Jump to content
BulForum.com

Англия Премиършип 05/06

veseo

Recommended Posts

Много се радвам за Боро! А и за Манчестър щото ама хич не ги обичам.

Арсенал за малко остана да направи загуба ( но все пак това е дерби)

А да не забравям и Челси :) Само така :) Нека стане безмислено след януари , на дали ако тима който подкрепяте , ще искате да ви къса нервите до края , та да било интересно! Ае без такива глупости!

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Нивата е още много дълга така че недейте да берете реколктата преди да сте я посяли Най-вероятно Чесли ще е шампион но все пак..........

Предлагам всички ,които бият Мидилзбро, да печелят срещу Ман Юн служебно :punk

Вие сте ни абонати кво се пънеш?! За мача с Челси ще се стегнем и имаме реален шанс да ги опънем...

Ти пък, като ще го заяждаш, поне го заяж готино. Предложи на свой ред всеки, който бие Уест Бром, да бие служебно и Арсенал. Или...оу извинявай...те така и така го правят...

39'Manchester U.1 - 0Chelsea не съ вярвал, че ще кажа някога тея думи, но - айде манчестър, дано да затворите голямата уста на ония мангал мауринъо :punk

Пу да не ти е уруки... Те и Болтън водеха на полувремето...така че нека изчакаме до края. Стискайте палци, арсеналски кучета!

Ей хората без усещане за някои работи винаги са ме очудвали. Специално за обидените - извинявам се...

Греъм Пол почва да ми къса нервите. Обратни корнери/аутове, фалшива засада при излизане на Руун сам срещу Чех, жълт картон за Смити за поредица от нарушения, а последното го нямаше, спиране на две опасни контраатаки на Юнайтед за несъществуващи нарушения... Нещо не е както трябва.

EDIT: Да добавим и картон за Флетчър за обаждане...момчето дори не го напсува, просто отиде и попита страничния съдия, защо му свири нарушение...

EDIT2: Сега пък измислен фаул на опасно място. Даже Роналдо побесня, а Греъм Пол се направи на ударен. Ако ще дава фаул, да му даде картон за обаждане. Ама като знае, че и фаул няма...

важното е че манчестър биха и явно челси няма да подобрят рекорда на арсенал за поредни мачове без загуба :D освен това мауринъо може да си позатвори малко голямата уста :D

Може и да не ни бива за правене на големи поредици от мачове без загуба, но сме най-големите в прекъсването на такива. Честито на момчетата и на всички, които викаха за нас! Включително и на арсеналските кучета и котки. С един изключителен (разбира се свръх късметлийски) гол на оплютия Флетчър бихме. Второто полувреме ни нагънаха яко, но нямаха късмет. И ние имахме няколко страхотни контраатаки, но същия резултат. Като цяло мачът си беше за хикс, но не се оплаквам. Като цяло мисля, че мачът го спечелиха двама души - Алън Смит (играч на мача според мен) и Фърги. Говорете, каквото си искате срещу него, но няма треньор в света, който да си завърти такъв театър около капитана си и така да мотивира отбора. На всичкото отгоре Алън Смит според мен показа, че наистина е бъдещият Рой Кийн. И аз не го вярвах, но тая вечер го видях с очите си. Може го. Трябва му само време. Честито още веднъж!

А някой предполагал ли е че след 11 кръга в Премиършип Уигън ще е на второ място с най-малко допуснати голове и 4 точки пред Ман Ю и 5 точки пред Арсенал ???? Май не... ;)

много хубав мач.отдавна чакам двубой с толква борба и много се радвам за юнайтед.смит е играч на мача за мен.

А някой предполагал ли е че след 11 кръга в Премиършип Уигън ще е на второ място с най-малко допуснати голове и 4 точки пред Ман Ю и 5 точки пред Арсенал ???? Май не... ;)

Това е сравнително често явление. Още не са сигурни, че няма да изпаднат. Но няма да изпаднат де... Обикновено има един от новодошлите отбори, който на гребена на вълната помазва в началото и държи и лидерска позиция даже. До Коледа е в средата на таблицата и от февруари нататък едвам се бори да не изпадне. Уигън се задържаха бая и вероятно няма да изпаднат, но не очаквайте нищо голямо от тях.

Айде още някой да опука Челси, които очевидно са в криза, Арсенал да си възъврне формата от последния шампионски сезон и....айде Арсенал отново на върха! :punk Честито на феновете на Ман Ю и мерси :)

Това е сравнително често явление. Още не са сигурни, че няма да изпаднат. Но няма да изпаднат де... Обикновено има един от новодошлите отбори, който на гребена на вълната помазва в началото и държи и лидерска позиция даже. До Коледа е в средата на таблицата и от февруари нататък едвам се бори да не изпадне. Уигън се задържаха бая и вероятно няма да изпаднат, но не очаквайте нищо голямо от тях.

Бас ловя, че ще хванат поне евротурнирите. Просто собственика им е много богат и като ги пое от 2 дивизия още тогава каза, че има мераци да ги прави гранд. Е, добре е започнал - за по 1 сезон ги вкара в Премиършип и засега са втори :)

Айде да сложим басче биричка наистина. Средата на наблицата на 10-15 точки над изпадащите им е мястото според мен. Всичко това ми е ясно, но нямат нито играчи, които да са на нивото на турнирите, а нямат никакви резерви. Имат точно 15 играча и при някоя сериозно контузия заминават... Дано да се оправят де. Аз си падам по веселяци като Уигън...

Ами само вижте програмата на Уигън кво ги чака в следващите 6 кръга. Всяка точка която вземат ще е чудо. Вижте само високо летящите Чарлтън които всяка година почват добре къде се намират вече!

Гледах само второто полувреме на Ман УТД - Челси. Първото не знам какво стана, но второто Челси не даваха на Ман да минат центъра 20 минути ;) Но въпреки това нещо недостигаше за да вкарат. Но загубите на лидерите в Англия са нещо нормално и така трябва да продължава. А ние в БГ ще си чакаме Левски и ЦСКА да падат поне веднъж на сезон...

Второто полувреме си беше наистина за Челси. Но такава беше тактиката на двата отбора. Челси отчаяно атакуваха, за да върнат гола, а Юнайтед се пазеха сравнително добре (и явно достатъчно) и правеха контраатаки. Както и да го гледаме, и положенията и всичко в мача си беше по равно. Малко повече късмет и особено повече дух и желание (олицетворение на което беше Смити) за Юнайтед и победа...

Явно след като Рой Кийн ги нахока(Смит по специално) се сетиха че могат и добри мачове да правят. А Сър Алекс пак се проявява в типичния си стил - But when Fergie was asked if he had ever come under greater pressure in his 19 years at Old Trafford, his reply was forthright. He said: ”That was all bollocks!” :D Разбира се в The Sun последната думичка беше дадена със звездички :D

и между другото не казва "bastards" ,а "bollocks and nonsence".

Заблудих се с "превода" на един БГ спортен сайт... :huh:

А скивахте ли Анри къв гол щеше да плясне на Съндърланд(освен двата дет ги вкара). Оная ножица, Божее, тва щеше да е най-красивия гол от 5 години насам поне.

Според мен Рафа Бенитез напипа ритъма с който може да побеждава в Премиершип и сега Ливърпул ще дръпне доста в класирането..дано де.Две поредни победи и то едната като гост и още две в Шамп.лига и мисля че това ще е началото на някакъв възход.Сега предстои на пръв поглед лесно домакинство срещу Портсмут и ако го вземем вече ще имаме доста повече самочувствие!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...