследък. Изобщо отборът върви нагоре и дори и да не спечели нищо този сезон, можем да сме доволни от Рафа и след година-две да очакваме титлата на Анфийлд :)

Аз я очаквам..искам да извижея това щастие.Разбрах какво е да сме шампиони на Европа сега искам и титлата на Анфийлд...дано да е скоро-знам че РАФА може!!!

Аз я очаквам..искам да извижея това щастие.Разбрах какво е да сме шампиони на Европа сега искам и титлата на Анфийлд...дано да е скоро-знам че РАФА може!!!

Титлата не може да се спечели няколко късметлийски мача... ;) Трябва постоянство цели 38... Ако станете шампиони в близките 3 години ша си изям чорапа :D

чорапите ти ще останат цели :)

верно лигата е съвсем друго.не е на турнирния принцип.с нулеви ремита никъде не се стига

чорапите ти ще останат цели :)

верно лигата е съвсем друго.не е на турнирния принцип.с нулеви ремита никъде не се стига

Не можеш да кажеш как ще играе Ливърпул след няколко години...Рафата сега гради отбор който израства и има много млади футболисти и стабилна основа от опитни.Така че нищо не се знае!!!

Не можеш да кажеш как ще играе Ливърпул след няколко години...Рафата сега гради отбор който израства и има много млади футболисти и стабилна основа от опитни.Така че нищо не се знае!!!

Прав си, Ливърпул сега гради отбор но не виждам как при наличието на Абрамович и Челси в Английската висша лига, Ливърпул ще успее да се пребори с тях, но има време и Ливърпул може да направи нещо .....

pravo.gif

Прав си, Ливърпул сега гради отбор но не виждам как при наличието на Абрамович и Челси в Английската висша лига, Ливърпул ще успее да се пребори с тях, но има време и Ливърпул може да направи нещо .....

pravo.gif

Да..и ти си прав.Колкото по силен става Ливърпул,толкова по-силен ще става и Челси.И Абрамович няма да допусне някой да превъзхожда отбора му в Англия.Но Челси доказват че каквито и играчи да имат не могат да играят всеки мач на пълни обороти...способни са на грешки и понякога те могат да бъдат фатални-както беше тази в Шамп.лига с/у Бетис.Аз съм сигурен че Челси ще просължат...но при липса на късмет този мач можеше да с еокаже ключов.

Но все пак не можемд а гадаем какво ще стане след години с Ливърпул и Челси.Все пак мисля че Ливърпул ще растев и ще става все по-силен в близките 2-3 години...

Да..и ти си прав.Колкото по силен става Ливърпул,толкова по-силен ще става и Челси.И Абрамович няма да допусне някой да превъзхожда отбора му в Англия.Но Челси доказват че каквито и играчи да имат не могат да играят всеки мач на пълни обороти...способни са на грешки и понякога те могат да бъдат фатални-както беше тази в Шамп.лига с/у Бетис.Аз съм сигурен че Челси ще просължат...но при липса на късмет този мач можеше да с еокаже ключов.

Но все пак не можемд а гадаем какво ще стане след години с Ливърпул и Челси.Все пак мисля че Ливърпул ще растев и ще става все по-силен в близките 2-3 години...

Дааам само можем да гадаем.

pravo.gif

абе то юнайтед не мое се бори с тях вие ми говорите за ливърпул...

челси рядко грешат срещу слаби отбори. а така се трупат точки=титла

абе то юнайтед не мое се бори с тях вие ми говорите за ливърпул...

челси рядко грешат срещу слаби отбори. а така се трупат точки=титла

Както каза по горе KAZIO никой не е застрахован от грешки а относно Манчестър не мисля че от две години насам те са фактор в първенството въпреки че това е единственият отбор нанесъл загуба на Челси. А дали ще могат Ливърпул да се борят с Челси само времето ще покаже, но надали поне в близките години Абрамович ще заебе отбора си ....

pravo.gif

Никой не е застрахован от грешки...и Челси правят грешки, но единични. А всеки отбор прави поне по някоя и друга грешка. Истината е, че Челси правят най-малко и не се вижда, как ще направят повече. И пак може... Колкото до Пуул...фен съм на Рафа Бенитес, но мисля, че тия приказки за титла са прекалено оптимистични. Точно пък при евентуален срив на Челси Юнайтед ще вземат титлата. Говорим си за следващи години...тая няма да го бъде. Бенитес наистина създава добра спойка в отбора, но реално тоя отбор нищо не е постигнал в Англия (изключвам героично и късметлийски спечелената Шампионска лига) и тая година не дава много индикация, че може това да стане. Отборът не е толкова млад, колкото до изкарвате и като изключим Чаби Алонсо може би, другите са си достигнали почти най-високото ниво и реално от тоя отбор не може да се очаква много. От друга страна Юнайтед имат играчи като Роналдо и Рууни, които са супер хлапета, а в Пуул нямат толкова добри играчи освен Джерард. Освен това Смити може да се развие на новия си пост, Флетчър показва, че има бъдеще...изобщо има бая млади играчи. Подобно нещо важи и за Арсенал. Сега са в дупка, но имат страхотни младежи. Фабрегас Солер е само на 17, а почти дирижира вече отбор като Арсенал. Рейес също е малък... Та реално не Ливърпуул и Тотнъм (които са подобен отбор на Пуул - много балансиран и силен, но без видимо голямо бъдеще като развитие на играчите си), а Юнайтед и Арсенал и разбира се Челси са пак тройката възможни. В крайна сметка Челси като ги гледам, няма да се очудя да повторят ерата на Манчестър Юнайтед. Имат качеството и треньора и парите и всичко. Всички останали могат да се надяват на нещо, само при срив на Челси, който е ужасно хипотетичен. Това е реалността. Оставете фенството... Щото Юнайтед не са шампиони от две години и вече не са фактор, а Пуул не са шампиони от 15тина, но са...айде бе...

pravo.gif

На тва отборче му давам още 1-2 годинки и после ще се превърнат във втория Реал Мадрид... Супер много пари, сензационни трансфери и... нищо ;)

Интересно ми стана като гледах записа на финала на шампионската, английския коментатор каза, след гола на Джерард:"Става интересно, човек никога не знае какво ще се случи, когато играе Ливърпул". Цитирам по памет. Та не се знае знае ли се. Няма непобедими отбори, няма незаменими играчи, особено пък в Англия. Наистина сега се гради отбор в Ливърпул, точно защото треньора е все още нов. Мисля че работи в правилната посока. Мисля че не е нужно да си Абрамович за да спечелиш първенството в Англия. Мисля си че в скоро време Челси, въпреки многото качествени играчи и многото пари, ще усети напъна на другите отбори. Ливърпул, Юнайтед, Арсенал са отбори които след известно време, ще се противопоставят доста силно на Челси. Не всичко е в трансферите.

П.С. Сега ми хрумна, че може би е по-важно за един отбор в Англия да е постоянен в изявите си, отколкото да печели важни дербита и да купува играчи за много милиони. Мисля че точно върху това работи Рафа в момента, щото всички знаем за издънките на любимците ни срещу слаби отбори. То май това с постоянството важи за всички отбори.

Много са яки хахах :D

Ето една интересна новина за бившият kapitan на Man Uтд:

Предложиха 1,5 млн. на Кийн за десет дни

Невероятен договор предложи Ал-Итихад на Рой Кийн. Шампионът на Саудитска Арабия иска бившият капитан на Ман Юнайтед да подпише за 10 дни срещу 1 млн. паунда (1,5 млн. евро). Това прави по 150 000 евро дневно. Парите халфът ще получи, ако облече екипа на арабите за световното клубно първенство в Япония. Турнирът е от 11 до 18 декември.

Президентът на клуба разкри, че направил неуспешен опит да вземе под наем за тези мачове Кака (Милан) и Ето'о (Барса).

Много са яки хахах :D

Ето една интересна новина за бившият kapitan на Man Uтд:

Предложиха 1,5 млн. на Кийн за десет дни

Аз ли съм нещо заблуден, или той така и така няма право да играе в друг отбор, преди да се отвори трансферният прозорец на 1ви януари?

Еми нямам ни най-малка представа.Трансферният прозорец не е ли различен във различните първенства или се бъркам с минали години.Не мога да ти отговоря със сигурност

Президентът на клуба разкри, че направил неуспешен опит да вземе под наем за тези мачове Кака (Милан) и Ето'о (Барса).

Хаха , силен е този шейх , две мнения няма :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...