dunata Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Честито на Барса, иначе Ето'о пак кърти от дузпа. И естествено след намеса на съдията (червен картон за най-добрия футболист на Бетис) Барса бият, но не съм гледал мача и не знам дали е заслужено, или не . А утре мача на Реал ще го дават ли ? Малко в ранен час е Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 А утре мача на Реал ще го дават ли ? Малко в ранен час е <{POST_SNAPBACK}> Така като гледам в програмата по-горе, часовете са дадени в средно европейско време, а не в българско Мачът е от 18.00 по Д+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Честито на Барса, иначе Ето'о пак кърти от дузпа. И естествено след намеса на съдията (червен картон за най-добрия футболист на Бетис) Барса бият, но не съм гледал мача и не знам дали е заслужено, или не . А утре мача на Реал ще го дават ли ? Малко в ранен час е <{POST_SNAPBACK}> Мерси Мерси Ето'о изпусна дузпа ама после се реваншира с 2 гола такаче всичко е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Честито , явно е бил добър мач . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Така като гледам в програмата по-горе, часовете са дадени в средно европейско време, а не в българско Мачът е от 18.00 по Д+ <{POST_SNAPBACK}> Да бе знам, че е в 18.00, ама повечето мачове на Реал са в 21.00+ , а сега в 18.00, това ми направи впечетление Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 3-ка за Алавес Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 В началото на мача коментатора каза, че Алавес най-много се страхуват от Роналдо, а той забучи 2 гола пак Иначе честито на феновете на "белия балет" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Браво , не гледах мача , но след като е 3 би трябвало да е заслужено Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Браво , не гледах мача , но след като е 3 би трябвало да е заслужено <{POST_SNAPBACK}> Ами чесно казано Алавес заслужаваха първото да вкарат поне 1 гол, можби защото Реал не бяха добре ориентирани и допускаха много грешки в средата на терена Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Браво , не гледах мача , но след като е 3 би трябвало да е заслужено <{POST_SNAPBACK}> А ти каза "Х" Радвам се за Реал, макар и със слаба игра , бихме Една фраза от коментатора "Големият отбор е този, който бие със слаба игра" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Една фраза от коментатора "Големият отбор е този, който бие със слаба игра" ... <{POST_SNAPBACK}> а всички след мача ПСВ - Милан говореха друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ква слаба игра Алавес като се затворили как да играят Реал заедно с вратаря напред ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ква слаба игра Алавес като се затворили как да играят Реал заедно с вратаря напред ли? <{POST_SNAPBACK}> А да не би да играха добре Първото не можаха 1 пас в средата на терена да си подадът, а да не говорим Бекъм колко грешки направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 А ти каза "Х" Радвам се за Реал, макар и със слаба игра , бихме Една фраза от коментатора "Големият отбор е този, който бие със слаба игра" ... <{POST_SNAPBACK}> Кво съм казал ... къде пък съм казвал Х ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Не може през цялото време отбора да играе на високо ниво има и грешки има и спад в играта, но накрая от класическия резултат се вижда кой е играл по - добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Кво съм казал ... къде пък съм казвал Х ? <{POST_SNAPBACK}> Уупс, грешка . Нещо не съм чул, каза "Пожелавам им така да свършат", нали ? (когато ти казах, че са на полувремето са Х) @Botev1912 , онова си беше чист късмет, с една атака 1 гол, а не това нашето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 @Botev1912 , онова си беше чист късмет, с една атака 1 гол, а не това нашето <{POST_SNAPBACK}> ми точно тва е, че на по-силните 1 удар им е достатъчен да си решат мача в своя полза, макар и с късмет в тоя мач. А и то е казано, че късмета отива при по-добрия (с леки изключения) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 ми точно тва е, че на по-силните 1 удар им е достатъчен да си решат мача в своя полза, макар и с късмет в тоя мач. А и то е казано, че късмета отива при по-добрия (с леки изключения) <{POST_SNAPBACK}> Да де , Милан бяха отбора с късмета (базик) Защо не дават мача на Селта, и одеве не даваха мача на Атлетик ? Упс, дават мача на Селта по Д+ А тея Севиля ... 2 дузпи , но изпуснаха 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Селта одрусаха и Севиля Докога ли ще продължава тяхната серия незнам, но определено ме кефят П.П @Botev1912 сега разбирам защо Ботев никога нямат късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Селта одрусаха и Севиля Докога ли ще продължава тяхната серия незнам, но определено ме кефят П.П @Botev1912 сега разбирам защо Ботев никога нямат късмет <{POST_SNAPBACK}> Mда, къртат Обаче има нещо сходно с играна на Хетафе и тази на Леванте миналата година. Треньорът на Хетафе е същия, който беше и на Леванте (Берн Шустер ли беше ? ). Миналата година Леванте започнаха супер силно първенството и бяха доста време в топ 5, но изведнъж след това формата им спадна и започнаха да трупад поражение след поражение . Та Хетафе тази година започват по същия начин, дано после да не пропаднат и д ане изпаднат от Примера, както стана с Леванте. Кефят ме като отбор, защото без никакви звезди, правят неща, които дори Реал, Барса, Валенсия, Бетис, Виляреал ... не могат да направят ... А и Хетафе е много красиво преградие на Мадрид Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Съжелявам за офтопика ама един приятел ме кара да му намеря снимка на отбора на Валенсия от сезон 1999-2000 година някой ако може да помогна да го направи МОЛЯ!!!Търсих в гуугъл в сайта на Валенсия....нищо...вие сте ми шанса благодаря предварително.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Съжелявам за офтопика ама един приятел ме кара да му намеря снимка на отбора на Валенсия от сезон 1999-2000 година някой ако може да помогна да го направи МОЛЯ!!!Търсих в гуугъл в сайта на Валенсия....нищо...вие сте ми шанса благодаря предварително.... <{POST_SNAPBACK}> ето една... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 ето една... <{POST_SNAPBACK}> Браво,мерси,gracia,Thanks....и там другите наистина БЛАГОДАРЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Охохохо. Аййдеее Барса. Браво на Сарагоса, дано да задържат резултата до края или поне равен Милито ... Милито !!! Айдеее Барса. Сега и брата на Габриел Милито дупна на Барса - ахахахаахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 какво става за бога най-накрая мога да гледам мач на любимия си отбор и те играят като някви се едно са ги събрали точно преди мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.