basten Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ne znam koi kolko e u4astval v skandala, no sam dovolen, 4e vsi4ki do edin sa nakazani i se nadqvam vseki da si e polu4il zalsujeneto. Italiqnskoto parvenstvo sprqh da go gledam mnogo otdavna poradi red pri4ini, no puk go razcukvah dosta v evrofutbol... pak po red pri4ini. Dovolen sam, 4e polu4iha vsi4ki nakazaniq... jalko, 4e Juventus ne gi hvarliha v seriq C, kadeto im e mqstoto... a milan trqbvashe da gi ashladisat pone s -20 to4ki. Ama normalno e, sled kato tapite italiqnci ne si vzeha belejki ot doping skandalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 Пак ще попитам как "подкупните" Милан нямат нито 1 трофей в Европа, а безстрашните и непобедими Ювентус редовно се излагат в Европа Явно е имало подпиране и за Милан (въпреки че доколкото знам обвинението е за 1 мач - справка - на Юве са близо 30 за 1 сезон), но не може да се сравнява с очевадното и редовно подпиране на Юве, за което коментатори и на български и на чуждестранни сайтове/телевизии често са намеквали Както и да е, явно италианският футбол се нуждаеше от такова прочистване. Току-виж и в Испания извадят Барселона и Валенсия, та току-виж Реал имали реален шанс за титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Еми няма друго логично обяснение. След като всички са в кюпа, кой друг Силвио Берлускони да оправи бакиите на Милан. Не стига, че не ги наказаха, взимат и двете шампионски титли на Ювентус. Ебахти селящината...Бе нямам думи, тоя форум е Милано-Барселонски, коменатрите са излишни за хора като мен, които са привърженици на Юве... Милан са обвинени за уреждане на 1 мач, без доказателства ! Наказанието, което ще понесем за това е много по-сериозно, отколкото би трябвало да бъде. Друг въпрос е, че и Юве доста са ги орезали - за двата сезона добре, за Серия Б хубаво, ама и -30 точки си е доста. Дано се смекчат наказанията и на 4-те отбора при обжалването. Остават 3 дни. Italiqnskoto parvenstvo sprqh da go gledam mnogo otdavna poradi red pri4ini, no puk go razcukvah dosta v evrofutbol... pak po red pri4ini. Dovolen sam, 4e polu4iha vsi4ki nakazaniq... ... a milan trqbvashe da gi ashladisat pone s -20 to4ki. Ama normalno e, sled kato tapite italiqnci ne si vzeha belejki ot doping skandalite. И ти си мислиш, че си привърженик на Милан ? По-добре спри да гледаш напълно италианското първенство - не ти трябва...аман от "фенове". Както и да е, явно италианският футбол се нуждаеше от такова прочистване. Току-виж и в Испания извадят Барселона и Валенсия, та току-виж Реал имали реален шанс за титлата и Осасуна и Майорка и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 simbata, az pod4ertah, 4e izobshto ne gi gledam ot godini, no gi igraq na toto s golqm uspeh. Po edna ili druga pri4ina. I ne sam fen na milan ot tezi mu godini, a na milan ot predi 1 desetiletie. I sam ubeden, 4e milan sa u4astvali v urejdaneto na ma4ovete... neshto, koeto moje samo da me zasrami, 4e po takav na4in varvqha napred. A kak i dokade sa stignali v evropa ne komentiram, fakt e oba4e, 4e sa si ulekotqvali programata v italiq... i moje tova da ne bi promenilo krainoto klasirane, no e sramno i gadno, 4e sa go pravili. To4no zatova se radvam, 4e nakazaha vsi4ki. Daje iskah vsi4ki da gi nakajat oshte po-surovo. Taka 4e nai-nakraq da razberat, 4e futbola e igra i tq trqbva da se igrae po opredelenite za tova pravila. Ako iskah da gledam naredeni parvenstva, portugalskoto mi stiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 А бе тва -30 точки е много бе ??Това означава с единия крак в Серия Б. Трябва Милан да правят само победи,за да се измъкнат,и слабаците,които се борят да не изпаднат да са ептен куци коне! Пък и Милан както обича да се дъни с/у посредствени отборчета И тази година Интер ако не станат шампиони ще ги призная за най-големите сакатлъци в историята на футбола :D ...какъв шанс само се открива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 А бе тва -30 точки е много бе ??Това означава с единия крак в Серия Б.Трябва Милан да правят само победи,за да се измъкнат,и слабаците,които се борят да не изпаднат да са ептен куци коне! Пък и Милан както обича да се дъни с/у посредствени отборчета И тази година Интер ако не станат шампиони ще ги призная за най-големите сакатлъци в историята на футбола :D ...какъв шанс само се открива! Милан - Серия А -15 точки Ювентус - Серия Б -30 точки Лацио - Серия Б -7 точки Фиорентина - Серия Б -12 точки Ювентус ще изпаднат в Серия Ц Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 мислеш че милан ще се оттарват без наказание ама нейси.карай,догодина шампиони.те ювето с тея -30точки ще им трябват поне 2 сезона да се върнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Милан - Серия А -15 точкиЮвентус - Серия Б -30 точки Лацио - Серия Б -7 точки Фиорентина - Серия Б -12 точки Ювентус ще изпаднат в Серия Ц Мале мале... Милан си е Милан И Берлускони си е Берлускони Все пак най-богатия италианец,бивш премиер,с/у който се водят дела за непозволени действия-мафия Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Пак ще попитам как "подкупните" Милан нямат нито 1 трофей в Европа, а безстрашните и непобедими Ювентус редовно се излагат в Европа Явно е имало подпиране и за Милан (въпреки че доколкото знам обвинението е за 1 мач - справка - на Юве са близо 30 за 1 сезон), но не може да се сравнява с очевадното и редовно подпиране на Юве, за което коментатори и на български и на чуждестранни сайтове/телевизии често са намеквали Както и да е, явно италианският футбол се нуждаеше от такова прочистване. Току-виж и в Испания извадят Барселона и Валенсия, та току-виж Реал имали реален шанс за титлата Ювентус не е от вчера. Писна ми от лепки като теб, които чакат да стане нещо подобно за да си излеят пумията. Когато и да се върне Ювентус в Серия А пак ще дъни манерките на Милан, така повелява традицията! Тъй, че радвайте се докато можете. И тъй като си фен на Милан и Барселона...и не си разбрал. Старши треньор на Реал Мадрид е Фабио Капело. Същият Капело, който направи Реал шампиони преди 10 години в трудна ситуация подобна на тази. Същият Капело, който размаза дрийм тиймченцето на Барцилона с 4:0 за финала в ШЛ. При нов президент и Фабио Капело начело - сериозно бих се замислил какви ги говоря по адрес на Реал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Не съм привърженик на нито един от замесените отбори, но следя внимателно италианското първенство. Струва ми се, че присъдите ще бъдат смекчени на втора инстанция. Не може да се отрече, че съдията има доста смелост, за да произнесе такива сурови присъди. Жалко за привържениците на четирите отбора. Те ще страдат най-много. А на Моджи трябваше да му наложат доживотно наказание. Доколкото разбрах, трите изпаднали отбора се връщат в Серия А - Лече, Месина и Тревизо, а в Шампионска лига вероятно ще попаднат Киево и Палермо. Много интересно развитие. Поне Интер няма да са трети догодина Надявам се да се прочисти италианския футбол след този резил, въпреки че се съмнявам. Твърде много политика и пари са замесени, за да има фейърплей. Много забавен трансферен период се задава, ако се потвърдят присъдите. Не ми се вярва Недвед, Виера, Трезеге, Тюрам, Ибрахимович и Тони да ритат в Серия Б. Възможно е също и някои играчи на Милан да потърсят излаз в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Roma i Inter sa v SHampionskata liga. Kievo i Palermo sa v predvaritelnite ma4ove v sashtiq turni... a parma i ne znam oshte koi bqha za UEFA. Ina4e kato fen na Milan ot det se kazva godinite mi v zabava4nicata... stradam ot mnogo otdavna. Sluhovete si varvqt ot mnogo otdavna, no nai=nakraq nqkoi nameri dokazatelstva da gi osudi. A za Juveto si beshe pove4e ot qsno... zapazenata marka v stil gol v 90tata minuta.. stiga be, to 1-2 pati... ama cql sezon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Дано при така създалата се ситуация,Рома направи нещо,тъпо е че няма да има римско дерби,но все пак,при такива неща трябва да си понесат отговорността някои хора,лошото е,че отборите и феновете страдат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 А сега какво интер ли са шампиони за миналата година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Любо,сега през задната врата влизате в Европа и можете да станете шампиони догодина в Серия А - те Рома и Интер май само така могат да спечелят титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Не може да се отрече, че съдията има доста смелост, за да произнесе такива сурови присъди. А бе присъдите не са чак толкова тежки Бих казал средно положение Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 А сега какво интер ли са шампиони за миналата година... май остава без шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 И тъй като си фен на Милан и Барселона...и не си разбрал. Старши треньор на Реал Мадрид е Фабио Капело. Същият Капело, който направи Реал шампиони преди 10 години в трудна ситуация подобна на тази. Същият Капело, който размаза дрийм тиймченцето на Барцилона с 4:0 за финала в ШЛ. При нов президент и Фабио Капело начело - сериозно бих се замислил какви ги говоря по адрес на Реал! То през Реал кой ли не мина и въпреки тва кой ли не ги мина Както и да е, има си тема за испанския футбол, там ще продължим спора, а не тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Милан в най-лошия случай са втори другата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Милан в най-лошия случай са втори другата година Остава да изкарате по някъв начин Интер и Рома и в кърпа ви е вързана титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 Остава да изкарате по някъв начин Интер и Рома и в кърпа ви е вързана титлата И да не ги изкараме достатъчно слаби са При все издънките ни тая година сме 12 точки пред Интер и 19 пред Рома. Представи си ако нямаше изцепки като тия с Лече Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 И да не ги изкараме достатъчно слаби са При все издънките ни тая година сме 12 точки пред Интер и 19 пред Рома. Представи си ако нямаше изцепки като тия с Лече Само не мога да разбера Рома и най-вече Интер к'во общо имат с това че Милан и Ювентус са подкупни.Обаче феновете на Милан са ми най-интересни,Ювентинци поне си признават че клубът е виновен,обаче червено-черните фенове са просто жалки.Пак не били виновни,пак техния отбор ощетен и пак техния отбор най-великият на света.Просто сте жалки,на всички ни писна да слушаме за Милан и как се бори сам срещу целия свят.В съда доказаха че сте подкупни,и пак спорите.И най-дразнещо е че продължавате да се гаврите с Интер.По-добре без титла,отколкото да сме най-мръсният отбор в цяла Европа!Спрете да говорите за другите,вижте себе си,колко сте смешни и жалки.Поне и тоя процес да не бяха купили,та поне малко да измият срама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Това е форум за Милан и Барселона. Недай си боже да кажеш нещо по тяхен адрес и изскачат 20 деца от децката градина и започват да ръсят бисери. Дори не се занимавай, защото няма смисъл, ако не ти се спори с радиото освен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Само не мога да разбера Рома и най-вече Интер к'во общо имат с това че Милан и Ювентус са подкупни.Обаче феновете на Милан са ми най-интересни,Ювентинци поне си признават че клубът е виновен,обаче червено-черните фенове са просто жалки.Пак не били виновни,пак техния отбор ощетен и пак техния отбор най-великият на света.Просто сте жалки,на всички ни писна да слушаме за Милан и как се бори сам срещу целия свят.В съда доказаха че сте подкупни,и пак спорите.И най-дразнещо е че продължавате да се гаврите с Интер.По-добре без титла,отколкото да сме най-мръсният отбор в цяла Европа!Спрете да говорите за другите,вижте себе си,колко сте смешни и жалки.Поне и тоя процес да не бяха купили,та поне малко да измият срама! имат късмет, че е берлускони иначе щяха да го духат Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 юфентус го издухаха да колкото помня? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 Това е форум за Милан и Барселона. Недай си боже да кажеш нещо по тяхен адрес и изскачат 20 деца от децката градина и започват да ръсят бисери. Дори не се занимавай, защото няма смисъл, ако не ти се спори с радиото освен. Единствения бисер в темата е тоя, че Реал "с Капело и нов президент" ще се променят коренно и ще мачкат. А тва, че никъде няма изнесени обвиненията към Милан не мисля, че е бисер. Докато не ми покажете линк за нещо повече от разговора на Меани с еди-кой си приемам вашите злобарщини за бисерите в темата Както и да е, ще има още един жалък сезон за Рома и Интер Само да вземем сносен заместник на Шева, че иначе има опасност да не станем шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.