Jump to content
BulForum.com

Испания Примера Дивисион сезон 05/06

veseo

Recommended Posts

EazY-E said:
умно е естествено.поне познавам историята на отборите

реал мадрид има 11 титли на испания в повече от барца и 8 кеш-а повече.

също и предимство в преките мачове

кво имаш да кажеш по въпроса ?

По същия принцип-то май и Милан има повече трофей и КЕШ-а от Интер?Но това не пречи да си им фен ,нали? ;)

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

аз не съм фен на реал просто изнасям фактите.

а интер има повече победи от милан в преките двубои.

EazY-E said:
умно е естествено.поне познавам историята на отборите

реал мадрид има 11 титли на испания в повече от барца и 8 кеш-а повече.

също и предимство в преките мачове

кво имаш да кажеш по въпроса ?

ще цитирам един наш съфорумник по памет "в началото на един отбор всички говорят за бъдещите успехи, а в края за миналите" :zzz

Stenli said:
ще цитирам един наш съфорумник по памет "в началото на един отбор всички говорят за бъдещите успехи, а в края за миналите" :zzz

сори момче но в последните 6 години освен жалката титла от миналата година кво имате ??

а от 98 досега реал взе 3 пъти шампионската лига.

не ме разбирайте грешно не мразя самия клуб барселона.преди имах много любими играчи като овермарс,клуиверт,ривалдо,коку,луис енрике,райцигер и тнт но от сегашните всеки е мега нервещ

пък и в исторически план барса е боксовата круша на реал

"класата е вечна формата е временна" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

нали се сещаш че един и два мача ,та даже и сезона нищо не значат ?шото след година две нещата могат да се обърнат на 180 градуса....

EazY-E said:

нали се сещаш че един и два мача ,та даже и сезона нищо не значат ?шото след година две нещата могат да се обърнат на 180 градуса....

да може, но аз не искам да знам, че любимият ми отбор 56-та големия студ е победил някой и е станал ЕШ, а да играе добре и да побеждава в момента. както казваш възможно е всичко да се обърне на 180%, но това е хубавото на играта. всеки отбор има свойте добри времена и следователно лоши. аз очаквам реал мадрид да започнат да играят добър футбол, но затова не са виновни тренъорите, а президента (мое мнение) защото купува звезди на килограм. а колкото до класата ние сме си имали dream team, който ще остане завинаги в историята и в сърцата на феновете :D

EazY-E said:

Как да не значат нищо ???

Значи сезоните в които Реал биеше наред и взимаше ШЛ нищо не значат сега ,когато не е така ??

Нищо ли не значи 99г. за Ман Ю ?? Защото няколко години след това нещата се обърнаха в Англия.

Нищо ли не значат 64г. и 65г. за Интер ?? Защото в момента нещата са горе-долу на 180 градуса за тях.

Или пък имаш предвид ,че слабите мачове и сезони на големите отбори нищо не значат ,защото рано или късно те пак стават големи ,така ли е ?? Класата се гради със всеки един мач във всеки един сезон. Всеки един мач и всеки един сезон значи нещо.

mirro радвайте се на победата нищо не съм казал.сезона още не е свършил,нито им водите с много точки.и не забравяйте че ще има зимен трансферен прозорец.мисълта ми е не се главозамайвайте.тази победа не прави барселона по велик отбор от реал

Някъде да съм написал че съм от Барса ?? Някъде да съм написал че Барса е по велик отбор от Реал ??? Май не съм...

Съвсем друга ми беше мисълта ,ама както и да е.

stenli,а това трябва ли да го разбирам че си фен на барса от миналия сезон ?защото от сезон 98/99 дотогава едвам се класираха за шл :rolleyes:

mirro радвайте се на победата нищо не съм казал.сезона още не е свършил,нито им водите с много точки.и не забравяйте че ще има зимен трансферен прозорец.мисълта ми е не се главозамайвайте.тази победа не прави барселона по велик отбор от реал

EazY-E said:
stenli,а това трябва ли да го разбирам че си фен на барса от миналия сезон ?защото от сезон 98/99 дотогава едвам се класираха за шл :rolleyes:

фен съм на барса откакто стоичков играеше в този отбор. тогава се запалих и по футбола :)

EazY-E said:

Пич,ти на кой свят живееш :confused :confused Всеки фен гледа моментната игра на отбора си и не мисли на колко градуса ще се обърне представянето на отбора след години.Всяка титла значи нещо.Ти сам си противоречиш защото казваш че Реал е по-велик отбор заради повечето си титли.Ако наистина е така значи тези титли значат много и винаги са значели.Ако този мач не значи нищо за Барса то и превъзходството на Реал в преките мачове с/у Барса не значи нищо.

Ако преди 2 години когато Ливърпул се мъчеше да се класира за ШЛ бях казал на някой че Ливърпул е по-велик отбори от Арсенал или Ман Ютд заради повечето си титли(най-много в Англия) щеше да ми се изсмее в лицето независимо какъв отбор е имал Ливърпул през 80те и т.н.

Феновете на Челси преди години сьщо не са мислили на колко градуса ще се обърне предтавянето на отбора след години а са мислели за моментното състояние на отбора което не беше никак добро...

Така че приеми факта че Барцелона е по-добрия отбор в момента и играчите им не са лигльвци..точно обратното е :excl:

KAZIO said:
Така че приеми факта че Барцелона е по-добрия отбор в момента и играчите им не са лигльвци..точно обратното е :excl:

Моментното предимство на Барселона се дължи на това, че в отбора има повече млади играчи с повече енергия и желание за игра и доказване. Иначе като имена и двата отбора са пълни със звезди ;)

За конкретния мач беше очевидно, че Барселона бе по-подготвения отбор и също така намиращ се в по-добра форма.

Но дали изходът щеше да е такъв, ако Ето'о, Роналдиньо и още 1-2 титуляри не бяха играли цял месец преди това?

Както казах въпреки всичко Барселона има моментно превъзходство и логично е с 4 точки пред Реал.

Но тези неща се менят бързо. В нашия случай може би няма да е толкова бързо, тъй като имаме играчи, на които дължим много, но в момента тежат на отбора и трябва да се освободим от тях.

С няколко адекватни трансфера през зимата обаче може и да наваксаме изоставането :)

4efo_88 said:
Доста интересна новина!

Малко се съмнявам в достоверността. Все пак това е Топспорт :P , но...

ади де,дано стане :) В ясно е,че Люксембурго ще бъде освободен от длъжност,договора му бе за година и половина и едва ли някой ще напира да му бъде удължен...Пък и да не е Капело,и Хитзвелт става :P Дет са вика при тях няма лабаво.

Раул извън игра с тежка контузия

Капитанът на испанския футболен гранд Реал Мадрид, Раул, е получил сложна контузия на коляното, която има нужда от специално лечение и ще бъде извън игра поне два месеца, съобщиха от клуба.

Обстоен преглед в болницата Рубер е показал, че 28-годишният нападател има частично разкъсване на кръстни връзки на лявото коляно и увреждане на съединителната тъкан.

От щаба на Реал обясниха, че сложността на контузията ще наложи допълнителни прегледи при специалисти, за да се назначи подходящо лечение и да се определи срок за възстановяване.

Според медиите Раул ще пропусне поне два месеца от сезона, дори и да не се наложи хирургическа намеса. В случай на операция обаче голмайсторът може да остане извън терена и 4 месеца.

Раул получи травмата при опит за изстрел към вратата в началото на второто полувреме на дербито срещу Барселона в събота и трябваше да бъде сменен.

Роналдо пропуска мача срещу Лион

Роналдо ще пропусне мача на Реал (Мадрид) с Лион утре от Шампионската лига, тъй като все още не е възстановен от контузията на левия си глезен, заради която не игра почти месец, предаде АП. Роналдо се завърна в тима на Реал в събота при загубата с 0:3 от Барселона в супердербито на Испания. Бразилецът обаче не бе включен в групата от 19 футболисти на "белия балет" за срещата с Лион в сряда на "Сантяго Бернабеу".

Нападателят пропусна всичките пет мача досега на Реал (Мадрид) в Шампионската лига - първите два заради наказание и следващите три заради контузия.

Двубоят с Лион ще пропусне и капитанът на Реал Раул, който получи травма в левия крак при загубата от Барселона.

С травми в испанския тим са още Томас Гравесен и Джонатан Уудгейт.

Реал (Мадрид) и Лион вече са си осигурили участие в следващата фаза на Шампионската лига.

източник http://sportni.bg/

4efo_88 said:
Доста интересна новина!

Малко се съмнявам в достоверността. Все пак това е Топспорт :P , но...

Това го четох и в focus-sport, но се надявам да не стане защото съм доволен от Капело в Юве :D

vas90 said:
Барса кво прават :devil
Мдам. Барса се справят отлично, а Реал затъват все повече и повече. Явно и тази година няма да вземем нищо, а Барса ще спечелят Примера и може би ШЛ :(

vas90 said:
Барса кво прават :devil

на тоя съдия явно му се гледат дузпи :D не че не бяха редовни, всъщност за 2-рата и 3-тата мога да кажа, че си бяха напълно редовни, щото 1-вата я изпуснах и не разбрах има ли, или няма. иначе яко мажат барса, чакам 5-ти :bgrin:

Халфът на Барселона Шави Ернандес няма да играе 6 месеца заради контузия. Испанският национал претърпя жестока травма на тренировка и дори може да пропусне световното първенство в Германия догодина.

Шави скъса предна кръстна връзка в дясното си коляно снощи. От Барселона потвърдиха, че той ще бъде опериран в най-скоро време. Халфът е вторият играч на клуба с тежка контузия този сезон след холандеца Марк ван Бомел. Той получи травма в глезена в началото на ноември и ще се завърне в игра през януари.

"Бях близо до Шави, когато се случи всичко - каза бразилецът Едмилсон, един от четиримата футболисти на каталунците, които претърпяха контузия в коляното през миналия сезон. - Начинът, по който извика от болка, много ме притесни. Това ми напомни как получих подобна травма миналата година."

:cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...