veseo Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Ех а така ми се гледаше как Юве играят срещу "великия" отбор на Милан "Великия" отбор на Милан надигра Ювентус по всички параграфи - по владеене на топката, по брой опасности, пък ако щеш и по брой червени картони Просто на Юве им стигаше ремито и си играха за него. Говори ми после кой играе грозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 "Великия" отбор на Милан надигра Ювентус по всички параграфи - по владеене на топката, по брой опасности, пък ако щеш и по брой червени картони Просто на Юве им стигаше ремито и си играха за него. Говори ми после кой играе грозно. еххх....винаги ще намерят с нещо да се оправдаят... но както и да е вече не ми прави впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Така е Юве играят грозно, но пак са на път да вземат титлата и тогава никой няма да ги опреква как са играли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 еххх....винаги ще намерят с нещо да се оправдаят... но както и да е вече не ми прави впечатление Не се оправдавам. Първо споделям впечатленията си от мача, който току-що изгледах и Ювентус нямаха нито 1 опасност, а освен това се присмивам на резултатите в една друга тема, според които Милан играе по-грозно и по-нерезултатно от Ювентус. Ако исках да се оправдавам като кон с капаци, щях да започна от червения картон. Е, имаше такъв, не си кривя душата. Както и да е, разбрал съм че с фен на Ювентус няма как да се разбера (а имам много такива приятели). Няма да се мъча, честита титла Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Торинци си играха 100% за Х.Съдията си свиреше естествено тънко за тях,да не говорим колко картона спести и най-вече този на оня румънски циганин гнусен.Това не го бях виждал да дърпа фланелката на противников играч в продължение на няколко метра дори и да не получи картон,да не говорим,че след това имаше и едно спъване от негова страна.Другата "звезда" на тима виера също си позволяваше да прави фаулове на воля без дори да получава забележки от съдията за тях.Двете измислени засади през първото няма да ги коментирам,защото това си е като традиция на Деле Алпи. Иначе като цяло мача си беше безинтересен с повече игра от страна на Милан,но мисля че Х-а беше най-логичния знак на фона на показаната игра и положения.И като се има всичко това впредвид и жребия за шампионската си мисля,че едно повторения на финала от преди 3 години няма да е никак учудващо,защото за Милан остана само това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Торинци си играха 100% за Х.Съдията си свиреше естествено тънко за тях,да не говорим колко картона спести и най-вече този на оня румънски циганин гнусен.Това не го бях виждал да дърпа фланелката на противников играч в продължение на няколко метра дори и да не получи картон,да не говорим,че след това имаше и едно спъване от негова страна.Другата "звезда" на тима виера също си позволяваше да прави фаулове на воля без дори да получава забележки от съдията за тях.Двете измислени засади през първото няма да ги коментирам,защото това си е като традиция на Деле Алпи.Иначе като цяло мача си беше безинтересен с повече игра от страна на Милан,но мисля че Х-а беше най-логичния знак на фона на показаната игра и положения.И като се има всичко това впредвид и жребия за шампионската си мисля,че едно повторения на финала от преди 3 години няма да е никак учудващо,защото за Милан остана само това. ето сега отново съдията ви виновен...няма ли веднъж да кажеш че съдията е свирил 50 на 50 или това никога не е ставало...според теб? Не говориш единствено само в случаи когато съдийте ви бутнат "леко"...е и аз няма да коментирам двете смислени дузпи които получихте с/у Байерн е айде втория мач ги надиграхте тотално браво... но едва ли нещата щяха да се развият така ако първия мач не бяхте отбелязали гол..или пък миналия сезон можеш ли да ми кажеш колко пъти мачовете на Милан са играеха до вкарване на гол ? Добре де както и да е..тва е минало. Но не мисля че си прав да се оправдаваш със съдията винаги когато Милан допусне равенство или пък загуба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 пореден грозен мач за ювето...жалко че пак ще станат шампиони с победи с по 1 на 0 и грозен футбол.пожелавам им да се провалят в шампиоската лига щото не заслужаваха да отстранят вердер Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Прочети ми мнението пак внимателно и намери дали някъде пише,да съм казал,че съдията е виновен!Такова нещо не съм писал,казах,че свири за юве,което е факт,който,ако го отречеш или си сляп,или не си гледал мача.А ако мисли,че спирането на топката с ръка в наказателното поле и хващане за фланелката и бутане на земята не е дузпа,не знам за теб кое ще бъде.Мачове на Милан са се играли до гол,но мачове на юве са се играли до гол от дузпа,защото те иначе не могат да вкарат,не помня в някой мач да с давали 2 дузпи на Милан,а да ти припомня ли колко дузпи дадох на юве общо в двата им мача с Киево преди 2-3 сезона,че 3 дузпи имаше само в единия мач! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 момент малко...това че е имало повече от една дузпа за Ювентус в мача с Киево преди 2487924827342 сезона незначи че са били измислени...в този случаи според теб...в мач не може да има повече от една дузпа..оК а и друго може да не си писал конкретно че съдията е виновен ама това което написа че подкрепял Юве и т.н. говори достатъчно красноречиво какво изкаш да кажеш...ОПРАВДАВАШ се със съдията за загубените 2 точки...не искам да си представям ако ви бяхме били кво щеше да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 А бе човек ти наистина не си ми чел майче втората част на мнението,където казвам,че Х-а беше заслужен с оглед на показаната игра от страна на двата отбора.И пак малко оффтопик,дузпите тогава бяха повече от измислени,и не бяха 1 или 2,а цели 3!!!Все пак играят срещу Киево,кой ще позволи да се губят точки от точно такъв мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И пак малко оффтопик,дузпите тогава бяха повече от измислени,и не бяха 1 или 2,а цели 3!!!Все пак играят срещу Киево,кой ще позволи да се губят точки от точно такъв мач. За кой път ще го кажа това на някой миланист незнам вече, но спрях да ги броя след 10тия... : Нека ви е яд, че 29 титли Юве е спечелил само с подкрепата на съдий. Нека ви е яд, че всеки помни победителя, а не как е спечелил. Нека ви е яд, че Юве има повече титли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Нека ви е яд,че имате 2кеш титли.Мен лично не ме е яд,дори се кефя,че с доста по-малко титли на страната сме доста по реномирани на европейската сцена,а и не само там,дори и междуконтинентални имаме най-много ако не се лъжа. Така,че кой за какво го е яд а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 абе вие не разбрахте ли, че с фенове на милан не може да се спори?! техния отбор е най-велик, техния отбор е с най-добрите футболисти и НИКОЙ друг отбор не може да им се опре, техния отбор никога не го подкрепят съдиите, а винаги е ощетен! казвам го за ваше добро - НЕ СПОРЕТЕ С ФЕНОВЕ НА МИЛАН - само ще си похабите времето и нервите. гледат праволинейно на нещата и са точно като коне с капаци. най-пресния пример е мача с байерн мюнхен, когато целия свят твърдеше, че дузпите са смехотворни, обаче - едно си баба знае, едно си баба бае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 За кой път ще го кажа това на някой миланист незнам вече, но спрях да ги броя след 10тия... : Нека ви е яд, че 29 титли Юве е спечелил само с подкрепата на съдий. Нека ви е яд, че всеки помни победителя, а не как е спечелил. Нека ви е яд, че Юве има повече титли! 28 Скудети, 2 КЕШ...в Италия крадци, в Европа палячовци. Само с това ще ти отговоря и пвоече няма да пиша..........правете си сами изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 абе вие не разбрахте ли, че с фенове на милан не може да се спори?! техния отбор е най-велик, техния отбор е с най-добрите футболисти и НИКОЙ друг отбор не може да им се опре, техния отбор никога не го подкрепят съдиите, а винаги е ощетен! казвам го за ваше добро - НЕ СПОРЕТЕ С ФЕНОВЕ НА МИЛАН - само ще си похабите времето и нервите. гледат праволинейно на нещата и са точно като коне с капаци. най-пресния пример е мача с байерн мюнхен, когато целия свят твърдеше, че дузпите са смехотворни, обаче - едно си баба знае, едно си баба бае. много си прав ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 абе вие не разбрахте ли, че с фенове на милан не може да се спори?! техния отбор е най-велик, техния отбор е с най-добрите футболисти и НИКОЙ друг отбор не може да им се опре, техния отбор никога не го подкрепят съдиите, а винаги е ощетен! казвам го за ваше добро - НЕ СПОРЕТЕ С ФЕНОВЕ НА МИЛАН - само ще си похабите времето и нервите. гледат праволинейно на нещата и са точно като коне с капаци. най-пресния пример е мача с байерн мюнхен, когато целия свят твърдеше, че дузпите са смехотворни, обаче - едно си баба знае, едно си баба бае. Интересно защо дори Eurosport са се озлобили срещу съдийските рамена на Ювентус... предполагам са подкупени от Берлускони с цел световна конспирация срещу горките, вечно рязани Ювентус А очаквано е да си фен на Ювентус и Барселона - двата най-съдийски отбора в първенствата си, Барса тоя сезон го показа. Въпреки че съм им фен съм отвратен от дузпите едва ли не всеки кръг. Така е, лесно е да си фен на "силния днес". И погледнете плаката, който Симбата даде. Евентуално ще ви накара да се замислите (ако е възможно) какво е мнението за отбора ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Интересно защо дори Eurosport са се озлобили срещу съдийските рамена на Ювентус... предполагам са подкупени от Берлускони с цел световна конспирация срещу горките, вечно рязани Ювентус А очаквано е да си фен на Ювентус и Барселона - двата най-съдийски отбора в първенствата си, Барса тоя сезон го показа. Въпреки че съм им фен съм отвратен от дузпите едва ли не всеки кръг. Така е, лесно е да си фен на "силния днес". И погледнете плаката, който Симбата даде. Евентуално ще ви накара да се замислите (ако е възможно) какво е мнението за отбора ви. ох забрави да добавиш че и от SkySport, Channel+, както и Premiere и CNN и BBC също са се озлобили от съдийските рамена на на Юве и Барса... както каза Stenli по нагоре няма смисал да се спори с фенчета на Мухлян... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 с всички силни отбори е така съдийството., ама барца и юве сами са си виновни че са добри отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Някой може ли да даде линк със снощния бенефисен мач на Деметрио Албертини между Милан и Барселона ?? EDIT Много благодря весео Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 ох забрави да добавиш че и от SkySport, Channel+, както и Premiere и CNN и BBC също са се озлобили от съдийските рамена на на Юве и Барса... както каза Stenli по нагоре няма смисал да се спори с фенчета на Мухлян... То и аз имам впечатление, че не се спори с фенове на дъртата курва, явно е било вярно. Говоря го от личен опит ("THIS IS OUTRAGEOUS!! AGAIN PENALTY FOR JUVE!!"), ти го обръщаш на ирония. Давай, лесно е да си със затворени очи. Линк за бенефиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Съдиите помагат много на Юве....хм....що не помагат на Асколи и Парма? Щото са аутсайдери. В нашия шампионат що помагат на ЦСКА и Левски? Поради същата причина, поради която помагат и на Юве. Поне от Юве само Недвед е по-изявен симулант, докато в Милан са цял отряд балеринки. Като почнеш от Шева, минеш през кака та чак до тоя мазен педал Индзаги.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ох забрави да добавиш че и от SkySport, Channel+, както и Premiere и CNN и BBC също са се озлобили от съдийските рамена на на Юве и Барса... както каза Stenli по нагоре няма смисал да се спори с фенчета на Мухлян... айде да не обиждаш а?кво ша кажеш?аз за подобна реплика получих бан.а относно вашето отборче мисля че е доста по подкрепяно от нашето и дано да се срещем на финала на шампионската лига че там най боли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Моля,моля..Как може да кажеш,че Шевченко е симулант само не мога да проумея!? Кой друг е симулант я да чуя,може би Неста,или Гатузо най-вече? Добре,че е Недвед,че иначе сте и вие жив зян,а скоро го очаква пенсия и него няма страшно,както и Дел Пиеро.А да не забравяме,че симулант номер 1 направи доста голяма част от кариерата си в юве,така че се сещам вече от къде има толкова талант в лъжите и симулациите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 айде да не обиждаш а?кво ша кажеш?аз за подобна реплика получих бан.а относно вашето отборче мисля че е доста по подкрепяно от нашето и дано да се срещем на финала на шампионската лига че там най боли... прав си че тогава най много боли, вие имате най пресни спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Съдиите помагат много на Юве....хм....що не помагат на Асколи и Парма? Щото са аутсайдери. В нашия шампионат що помагат на ЦСКА и Левски? Поради същата причина, поради която помагат и на Юве. Поне от Юве само Недвед е по-изявен симулант, докато в Милан са цял отряд балеринки. Като почнеш от Шева, минеш през кака та чак до тоя мазен педал Индзаги.... Шевченко и Кака симуланти. Божееееееее явно си много далеч от футбола :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.