Jump to content
BulForum.com

problem s fotoaparat

Recommended Posts

Та значи имам фотоапарат cannon powershot A400.И по необясними за мен причини изведнъж спря да снима.Може да се прави сичко друго с него но не и да се снима.Може да се разглеждат снимките които вече са направени може да се сменят настройки, но като го пусна на режим снимане екрана изгасва и исписва E18 тоест ERROR 18 и апарата се изклиучва.Ако някои е имал подобни проблеми или знае как да го оправя нека да сподели моля.

апарата е на околко 8 месеца.

мерси предварително.

пуснах в google да се търси "canon error e18" и излезнаха доста резултати, има форуми, има ръководства... "E18 - Repair Guide" има

пробвай да почетеш малко там дори и да е за различен модел от твоя поне може да разбереш на какво се дължи грешката и да прецениш дали да го носиш на сервиз или да се опиташ сам да го оправиш

като стана дума за сервиз

ще ми препоръчате ли някой в пловдив

имам цифров фотоапарат

подарък от англия само че на 3ти я ден го изпуснах и маи нещо му се размести

и сега снима мноооого размазано и само при слаба светлина иначе снимаката става бяла

като стана дума за сервиз

ще ми препоръчате ли някой  в пловдив

имам цифров фотоапарат

подарък от англия само че на 3ти я ден го изпуснах и маи нещо му се размести

и сега снима мноооого размазано и само при слаба светлина иначе снимаката става бяла

В закарфичените теми, виж темата за цифрови фотоапарати, последния пост отговаря точно на въпроса ти.Щрак.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...