Jump to content
BulForum.com

Seria A Сезон 05/06

veseo

Recommended Posts

Сега какво стана последно ще наказват ли Милан, Ювентус, Рома и т.н. или не??

още нищо не е решено. Всичко ще се разбере повреме на световното тогава ще се обяват решенията дали ще има наказани отбори с изхвтрляне от А групата което мен лично много ме съмнява ;)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply
още нищо не е решено. Всичко ще се разбере повреме на световното тогава ще се обяват решенията дали ще има наказани отбори с изхвтрляне от А групата което мен лично много ме съмнява ;)

нормално да те съмнява след като Ювентус са застрашени най-много от всички :D

нормално да те съмнява след като Ювентус са застрашени най-много от всички :D

По последни новини, Милан са по-застршени и от Юве. Ако може да се вярва на "Гонг" :bgrin:

Милан няма кой да ги бара, все едно в България да изхвърлят Левски :laughing:

По тая логика и Юве не трябва да ги барат - "все едно в България да извърлят Левски :laughing: "

ти обачи голяма логика вкара ;)

напоследък както се спомена малко по нагоре Милан също започнаха да го разследват и малко по малко им вадат кирливите ризи ;) ся е още на началото ще се види нататък какво ще излезне нищо чудно и те да са узоват в сериа Б

Ако беше прочел няколко поуста над твоя, щеше да видиш, че вече съм казал кога и какво ще става ;)

Shevchenko, People laugh and people cry, some give up and some always try, some say "hi" and some say "bye", others may forget you but never I !

Според мен няма да изхвърлят нито Ювентус, нито Милан, по-вероятно е Фиорентина да влезе в ролята на изкупителна жертва, което ще е тъпо.

Да ама Берлускони вече не е на власт и сравнението ти е малко неуместно. Ако италианците решат да се правят на строги ше изхвърлят, който им падне. Само че аз много се съмнявам някой да изхвърчи. Има една много хубава българска поговорка: "Всяко чудо - за три дни". Така и ше стане ;)

Ми Лацио и Милан преди години са хвърчали за подобна причина в Серия Б ;)

След отказа на Палермо от Интертото стана ясно, че изхвърлят Ювентус със сигурност от Серия А

Италия. Срещата между президента на ФИФА Сеп Блатер u упълномощения с разследването на скандала с корупция и черно тото в Серия А Гуидо Роси потвърди намерението на управляващите италианския футбол да вземат драстични мерки за разрешаването на случая. По всичко личи, че най-голямата жертва на промените ще бъде шампионът от последните два сезона Ювентус, пише в. “Тема спорт”.

Именно разкритията за телефонни разговори между бившия генерален директор на Старата госпожа Лучано Моджи и съдии разпалиха обвиненията към торинския гранд. От четворката в челото на тазгодишното класиране в Серия А потърпевши от решението на съдебните власти могат да се окажат още Фиорентина и Милан, за които също бяха събрани доказателства, уличаващи ги в заобикаляне на феърплея.

Доброволното оттегляне на Италия от Интертото, обявено официално от Гуидо Роси, недвусмислено говори, че съдбата на Ювентус вече е решена и Старата госпожа ще изхвърчи от италианския елит. Възможно е бианконерите да бъдат последвани и от други отбори, но със сигурност наказани ще има, тъй като 6 противен случай федерацията рискува да лиши Палермо от почти гарантирано участие в Купата на УЕФА чрез Интертото. На Апенините коментират, че от федерацията са гарантирали пред представители на сицилианския клуб място поне в Купата на УЕФА и затова Палермо прие без възражения решението. Както е известно, през последния сезон тимът стигна осминафинал за УЕФА още при дебюта си в евротурнирите.

От своя страна Роси обеща да спази заръката на Блатер и до 28 юли, когато се тегли жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига и втория квалификационен кръг на Купата на УЕФА, федерацията ще излезе с окончателно решение какви ще бъдат промените в класирането в Серия А. От това стана ясно също така, че УЕФА не планира да лиши италианските клубове от участие в двете най реномирани континентални надпревари. Серия Б не иска отбори от елита.

Сигурните индикации за изхвърлянето на Ювентус, а може би и на други клубове от елита предизвика реакцията от страна на ръководствата на тимовете от Серия Б. Шефът на Бари и вицепрезидент на лигата Винченцо Матарезе обяви, че босовете на втородивизионните тимове са се обединили срещу идеята грандовете да играят в Серия Б и ще направят необходимите постъпки, за да бъде предотвратен такъв развой.

Признанията на председателя на съдийската комисия Манфреди Мартино, че Жребият за съдийските наряди е бил манипулиран и Лучано Моджи е влияел на назначаването на арбитрите чрез координаторите Паоло Бергамо и Пиерлуиджи Пайрето допълнително услоЖняват спасението на Ювентус. За резултата от скандала говорят и непрекъснатите спекулации за напускането на треньора фабио Капело и звездите Павел Недвед, Златан Ибрахимович и Патрик Виейра. Преди броени дни стражът на Сампдория франческо Антониоли обяви, че няма да рискува с трансфер на „Деле Алпи", и предпочете да преподпише контракта си с тима от Генуа.

Агенция "Фокус"

Реферите в Серия А признаха за машинации

Жребият за нарядите бе манипулиран с белязани топки, разкри шефът на съдиите

Шефът на италианската съдийска комисия Манфреди Мартино направи първото признание по скандала с урeждане на мачове.

"Жребият за съдийските наряди на някои от мачовете бе манипулиран. Топките се маркираха от координаторите на реферите Паоло Бергамо и Пиерлуиджи Пайрето", разкри Мартино пред следователите, цитиран от "Гадзета дело спорт".

Това потвърди слуховете, че бившият шеф на Ювентус Лучано Моджи е определял кой да бъде рефер на неговия отбор, а Бергамо и Пайрето са дирижирали жребия. В Неапол и Рим продължават разпитите на арбитрите, замесени в скандала. Роберто Дондарини, Масимо де Сантис и Джанлука Папареста бяха държани по 5 часа от прокурорите.

Междувременно Силвио Берлускони отново се опита да дистанцира Милан от скандала. "Някои хора се опитват да замесят клуба ни, но ние сме невинни и винаги сме постигали успехите си на терена", заяви Берлускони. Той продължава да настоява последните две титли на Юве да бъдат отнети и връчени на неговия клуб. Берлускони защити вицепрезидента на тима Адриано Галиани, който също бе обвинен, че е подбирал съдиите за мачовете на Милан. "Не познавам по-честен човек от Галиани. Той не би направил нищо извън закона, особено когато аз бях премиер на Италия", уточни Берлускони

милан искат да земат поредното дърво :angry:

http://sportni.bg/?tid=40&oid=901152

Спокойно...

Ръководството на Милан избра хондурасеца Давид Суазо от Каляри за заместник на бившата си звезда Андрий Шевченко, преминал в Челси. След като шефовете на „росонерите” поради различни причини не успяха да привлекат Златан Ибрахимович, Антонио Касано, Дидиер Дрогба и Тиери Анри, Галиани и компания се спряха на голмайстора на сардинците Суазо, разкриват днес италинските медии. Тъмнокожият нападател има сродни качества на напусналия Шева - бърз, силен удар, техника, и нюх към гола. Този сезон хондурасецът, който е и капитан на Каляри, реализира рекордните в историята на клуба 22 гола в едно първенство на Серия ”А”. Поради тази причина президентът на сардинците Масимо Келино предложи нов договор на играча до 2008 година, като вдигна годишната му заплата от 800 000 евро на 2 милиона евро. За Суазо 6-кратният европейски шампион предложи 15 милиона евро и младия нападател Марко Бориело, играл в Тревизо през този сезон. Според медиите в Италия до дни хондурасецът ще стане част от звездната селекция на Карло Анчелоти, като печели 3 милиона евро годишно.

http://acmilan-bg.com

тоя пич не съм го чувал :blink: ама щом е вкарал 22 гола значи има нещо.дано да е добър и да вкарва редовно

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Чакам злобни забележки как "Милан се размина благодарение на Берлускони/Галиани/Майка Тереза" :happy:

Чакам злобни забележки как "Милан се размина благодарение на Берлускони/Галиани/Майка Тереза" :happy:

това сигурно ли е, щото аз знам, че съдът ще се произнесе утре, а и по новините не съм чул нищо подобно :bgrin: иначе ако това са наказанията и на милан хич не им е малко -15 точки и наказание да не участват в турнирите. радвам се, че кака ще остане, а няма да иде в реал да го оризилят тва момче :bgrin:

Еми няма друго логично обяснение. След като всички са в кюпа, кой друг Силвио Берлускони да оправи бакиите на Милан. Не стига, че не ги наказаха, взимат и двете шампионски титли на Ювентус. Ебахти селящината. Дел Пиеро е утишъл при вратаря и му е казал: виж брато, пусни ми да ти вкарам, аз щи купа кибабпче. Смях. Онзи тъпир Моджи и другите, затовр и разстрел.

Бе нямам думи, тоя форум е Милано-Барселонски, коменатрите са излишни за хора като мен, които са привърженици на Юве. Едно е ясно от цялата цапаница....запознайте се с новите шампиони на Италия:

Рома и Интер (на тях трябва да подарят 30 точки допълнително белким станат шампиони)

Срам и безобразие! Италиянците са болни. Ще изгубят 5 камиона с пари. Струва ми са, че някой просто си е разчистил сметките с Ювентус.

Нормално е Милан да не ги изхвърлят все пак всички знаем за множеството рамена които съдиите дават на Юве-то ....Милан може да има 1-2 но другите повечето са на Ювентус тъй че справедливо наказание ....друг път ще мислят като си уговарят мачове :( лошото е само че милан стартира с -15 точки и няма да може да стане шампион :( Карай поне играчите няма да се разотиват :)

FORZA MAGICO MILAN!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...