Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 45' Messina 1 - 2 AC Milan 45' Juventus 0 - 1 Lazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 45' Messina 1 - 2 AC Milan45' Juventus 0 - 1 Lazio да ама 5 минути след гола на лацио съдията е коригирал нещата с червен картон за дабо. очаквам второто полувреме ако ювентина не вкарат и дузпичка кво да говорим такова подкрепяне за ювентус последните кръгове направо не е истина и пак не е ясно дали ще станат шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Тях и равен не ги устройва, защото съм сигурен, че ако всичко е наред без подпирания с такава игра няма да станат шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Втори пореден мач къс... кхъм, отборът с никакъв малшанс, изравнява в края на мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Лудница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Таман щях и аз да постна това. милан не могат да бият месина и съдията дава 3 червени картона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Таман щях и аз да постна това. милан не могад да бият месина и съдията дава 3 червени картона. Милан, когато си е решил мача Месина са били с 0 червени, чак накрая при решен мач им вдигат 2. Сравнението е неуместно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 45 минута не мисля че е края но няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Интересно, че го казва фен на отбор, за който всеки мач дават измислени дузпи и червени картони за противника. 45 минута е при резултат 1:2. Съдята няма няма кво да обръща Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Сега колко е разликата между Милан и Юве Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 http://sportal.bg/article/?ID=7979 - за всички многознайковци ,които мрънкаха за червените картони на Месина дошли при резултат 1:2 . Разликата е 3 точки и 3 кръга докрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Сега колко е разликата между Милан и Юве Само 3 точки, Милан отново е в играта. Ювент,с е на път да повтори "подвига" на ЦСКА, въпреки че с треньор като Капело това звучи доста странно. Eто програмата на двата отбора до края: Кръг 36 Милан - Ливорно Сиена - Ювентус Кръг 37 Ювентус - Палермо Парма - Милан Кръг 38 Реджина - Ювентус Милан - Рома Като цяло програмата на Милан е по-тежка, но кой знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 http://sportal.bg/article/?ID=7979 - за всички многознайковци ,които мрънкаха за червените картони на Месина дошли при резултат 1:2 . Разбрал съм че злобарче (aka фен на Барса) не може да се убеди в нищо. Не се напъвай. На феновете - честита пирова победа и дано Каляри се спасят вместо Месина. И без това ме впечатлиха днес как обърнаха мача от 1:0 до 1:2 (и накрая 2:2) с 9 човека. Таман щях и аз да постна това. милан не могад да бият месина и съдията дава 3 червени картона. Гледам Милан вече "бияд" (орк. Биад?) Месина и тогава дават червени картони за грубости. Противоречиш си Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Таман щях и аз да постна това. милан не могад да бият месина и съдията дава 3 червени картона. Ti mai si dosta po-prost, otkolkoto si misleh...Drugiq pyt predi da govori6 gledai ma4a, ili pone pro4eti nqkoq i druga statiika. Messina igraha kato 100%-tovi selqni - tezi hora neznaqt kakvo e futbol ! Da ne govorim, 4e o6te v 8-mata minuta trqbva6e da e pyrviqt 4erven karton, a kato cqlo, realno poglednato trqbva6e da sa pone 5-6... <P.S. Sled kato si opravq Windows-a, shte si edit-na postovete na kirilica.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Не знам кой е по-прост от нас двамата. Аз поне не обиждам хората за щяло и не щяло... Милан ги подкрепят доста съдийте това си е факт. НЕ съм гледал мача, но 3 червени картона говорят достатъчно според мен. А за това, че на Барса им дават измислени дузпи ще кажа, че дават толкова измислени дусзпи и нарушения за БАрса колкото и за Милан, така че няма смисъл да се говори на тази тема. А и в Испания съдийте понякога са срещу Барса (пример мача с Осасуна -2 измислени червени картона и несъществуваща дузпа), а в Италия съдийте са винаги за Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 23, 2006 Author Share Posted April 23, 2006 thanks Толкова дълго чакам бисер, че да си го сложа в подписа, а само в един пост ръсна три Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Е разбира се, срещу Милан гонят 3-ма човека и това си е в рамките на нещата, но в мач на Ювентус изгонят ли играч на противниковия отбор веднага се емва вой до небесата как съдиите подкрепяли пандизчиите. Фенщина .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Е разбира се, срещу Милан гонят 3-ма човека и това си е в рамките на нещата, но в мач на Ювентус изгонят ли играч на противниковия отбор веднага се емва вой до небесата как съдиите подкрепяли пандизчиите. Фенщина .. Бате гледай репортажа... Месина-Милан няма да ти отнеме много време. И тогава говори..... става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Бате гледай репортажа... Месина-Милан няма да ти отнеме много време. И тогава говори..... става ли? Не съм оспорил по никакъв начин червените картони за Месина, а този на Дабо от Лацио беше за оспорване на съдийско решение при отменения им гол,а не за "неправилно дишане", но ти веднага ги изкара съдийски отбор. Да не забравяме част от ръководните кадри на Милан къде и какви постове заемат. По подкрепяни от съдиите отбори в Италия от тези двата няма, вие ми спорите кой го подкрепят повече и по-малко .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 23, 2006 Author Share Posted April 23, 2006 Не съм оспорил по никакъв начин червените картони за Месина, а този на Дабо от Лацио беше за оспорване на съдийско решение при отменения им гол,а не за "неправилно дишане", но ти веднага ги изкара съдийски отбор. Да не забравяме част от ръководните кадри на Милан къде и какви постове заемат. По подкрепяни от съдиите отбори в Италия от тези двата няма, вие ми спорите кой го подкрепят повече и по-малко .... В полза на малко отбори се дават червени картони за "оспорване". Жълти картони се дават често, но втори жълт рядко се дава за протести (освен при по-бурните такива, водещи до повреди по съдията ). И няма ли плямпалниците, които постоянно повтаряте "да не забравяме галиани и берлускони кои постове заемат" да вземете някакви доказателства да изкарате нещо, я репортаж изрязан и показващ явна помощ за Милан, я коментар на реномиран спортен сайт? 'Щото много лесно тъй - кой кой е. Ами може дядото на баджанака на лелята на президента на Ливорно да е брат на дядото на баджанака на лелята на някой съдия => Ливорно са 100% подкрепяни в мачовете, свирени от тоя съдия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 http://sportal.bg/article/?Section=23&ID=8015 http://sportal.bg/article/?Section=23&ID=7984 http://sportal.bg/article/?Section=23&ID=7979 Тея месина са пълни идиоти. Заслужавали са не 3, а 11 червени Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Cafu контузен или не, ще се опита да играе срещу Барса. Лекарите в Милан ще направят всичко възможно да подобрят състоянието на Шевченко, като има голяма вероятност всико с него да е ОК в сряда. Състоянието на Кака' е тежко, участието му в мача с Барса е малко вероятно... Друго още не се знае, дано се възстановят по-бързо. P.S. Зеедорф се извини за държанието си накрая на мача, а не съм чул някой то Месина една дума да каже, за невероятно хамалската си игра! Пожелавам им приятно прекарване в Серия Б ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 после пак говорете, че съдята дал червени картони, за да може Милан да спечелят http://7sport.net/7sport/footw/d4306_11.htm Петима контузени в Милан след 3:1Кака, Неста, Шева, Кафу и Амброзини под въпрос за "Ноу Камп" след корида в Месина. Милан се доближи на три точки зад Ювентус, но даде свидни жертви при победата с 3:1 над Месина. Петима от играчите на Анчелоти са контузени след мача в Сицилия. С травми са Кака, Неста, Шевченко, Кафу и Амброзини. Много е вероятно повечето от тях да пропуснат полуфиналния реванш от Шампионската лига срещу Барселона в сряда. Теренът на "Сан Филипо" се превърна в истинска корида. Играчите на домакините почти сигурно ще изпаднат след загубата. Съдията Пиери показа 4 червени картона, от които 3 за домакините и един за Милан. Първата жертва бе Кака. Бразилецът напусна терена на носилка в 14-ата минута, след като Ночерино се опита да му счупи дясното коляно. Кака пробва да стане след ритника, но не успя да се задържи на краката си и се строполи на земята. На негово място влезе Амброзини, който успя да поиграе само 14 минути. Халфът бе сменен, след като играч на Месина го изрита в десния крак. Малко преди Амброзини терена напусна и Алесандро Неста заради разтежение. В последната минута на първото полувреме Ночерино направи поредното безумно влизане и изрита Шевченко в ахилесовото сухожилие на левия крак. Съдията го изгони за втори жълт картон, а украинецът доигра мача на куц крак. Това обаче не бе последната контузия. През второто полувреме Ароника успя с една тесла да порази Кафу едновременно в оперираното му наскоро ляво коляно и глезена. В неделя лекарят на Милан Жан-Пиер Меерсеман чакаше с надежда резултатите от изследванията на контузените. Най-зле е Кака, който заедно с Неста е с най-малки шансове да излезе на "Ноу Камп" срещу тима на Рийкард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Джиджи Буфон ще премине от Ювентус в Милан, разкриват медиите на Апенините. В обратната посока пък ще се отправи вратарят на "росонерите" Кристиан Абиати. По информация на Channel4, миланският гранд иска да смени вече бразилеца Дида. Трансферът на Буфон ще коства на Милан около 30 милиона евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Ами честито Росонери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.