Jump to content
BulForum.com

Испания Примера Дивисион сезон 05/06

veseo

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply
az si go gledah po diema extra kato bql 4ovek i nqmam problemi :P
Еми добре, ти си давай пари и го гледай добре, ние не даваме пари и го гледаме както ти ... така че, сам се сети кой е прецакания :P

Нещо ново ще напишеш ли? Или до "аз го гледах по диемата" ти се ограничава умствения капацитет?

Та наистина, резултатът показва разликата в моментните състояния на отборите .. ся очаквам зимата Реал да накупят още 3-4 суперзвезди, на които да провалят кариерите :lol:

ne pravq ciganski smetki na drebno. 4 lv ni6to ne sa za da se ciganq.otpuskam se pred tv-to i nqmam qdove

otnosno ma4a kataluncite gi nakazaha mnoo lo6o.ne sum fen na real no mrazq barca pove4e,taka 4e mi staa kofti da gledam kak groznici kato ronaldinho minavat prez klounskata za6tita na real

jalko 4e baptista ne 4upi nqkoi drug krak

да бе и си плащаш като бял човек :pirate..Как да им дам на тия идиоти 11 лв за мача(толкова пишеше във вестник 7 дни спорт)... :angry1 От година на година се вижда как все повече ще търсим такива стиимове за гледане онлайн...Преди по Ринга даваха италианското първество сега и това няма(е,ако има играят някви смешни отбори),преди време Диема Вижън напраиха пак мизерии с Д2...сега пък и ДЕ,предпочитам да гледам в livescore и тук таме някой мач по Д+...

Колкото до Баптища...незнам за него,ама тоя на подписа ти със сигурност чупи :П

ne pravq ciganski smetki na drebno. 4 lv ni6to ne sa za da se ciganq

За това съм съгласен напълно. И аз искам да си пусна Диема Xtra, но тъпия ми телевизор нема букса за декодера, а нямам желание да купувам нов .. между другото 10 или 100лв плати за тоя декодер ?

да, а в последните 4 мача им е 15:0 :bgrin: 20-ти ноември идва дано да играят на 100% :punk

Ми днес е 19-ти, а головата им разлика набъбна с още три обелязани :P Айде честито!

izvinqqm se za latinicata no neshto mi se precaka flextyp-a

ta pla6tam 10 lv za dekodera estestveno ,kvi 100 tva sa palni laji i gluposti.a za da ima na4in da se sloji trqbva zad tv-to da ima buxa za s-card. vsi4kite mi tv-ta imat takava makar da ne sa novi.

i posle za 4 lv polu4ava6 vsi4ki ma4ove.davat stari zapisi na klasi4eski ma4ove.

kato fen na man utd sum moo dovolen 6oto davat postoqnno man utd tv i stari zapisi na otbora.dnes si gledah pobedata na juventus 3-2 na dele alpi

edit: i baptista 4upi osobeno na oniq ot hetafe

i nqma takova ne6to 11 lv.gledah si ma4a napalno bezplatno samo 4-te lv mese4na taksa

Да, и аз знам че е 10лв, все пак и техници идваха до нас и искаха само 10лв за далаверата, едва ли ше искат по-малко отколкото струва ;) А можеш ли да дадеш малко повече инфо за тая s-card, евентуално и снимка ако ти се намира? :)

abe nqmam snimka ama e edna takava prodalgovata i ploska.dekodera se mu6ka tam.stranno kak q nqma tv-to ti .po4ti vsi4ki tv-ta q imat.daje i panasonic-a mi ot 1996-ta godina ima takava...

v sofia v dekodera imat nqkav slot za karta koqto se aktivira s sms.posle po 2 lv na ma4.tuk nqma takova ne6to.pla6ta6 i gleda6 vsi4ko po vsqko vreme

Уникална картина на "Бернабеу". Феновете на Реал ръкопляскат на изпълнението на Роналдиньо, който приема това с типичната си усмивка

:rolleyes:

Неможах да гледам мача но като гледам Барса са смазали Реал

Моя е още по-стар, над 10годишен е, Тошиба 2104XS и определено няма нищо продълговато :( Все пак мерси за инфото, явно ще мъчим онлайн ..

1. Честита и заслужена победа на Барселона. Казвам го съвсем отговорно.

2. Никога не съм гледал по-слабо 'Ел Класико'. Нямаше ритания, нямаше картони, нямаше финтове, нямаше ни една киорава псувня. Гледал съм по-интересн мач между Майорка и Хетафе.

3. Иван Елгера е най-малоумния защитник, който съм виждал да играе на Бернабеу някога. Този път не защитата а Елгера осра пейзажа тотално. Трябваше да го сменят за да има време да иде на изхода на стадиона и да се извини на всичките 50, 60 хиляди фенове. Двата гола са ИЗЦЯЛО негови. Нищо чудно, че не искат да му подновяват договора. Със сигурност знам, че догодина ще се махне. Голям нещастник. Зидан остаря. Никога няма да забравя какво направи за Реал Мадрид, но на Зизу му е време да мисли за бенефис. И разбира се като сърцето на отбора Раул беше единствен, който му пукаше какво става на терена. Останалите не бяха в подходяща кондиция или не им пукаше.

4. Малко извенение е че до този двубой титлярния ни състава беше с тежки кунтузии. Тъкмо отбора се сработваше и започнаха да се кунтузват. Жалко, за нас.

5. Незнам за каква Диема Екстра ми говорите. Гледах мача по Шанхай Спортс по интернет с великолепно качество без грам лаг. Ако не сте го пробвали още сега е момента.

Единственото, което знам за мача е резултатът, но това изглежда е напълно достатъчно :angry:

Явно проблемите са по-сериозни, отколкото ги ги мислих. Смятам, че загубата се дължи предимно на това, че доскоро контузените играчи са били едва ли не насилени да играят в този мач и резултатът от това се вижда. :cry

Преди мача Люксембурго заяви, че това е просто една от многото срещи през сезона и резултатът от нея не може да реши кой ще вземе титлата, за което е прав по принцип, но в случея везните се накланят доста и Барселона определено се превръща във фаворит. И все пак има още много време до края на сезона, но за нас, феновете на Реал, ще мине доста време, докато преглътнем това унижение...

Дайте линк с головете ако има

Още ги няма ъплоаднати,когато са готови ,ще ги постна ;) Честита победа на всички ;)

ENJOY! :)

1-0 : http://www.bahrainforums.com/~burshaid/barca1.mpg

2-0 : http://www.bahrainforums.com/~burshaid/barca2.mpg

3-0 : http://www.bahrainforums.com/~burshaid/barca3.mpg

Ми днес е 19-ти, а головата им разлика набъбна с още три обелязани :P Айде честито!

объркал съм се, че мача е на 20ти :music

няма какво да коментирам по мача понеже не съм го гледал, но съм много доволен от резултата :D

По-припцип съм от реал...но трябва да призная че барса заслъжаваха много повече победата.

А тва с ръкопляскането си е съвсем честно,защото роналдинио е феноменален

Историческа победа за Барса на Бернабеу!!!

С такава игра няма как да не грабнем титлата отново.........

Честито на феновете на каталунците!

Невероятен успех просто поклон

бернабеу е на 60 години а барселона бие реал там за забележете : ЕДИНАДЕСЕТИ ПЪТ

велики са просто са велики.

п.п

и 10-0 да ги бият това няма да им донесе още 8 кеш-а

По-големи мошенници от еврокома няма :angry1 Спряха SkySports само за мача, а по Premiera даваха само Ювето :angry:

Иначе честита победа на всички каталунци :D Изглежда успяхме да затворим плямпащите усти на белия балет :P

Невероятен успех просто поклон

бернабеу е на 60 години а барселона бие реал там за забележете : ЕДИНАДЕСЕТИ ПЪТ

велики са просто са велики.

п.п

и 10-0 да ги бият това няма да им донесе още 8 кеш-а

много умно изказване

умно е естествено.поне познавам историята на отборите

реал мадрид има 11 титли на испания в повече от барца и 8 кеш-а повече.

също и предимство в преките мачове

кво имаш да кажеш по въпроса ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...