veseo Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 Единственото провинение на сметката на Милан е свързано с отговарящия за превозването на съдиите за срещите в Милано Леандро Меани. След двубоя срещу Киево (1:0) от 20 април 2005 той казал на единия от страничните съдии да се постарае малко повече другия път, тъй като във въпросния мач отменил по един чист гол и на двата отбора. Яко провинение Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 http://www.sport1.bg/sport1/node/19206Днешният ден може да се окаже исторически абе кво стана?ще има ли изключени отбори или пак всичко ще се размине? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Трябва да си получат заслуженото, дано са безкомпромисни. Трябва да има справедливост Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Миланистите може и да имат повече кешове обаче в Италия Ювентус е абонат за скудетото. Сигурно за това мрънкате, защото остане ли Капело с този състав познайте кой ще е шампион следващата година....за това и злорадствате и искрено се надявате да остранят бианконерите от елита, че белким ви са отдаде шанс за титлата. Честно казано това е грозно. Ако има виновни - Моджи, други в или извън Ювентус, да ги осъдянт, глобят и пратят в затвора. Истината е че това си мирише хайка на някои недеволни чичковци около град Милано. Някой богат и властен чичко например Берлускони който цели да дискредитира Ювентус като цяло. Което е жалко. Какво е виновен да речем Недвед или Капело или феновете които купуват билети, фанелки и шапки? Футболът е бизнес, това го знаем всички. Ако отсранят Ювентус ще се подрони авторитета на италиянския футбол и на страната като цяло. Най-вече ще се изгубят много пари от предприемачи, рекламни компании, стейкхолдъри по цял свят, а след подобен процес винаги има последствия от всякакъв произход във вреда на футбола като цяло. Ако сте фенове на Милан, молете се Юве да остане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Миланистите може и да имат повече кешове обаче в Италия Ювентус е абонат за скудетото. Сигурно за това мрънкате, защото остане ли Капело с този състав познайте кой ще е шампион следващата година....за това и злорадствате и искрено се надявате да остранят бианконерите от елита, че белким ви са отдаде шанс за титлата. Честно казано това е грозно. Ако има виновни - Моджи, други в или извън Ювентус, да ги осъдянт, глобят и пратят в затвора. Истината е че това си мирише хайка на някои недеволни чичковци около град Милано. Някой богат и властен чичко например Берлускони който цели да дискредитира Ювентус като цяло. Което е жалко. Какво е виновен да речем Недвед или Капело или феновете които купуват билети, фанелки и шапки? Футболът е бизнес, това го знаем всички. Ако отсранят Ювентус ще се подрони авторитета на италиянския футбол и на страната като цяло. Най-вече ще се изгубят много пари от предприемачи, рекламни компании, стейкхолдъри по цял свят, а след подобен процес винаги има последствия от всякакъв произход във вреда на футбола като цяло. Ако сте фенове на Милан, молете се Юве да остане. ти пък като си голям фен на юве гордееш ли се с нечестно спечелините титли и уредените мачове в европа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ти пък като си голям фен на юве гордееш ли се с нечестно спечелините титли и уредените мачове в европа? Много, 30 титли всичките ги уредихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 първо не са 30 а 29 второ става въпрос за последните 2 трето искам да ва пратат в 1с да видим тогава кой ша ви ходи на мачовете и ша имате ли спонсор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Те и сега им ходят доста малко хора на стадиона, та представям си ако отидат в друга дивизия какво ще стане. По 2000 човека на мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Peja, много ми е интересно как реши че щом Моджи и Джираудо са виновни,то Ювентус не трябва да бъде потърпевщ.Да не би двамата,и другите които са замесени в скандала,да са действали в лична угода.Всичко е правено в интерес на Ювентус и следователно трябва да понесе наказанието страната която е получила облагите.И още нещо,ще бъде срамно за италиянския футбол ако Юве се измакнат сухи от цялата ситуация,защото ще покажат за пореден път ,че всичко им е простено.Всеки замесен в скандала трябва да си понесе негативите и наказинието.И то трябва да бъде максимално тежко,защото щетите които са нанесени с тези уредени титли на останалите отбори,които са се състезавали с Юве,са дсотатъчно големи.Просто трябва корупцията в футбола да бъде изкоренен,или поне да се положи едно начало,защото иначе се губи смисълът от всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Миланистите може и да имат повече кешове обаче в Италия Ювентус е абонат за скудетото. Разбрахме как се е получил този "трик" Юве да е абонат за скудетото...Впрочем винаги сме знаели - сега просто всичко излезна и официално... ...за това и злорадствате и искрено се надявате да остранят бианконерите от елита, че белким ви са отдаде шанс за титлата. Честно казано това е грозно. Я пак ? Кое по-точно от случващите се неща в Италия е грозно ? Ха-ха ! Значи фактът, че искаме всеки да си получи заслуженото е грозно дело, а това, което вършат Моджи и компания е особено красиво ? Ако отсранят Ювентус ще се подрони авторитета на италиянския футбол и на страната като цяло. Според мен, ако не отстранят Ювентус ще се подрони авторитетът на италианският футбол. Най-вече ще се изгубят много пари от предприемачи, рекламни компании, стейкхолдъри по цял свят И мен това какво ме интересува ? Ако сте фенове на Милан, молете се Юве да остане. Това беше най-смешното от целия ти поуст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Peja, много ми е интересно как реши че щом Моджи и Джираудо са виновни,то Ювентус не трябва да бъде потърпевщ.Да не би двамата,и другите които са замесени в скандала,да са действали в лична угода.Всичко е правено в интерес на Ювентус и следователно трябва да понесе наказанието страната която е получила облагите. Имам някакво чувство че няма да стане точно по този начин който го казваш. Според мен ще бъде точно като с "допинг скандала" много шум от страна на медийте говореше се че ще ни взимат скудета както и кеша от 1996 и така нататък но в крайна сметка какво стана осъдиха Агрикола (лекаря ни) на 8 месеца затвор май толкова беше де и после при обжалването го оправдаха, а пък на Юве нито титла им взеха нито ги лишиха от нещо Разбрахме как се е получил този "трик" Юве да е абонат за скудетото...Впрочем винаги сме знаели - сега просто всичко излезна и официално... ако е имало уредени мачове то това е било за сезон 04/05 и пак повтарям АКО Е ИМАЛО, защото може и да е нямало не се е доказало още simbata надявам се да си следял срещите от този сезон както и да си малко по-обективен Кажи ми кой според теб заслужаваше да спечели скудетото ? Защото според мен отбора който заслужаваше е Ювентус и не защото ми е любим отбор ми защото си заслужи титлата с игра. Един красноречив показател е че през целия шампионат имаме само 1 загуба и то от Милан като гости. Верно имаме повече равенства от обикновенното но те доидоха в момент когато водихме с 12-13 точи пред втория и е напълно нормално да има леко отпускане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 А според мен Милан заслужаваха титлата. Първо 85 вкарани гола, което е абсолютен рекорд за Италия, второ Милан се издъни със слабите, до като Ювентус си взима всички повечето сигурни мачове. Трето много по-красива и нападателна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 А според мен Милан заслужаваха титлата. Първо 85 вкарани гола, което е абсолютен рекорд за Италия, второ Милан се издъни със слабите, до като Ювентус си взима всички повечето сигурни мачове. Трето много по-красива и нападателна игра Еми лошо за милан, че се издънват срещу слабите... Според мен отбор, който подценява саперниците си не заслужава титла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Еми лошо за милан, че се издънват срещу слабите... Според мен отбор, който подценява саперниците си не заслужава титла и аз съм на същото мнение Discman може да са с най доброто нападение но защитата им е на 3-то място няма да казвам коя е най-добрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 aston_ e juve ne sa se dunili vs. slabite 6toto sa naglasili sudiite ako se dokaje 4e e taka se6ta6 li se Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 21, 2006 Author Share Posted May 21, 2006 Още си спомням гола в 5 мин на триминутното продължение срещу Каляри (сега, към края на сезона), след който целия отбор на Каляри искаше да бие съдията. Бе, яд ги е пичовете на малшанса си, не че мразят да подпират противника им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 aston_ e juve ne sa se dunili vs. slabite 6toto sa naglasili sudiite ako se dokaje 4e e taka se6ta6 li se don_anton АКО се докаже обече Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 и от милан нещо са се спекли.ама нали само едно обаждане защо и галияни подава оставка? http://topsport.ibox.bg/news/id_635986860 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 и от милан нещо са се спекли.ама нали само едно обаждане защо и галияни подава оставка?http://topsport.ibox.bg/news/id_635986860 гузен негонен бяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 и от милан нещо са се спекли.ама нали само едно обаждане защо и галияни подава оставка?http://topsport.ibox.bg/news/id_635986860 Подава оставка като президент на Италианската футболна лига, а не като вицепрезидент на Милан. Има огромна разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 оф още никви оставки не е подавал и най вероятно няма да подава...не четете ли в тези статий че пише само "според медийте" според незнам си кво... все едно е написано "според меридиан мач" аз лично не им вярвам на тези неща като започне следващия сезон ще си проличи кой са го изхвърлили и кой не ако изобщо има такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 и от милан нещо са се спекли.ама нали само едно обаждане защо и галияни подава оставка?http://topsport.ibox.bg/news/id_635986860 гузен негонен бяга От своя страна Адриано Галиани заяви, че няма да подава оставка. Президентът на Футболната лига в Италия изобщо не мисли да се оттегля от поста си на Асамблеята в сряда. Новината съобщи самият той официално пред медиите от Апенините. "Не ме занимавайте с глупости бе..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 На всички миланисти, които злобно се надавят Ювентус да бъде отстранен от Серия А заявявам с угромно удоволствие - Андрий Шевченко напусна Милан! Добре дошли в посредствения свят на футбола. Без franchise player какъвто е Шева, Интер и Рома ще дръпнат напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 това за посредствения футбол е много глупаво и не на място. Милан има Кака, Индзаги, Джилардино, Пирло, Зеедорф, Неста, Гатузо, Дида - все футболисти от световна класа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 На всички миланисти, които злобно се надавят Ювентус да бъде отстранен от Серия А заявявам с угромно удоволствие - Андрий Шевченко напусна Милан! Добре дошли в посредствения свят на футбола. Без franchise player какъвто е Шева, Интер и Рома ще дръпнат напред. е и?един играч не прави отбора.затова футбола е отборна игра.а на ювентус пожелавам да си правят добри дербита със салернитана и дженоа-те са класни отбори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.