Jump to content
BulForum.com

Испания Примера Дивисион сезон 05/06

veseo

Recommended Posts

В съботата ще играят кръвните врагове Real и Бaрса-как според вас ще завърши мача.Аз се надявам да земем поне точка при това гостуване.Естествено пак сме прецакани,защото ще дават мача по Диема Екстра,но се надявам да го гледаме по някоя руска или турска ТВ.

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply
В съботата ще играят кръвните врагове Real и Бaрса-как според вас ще завърши мача.Аз се надявам да земем поне точка при това гостуване.Естествено пак сме прецакани,защото ще дават мача по Диема Екстра,но се надявам да го гледаме по някоя руска или турска ТВ.

Това е троен мач,всичко е възможно(1,Х,2).Все пак гласувам доверие на Барса ;)

Според мен равенството би било приемлив изход и за двата отбора. Разликата между тях в класирането е само 1 точка и при евентуално равенство ще се запази. Разбира се, на мен ми се иска да победим ние най-малкото, защото сме домакини, но това няма да е лесно, защото в момента може да се каже, че Барселона е по-подготвеният отбор за това дерби. Очаква се, че Роналдо, Баптища и Зидан ще са на линия за мача, но пък не може да се очаква от играчи, които не са играли цял месец, да покажат най-доброто, което могат веднага щом се завърнат на терена при това в такъв мач.

Хубаво е, че и двата отбора си свършиха работата в шампионската лига и няма да мислят за мачовете си през другата седмица, а ще се хвърлят с всички сили за победа.

Съмнявам се обаче, че единият може да надиграе другия и затова мисля, че ще завършат наравно, но както каза HBK - "това е троен мач" и нищо не се знае! :)

Все пак, прогноза: Х

някой да знае някоя кръчма/бар/заведение, където ще дават мача...?

реал ще згазят барца...особено с роналдо.миналата година шампионите ядоха бой с 4-2 точно когато тряяше си зимат титлата...

аз иначе мача ше си го гледам по диема екстра..

От Евроком няма ли да направят пак подарък и да пуснат Диема Екстра само за мача?

А междудругото как мога да си пусна Диема Екстра ?

и може ли само за мача?

От Евроком няма ли да направят пак подарък и да пуснат Диема Екстра само за мача?

А междудругото как мога да си пусна Диема Екстра ?

и може ли само за мача?

Само за абонати на основната услуга Кабелна Телевизия.

Абонаментът за Диема Екстра е 4 лв на месец, като месеца се предплаща.

депозит за цифров приемник - 100 лв.

дерби-срещите от Английската висша лига и от Испанската примера дивизион се кодират и за излъчването им се заплаща допълнително по 2 лв на мач.

инсталационна такса за монтаж на цифров приемник - 10 лв

Плащания за футболните срещи се приемат на касата на Евроком Кабел, но не по-късно от 2 часа преди началото на срещата!

Иди в някой "еврофутбол" там 100% тряа го пуснат :devil

e...аз искам компания да събирам...

пък не върви нещо да земем салатката и ракийката и да се пльоснем в някой пункт... :bgrin:

e...аз искам компания да събирам...

пък не върви нещо да земем салатката и ракийката и да се пльоснем в някой пункт... :bgrin:

те тука в тракия 2-та от пунктовете, които знам, са в кръчмички. е бая долнопробни са, ама колкото за един мач стават :bgrin:

въх, въх, въх... :unsure:

какъв ли срам берат феновете на балета в момента...тцтцтцтцтц... :evil

Реал и да купят целия бразилски национален отбор не притежават най-големия в момента...Ronaldinho

interesno li vi beshe v livescore :D :D :D

Интересно ни беше да го гледаме онлайн, да :) Някои от нас могат да се оправят с компютри и Интернет ;)

haha mnoo e qko da se kiorish v monitora na napikano ka4estvo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
При теб ако е напикано ... си е твой проблем ;)

Браво на Барса ! Заслужаваха победата, а ние ставаме по-зле и по-зле :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...