Jump to content
BulForum.com

Англия Премиършип 05/06

veseo

Recommended Posts

Както и да е. Догодина повече.

жоро, според мен няма кой да бие милионите на абрамович :( просто някой отбор ще трябва да налее толкова пари, а арсенал няма. за манчестър знам, че са един от най-богатите отбори в света и може би, ако решат могат да направят нещо такова. друг отбор в англия с такива възможности май няма:mellow:

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Глейзър няма да даде, въпреки че ги има парите. А Абрамович планира като за следващите 100 години... Това са негови думи. Иска да направи ЧелсКи най-успешния отбор в света. Трябват му поне 16 години, за да стигне титлите на Пуул в Англия...за Европа е по-лесно...10тина... Но наистина пари се наливат там и в Академията и в нови терени за тренировки, взимат се най-добрите финансовеи специалисти. И така... Въпреки ужасно многото налети пари, вече е на плюс. То всичко си има възвръщаемост. И така няма стимул да спира. Не знам... Времето ще покаже.

Глейзър няма да даде, въпреки че ги има парите. А Абрамович планира като за следващите 100 години... Това са негови думи. Иска да направи ЧелсКи най-успешния отбор в света. Трябват му поне 16 години, за да стигне титлите на Пуул в Англия...за Европа е по-лесно...10тина... Но наистина пари се наливат там и в Академията и в нови терени за тренировки, взимат се най-добрите финансовеи специалисти. И така... Въпреки ужасно многото налети пари, вече е на плюс. То всичко си има възвръщаемост. И така няма стимул да спира. Не знам... Времето ще покаже.

И неговата песен ще се изпее Мислиш ли че ще има повече от 5 поредни успешни години Имам предвид взимане на много купи

Че са добри Челси-добри са,ама чак толкова да превъзхождат другите отбори.Айде моля ви се.Няма отбор,който само да бие.То не се знае дали ще вземат 1 път КЕШ,а вие говорите за 10 пъти.Всеки играч и всеки отбор имат свои слаби моменти и мисля,че това ще се види още тази година.

И неговата песен ще се изпее Мислиш ли че ще има повече от 5 поредни успешни години Имам предвид взимане на много купи

как ще не може като манчестър го направиха :bgrin:

Хегемонията на Челси ще си остане само в Англия, според мен. За колко време - не знам.

Но един отбор не може да властва в Европа и печели купа след купа. Дори Челси да спечели сега шампионската лига едва ли ще го направи и следващия сезон. Погледнете от кога не е имало отбор, който да го направи през 2 години поред ;)

Епа, както няма, така може да има. Дано да не стане така... Достатъчно е безинтересно в Англия вече, за да бъде безинтересно сега и в Европа. А между другото ЧелсКи загубиха първи точки и то срещу Евертън. Ако ви се струва ненормално...не се чудете - в Англия си има традиция (а пък там традициите се уважават), че когато се срещнат първия и последния в класирането, първият много рядко бие. Разбира се първият и последния може и да не се срещнат цял сезон, защото отборите сменят местата си, но когато се уцели такова нещо, винаги има зор. Така преди някоя и друга година Уулвс биха Юнайтед 1:0, а помня при славния успех на Суиндън да играе във Висшата лига (някъде около 94та) биха пак Юнайтед с 2:0. Ето че сега супер закъсалите Евертън извадиха хикс на непобедимия Челси. Дано да не е било само заради схемата с първи/последен...

Ами всъщност в ШЛ (от когато се казва Шампионска Лига) няма отбор, който да е печелил 2 поредни години купата ;).

Последния отбор ,който спечели 2 пъти поред КЕШ беше Милан - 89 и 90г. Иначе няколко други отбора са правили поредни титли - Аякс , Байерн по 3 , Интер,Бенфика,Ливърпул,Милан по 2. А рекордьор е Реал : 56 - 60г. - 5 поредни.

Откакто има ШЛ Милан и Юве имат по 3 поредни финала(от които само по един спечелен) ,Аякс и Валенсия по 2 поредни финала , испанците загубиха и двата ,а Аякс спечели единия във Виена 1:0 срещу Милан.

Хм...дали пък не започва да става интересно? Две поредни равенства на Челси. Първо по схемата (не pay per view спокойно :P ) последен срещу първи и после за Карлинг. Верно е, че не е важно за Карлинг, но Челси не играе като Арсенал и Юнайтед с резервния отбор. Да, в игра бяха Джереми Нджитап, Роберт Хут, Ернан Креспо и Шон Райт-Филипс, които не играят често, но реално в кой друг клуб те биха били резерви? И могат ли да се сравняват с Ебуе, Ларсон, Куинси или Артуро Луполи от Арсенал или пък с Лиъм Милър, Джузепе Роси, Силван Ибанкс-Блейк, Пике и всичките изобщо от Юнайтед? Вярно е и че Чарлтън са яки в момента, но...Челси си прави второ поредно равенство и започвам да се надявам, че титлата няма да е абсолютно и 100%-тово решена по Коледа, въпреки че в крайна сметка пак сигурно ще е за Челси. А между другото отпаднаха финалистите от миналото издание на Карлинг Къп...честито на победителите.

Уха. Днес Манчестър доста добре се представиха срещу Боро ;). Все пак само с 4:1 паднаха ;). Почитен гол не е малко :)))

Гледах само някакви откъси от мача, защото имах гости. Това, което пишат водещите агенции, е, че Боро са смачкали Юнайтед. От по-обективни източници пък разбрах какво е било - мач на вратата на Боро без нито едно реално положение. Супер здрава защитна тактика на МакЛарън, чието перфектно изпълнение носи цели 4 парчака от контраатаки. Всичко в крайна сметка е и грешки на защитниците. Честно казано след 3:0 исках да паднем на нула. Сега тоя хиляден гол влезе много по тъпо време... Да ни е честит!

Иначе Тотнъм изиграха два поредни мача-близнаци. Юнайтед доминираха в миналия кръг, пропуснаха си шансовете и около 76тата минута от фаул Тонъм изравни и така си завърши. Сега Тотнъм пък водеха мача в голямото лондонско дерби и си пропуснаха повечето възможности. Накрая разбира се Арсенал вкараха в 77мата минута и голът пак беше след фаул (макар и не директно) и така си завърши. Тотнъм обаче правят много добро впечатление.

Челси си продължава много мощно, но първото полувреме...просто Блекбърн ги направи. Свалям шапка на Марк Хюз за това, дето го направи. Два бързи гола на Челси в началото, които не бяха плод на нищо...влезнаха ей така, а можеше и без тях да се мине. И ако ги нямаше, първото полувреме спокойно завършваше с преднина на Блекбърн, които си водеха играта. Второто полувреме Роби Савидж и Тугай поотпаднаха и тактиката на Хюз взе да издиша. Съответно Челси си натисна и си направи положения и би дори на пръв поглед леко. Ама те си го могат... Май отиват към подобряване на 49те мача на Арсенал. Остават им цели 10 мача и мачове с Юнайтед и Арсенал, но реално не смятам, че ще ги бият...равен може, ама... Абе шампиони са. И на тях да им е честито!

Гледах само някакви откъси от мача, защото имах гости. Това, което пишат водещите агенции, е, че Боро са смачкали Юнайтед. От по-обективни източници пък разбрах какво е било - мач на вратата на Боро без нито едно реално положение. Супер здрава защитна тактика на МакЛарън, чието перфектно изпълнение носи цели 4 парчака от контраатаки. Всичко в крайна сметка е и грешки на защитниците. Честно казано след 3:0 исках да паднем на нула. Сега тоя хиляден гол влезе много по тъпо време... Да ни е честит!

Аз,като може би единствения фен на Боро в този форум,не мога да остана безмълвен :) .Мача се игра пред вратата на Боро само между 25 и 35 минута на първото полувреме,и от началото на второто до някъде 60-65 минута.През другото време отбора стоеше доста добре на терена,и изпълни перфектно зададените от МакЛарън функции - владееше повече топката,подаваше правилно,и изнервяше противника.Юнайтед не заслужаваха този гол накрая,ама аре,да им е честит гол №1000 в Премиършип :P .Мен лично много ме раздразниха опитите за симулация на Нистелрой и Роналдо(за кой ли път :sayjin ).Личеше си,че са отчаяни.

През другото време отбора стоеше доста добре на терена,и изпълни перфектно зададените от МакЛарън функции

Точно това казах и аз. Евалла на момчетата, че са си свършили перфектно работата. Ама той Стив МакЛарън е голяма работа. Даже се чудя как още не е постигнал по-големи успехи. То и зона УЕФА не е малко, но може още. За симулациите не знам. Рууд никога не е бил симулант, но, дето викаш, отчаянието кара хората да действат така. Колкото до Роналдо...там съм малко с две мнения. Пичът действително пада винаги, когато му отнемат топката. Това никак не е гот и мисля, че и за Фърги не е приемливо и трябва да поразмаха обувките. Но от друга страна толкова му е излезнало име, че във всеки мач почти съдиите пропускат поне по 3-4 нарушения срещу него. Нещо като лъжливото овчарче. Но това не е тема за мача. Още веднъж четито на Боро. И дано 1001вият ни гол да е в по-добър мач, щото не е гот такива юбилеи да се правят.

много ми е интересно дали челси няма да си спечелят титлата още януари или февруару :blink:

то ако я спечелят още тогава хич няма да е интересно :angry: . иначе честито на феновете на боро! гледах мача и си заслужиха победата 100%. лошо че няма кой и челски така да ги изненада, няколко пъти.

Интересни работи се случиха днес B)

Не допусках, че Юнайтед могат да изпаднат в такова трагично положение, въпреки че Мидълзбро е най-непредсказуемият отбор в Англия.

Челси показаха моментно разколебаване, но си взеха поредние три точки. Не смятам, че Юнайтед може да ги бие следващия кръг, нито че въобще някой скро ще го направи. Това, което стана днес бяха просто две глуповати грешки, каквито играчите на Челси по принцип не допускат.

Иначе доволен съм от победата на Ливърпул срещу един от добре представящите се отбори(Уест Хям) :) Тоя сезон може да се преборим за второто място, което все пак би било някакъв напредък!

Vreme e za drasti4ni merki mamka my porednata gavra na Man Utd mislq 4e ne Alex F ve4e my e vreme za pensiq .Toi e nai-velikiqt trenior na Man Utd,no e vreme za smqna.Ina4e Frank Lampard rulira 16 gola v 20 macha.Ne znam kakvo 6te napravim sre6ty Chelsea,no se molq da ne se izlojim kakto sre6ty Boro

Ne znam kakvo 6te napravim sre6ty Chelsea,no se molq da ne se izlojim kakto sre6ty Boro

Само молби няма да помогнат. Боро са доста по-скромен тим от Челси откъдето и да го гледаш. Щом от тях паднаха с толкова, не ми се мисли с колкото ще паднат от сините... По принцип не харесвам Юнайтед, ама напоследък наистина много почнаха да се гаврят с тях и ми става малко мъчно такъв голям клуб да се излага така. Тази година никой не може да спре Челси за жалост.

Arsenal Rulz :punk

Щом от тях паднаха с толкова, не ми се мисли с колкото ще паднат от сините...

Страшна логика! Това изобщо не значи, че като паднаха от мидълзбро, задължително ще паднат от Челси. Ботев като биха ЦСКА преди 2 години, значи трябва да бият и Ливърпул по твоята логика

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...