Jump to content
BulForum.com

Seria A Сезон 05/06

veseo

Recommended Posts

Само не разбрах какво общо има това с грознотата или красотата на италианския футбол. Иначе феновете на юфентус спокойно могат да се скрият :bgrin:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply
след тези разкрития ако бях фен на юфентина щях просто да се откажа да ги гледам повече

Фк лески ако не им бяха мтел спонсори, досега да излязла разпечатката на наско джапанката...Ама нема как, сички мууу-та са на хем тел :pirate

то за българия е ясно че по този начин стават нещата.то затова като излезем в европа и нищо.хеля тая година по добре ама ще видим догодина дали е било проблясък или ще продължи

Сега затворниците трябва да ги накажат от евротурнирите за доста години, но това едва ли ще стане :angry:

за какви наказания говориш ?!

това което се изписа още не е доказано така че няма никой да бъде наказан все още ;) а не се знае дори и дали ще бъде доказано.. може би това е поредната спекулация и опит да бъде покачено напрежението в отбора ;)

няма оправия за феновете на ювентус...хората ви вадат разпечатки на телефонни разговори а вие-не е доказано.е кво повече да си признаят шефовете че са уреждали мачовете ли?

дано италиянската футболна федерация да направи нещо по въпроса макар че се съмнявам.все пак то е като уевски и цска в българия

дано италиянската футболна федерация да направи нещо по въпроса макар че се съмнявам.все пак то е като уевски и цска в българия

Италиянската федерация не може нищо да направи - това касае УЕФА и само тя може да се произнесе по случая ;) Възможно е да се стигне до изваждане на отбора за няколко години от клубните турнири на УЕФА

за какви наказания говориш ?!

това което се изписа още не е доказано така че няма никой да бъде наказан все още ;) а не се знае дори и дали ще бъде доказано.. може би това е поредната спекулация и опит да бъде покачено напрежението в отбора ;)

Въпрос: Какво трябва да стане, за да признае фен на Ювентус какъв е отборът му? Евентуално ако Моджи си признае пред камера за шмекериите, тогава поне ще признате ли? Или ще е "двойник на Моджи, целящ да опетни чистото реноме на Ювентус"?

няма оправия за феновете на ювентус...хората ви вадат разпечатки на телефонни разговори а вие-не е доказано.е кво повече да си признаят шефовете че са уреждали мачовете ли?

ако е доказано Моджи щеше вече да е в затвора а на Ювентус щяха да бъдат наложени какви ли не наказания ;) пък за разпечетките на телефонни разговори и аз мога да ти напиша ;) не е ли така ?

пък за разпечетките на телефонни разговори и аз мога да ти напиша ;) не е ли така ?

Давай, напиши такива за Милан и ги пробутай на Гадзета Дело Спор. Няма съмнение, че те приемат компромати от всеки ;)

Друг е въпроса, че ще се млъкне около тоя "скандал". Също както с допингскандала на Канаваро по-рано тоя сезон ;) Интересно как все около Ювентус скандалите минават тихо [ирония] :confused [/ирония]

Давай, напиши такива за Милан и ги пробутай на Гадзета Дело Спор. Няма съмнение, че те приемат компромати от всеки ;)

Друг е въпроса, че ще се млъкне около тоя "скандал". Също както с допингскандала на Канаваро по-рано тоя сезон ;) Интересно как все около Ювентус скандалите минават тихо [ирония] :confused [/ирония]

Е що да не... Газета Дело Спорт са битер 7 дни спорт в Бг. Един всекидневник, който се чуди какво да напише

Може и да са смешен вестник, но е факт, че УЕФА са уволнили пича, замесен в скандала.

Е що да не... Газета Дело Спорт са битер 7 дни спорт в Бг. Един всекидневник, който се чуди какво да напише

:D :D :D

Смяяях...

Дай още такива бисери ... :D

Може би Тuttosport е "битер" Меридиан Мач :D

:D :D :D

Смяяях...

Дай още такива бисери ... :D

Може би Тuttosport е "битер" Меридиан Мач :D

Ква е разликата бе пич....Тоав, че е италиански вестник не го прави кой знае кво. Просто обикновен всекидневник. Както 7 дни спорт и Меридиан мач пускат жълти новинки така и те пускат. Не говора за случая с Моджи,а по приницп

незнам какво толкова го правите на въпрос това със "скандала" с уреждането на мачове? NeSTa_86 хубаво каза че този всекидневен италиански вестник с нищо не е по различен от нашите всекидневници които пишат глупусти на ляво и на дясно.Тяхните репортери и те подобно на нашите търсят всевъзможни сензации чути и недочути от някъде и веднага на първата страница и на другия ден хоп цяла Италия чете "Моджи замесен с уреждане на мачове" Пък и да е вярно мислите ли че там полицията ще им даде чак и телефонните разпечатки на разговорите им? Аз лично мисля че тва са си спекулации за да се повдигне напрежението около отбора.

Вижте и това.

Ювентус

Моджи: Всичко това е цирк

05.05.2006 17:19

От Ювентус нарушиха медийното ембарго и свикаха пресконференция заради скандала с уреждането на съдиите от страна на генералния мениджър Лучано Моджи и изпълнителният директор Антонио Джираудо. От клуба се защитиха и заявиха, че всичко това е нагласено, за да бъде дискредитиран отбора преди решителните мачове за титлата.

Първи пред медиите говори главният виновник за скандала - Моджи. "Всичко е един голям цирк. Само си задайте въпроса, защо това стана обществено достояние сега. В момента, в който се решава титлата на Италия. А следствието е приключило през септември миналата година", заяви Моджи.

По-многословен бе колегата му Антонио Джираудо. Изпълнителният директор на бианконерите припомни, че делото за допинга срещу Юве се проточи 7 години, но в крайна сметка клуба бе оправдан.

"Никой не ни е информирал, че сме подложени на разследване. Ние научихме всичко от вестниците. Това е невероятно потъпкване на правата ни като граждани на тази държава. Цели 7 години ни освиркваха на всеки стадион, заради обвинението за допинг, което така и не бе доказано. Но явно в Италия има повече хора, които са с промити мозъци, отколкото такива, които разсъждават разумно. Четох, че медийното ембарго, което сме наложили е предизвикано от страха ни. Това е гениална измислица", заяви Джираудо.

информация www.gol.bg

Пак казвам, явно УЕФА са се "хванали" на тия "глупости" щом веднага са почнали да разследват (по някои сайтове пише и че е уволнен) Пайрето ;) Сигурно Моджи е невинен колкото и Батето беше - пак толкова явни доказателства има и пак Батето казваше, че е конспирация срещу него :D

Интересна статия

Моджи подава оставка днес

Торино. Генералният мениджър на Юве Лучано Моджи ще подаде оставка днес, твърдят медиите в Италия. 68-годишният шеф иска да изпревари решението на клуба да го освободи в края на сезона. Эамилия Аниели, която е собственик на клуба, призна, че след края на сезона ще освободи Моджи и изпълнителния шеф Антонио Джираудо заради участието им в скандала с уредените мачове. Моджи и Джираудо са в Ювентус от 12 години. За този период клубът спечели 6 титли, 1 КЕШ, 1 купа на Италия, 1 Купа на УЕфА, 4 Суперкупи на Италия и 1 Междуконтинентална купа. Заедно с вицепрезидента Роберто Бетега те бяха наречени Триадата. Бетега не е замесен в скандала и ще запази поста си.

Напускането на Джираудо обаче е по-сложно. Той е третият по големина акционер в Юве с 3,6% от ценните книжа. Повече от него имат само Аниели и фамилия Кадафи. За да се раздели със своя дял, Джираудо иска 16,5 млн. евро, което е 4 пъти повече, отколкото е реалната цена на акциите (4,3 млн.).

феновете на Ювентус се покриха нещо :D

Спокойно, ще се появят, когато всичко "изненадващо" се потули и ще кажат "Видяхте ли, че няма нищо нередно при нас" :lol:

Анри избра Милан

Нападателят на Арсенал Тиери Анри ще премине в Милан, твърди "Кориере дело спорт". Французинът усилено си припомнял италианския език, който понаучи в периода, в който играеше за Ювентус. За да стане играч на Милан обаче, Анри изчаква Андрий Шевченко да подпише с Челси. Украинецът се скара с треньора Карло Анчелоти и почти сигурно напуска. Анчелоти и Анри се познават от времето, когато бяха заедно в Юве.

Французинът избрал Милан пред Барса, защото италианският клуб има по-големи традиции в евротурнирите, посочва вестникът. Освен това при каталунците той ще трябва да се пребори с конкуренцията на Роналдиньо и Ето'о.

7 дни спорт

Воц ъп, бианконери? Днешния едишън на скандалченцето на изкуствения ви отбор:

Бившият съдия Данило Нучини направи скандално признание как бил наказан за 4 кръга, след като се осмелил да свири дузпа срещу Ювентус.

Признанията на 45-годишния рефер от Бергамо пред "Република" разкриват как торинци работят на "съдийския фронт".

"На 14 януари 2001 г. ръководих Ювентус - Болоня. 9 минути преди края свирих дузпа за гостите, което впоследствие ми струваше наказание за 4 кръга. Дали имаше дузпа - според мен - да, но всеки може да сбърка. Пекия стреля, а Юлиано игра с ръка. Давидс и Зидан бурно протестираха, но самият Юлиано не обели дума. От бялата точка Хулио Крус обаче уцели гредата и мачът завърши 1:0 за "бяло-черните".Два дни по-късно ме привика единият от шефовете на съдиите Пиерлуиджи Пайрето в националния център "Коверчано". Той ми потърси сметка за решението ми и аз му го дадох. Наказаха ме все едно, че съм направил тежко провинение. Тогава разбрах, как функционира системата. А тя е - всичко се урежда между приятели и приятели на нашите приятели", споделя Нучини.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1146900459

Долни инсинуации, предполагам? Част от световната конспирация, целяща да опетни абсолютно чистото реноме на Ювентус?

Абе, veseo, имам чувството, че търсиш под дърво и камък интриги за Юве.Ясно е, че има нещо гнило, но защо не оставиш компетентните органи да си вършат работата!?Всеки може да дава линкове към статии, но не е ли най-добре да се гледа в Бобственото канче :excl:

Няма смисъл да се подигравате със ситуацията в Юве. В Италия сигурно всички големи отбори са в кюпа. Мисля че тази акция има за цел малко да измие мръсотията около италианския футбол или поне да даде началото на нещо като промяна ,защото доста се насъбра.Или пък просто се отстраняват силните хора в момента ,за да дойдат други на тяхно място. Както се вижда доста оставки полетяха ,а и още ще има.Скандалът ще се развива и още други глави ще паднат и няма само върху Юве да падне целия срам. Според последните новини освен съдийте и "светата троица" на Юве разследванията на неаполитанската прокуратура ще са насочени и към Милан,Лацио и Фиорентина.На разпит са привикани доста от важните хора в италианския футбол. Очаквайте още бомбастични разкрития ..както каза и Лука Виали : " Като чета за скандалите и имам чувството ,че това е само върха на айсберга."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...